Planiram da kupim ovu graficku... Zanima me zasto Sapphire ima 2 6pin a Powercolor 1 i da li neko ima ovu grafiku i kako je zadovoljan.. Imam codegen 500w napajanje..mislim da ce izdrzati posto je napajalo boga oca kod ortaka i jos uvek radi i nije dobijeno uz kuciste nego je kupljeno posebno..bolje je od kineza sigurno.. Hvala :D
Ja imam Power Color još od maja meseca prošle godine,tj.,uzeo sam je 2,3 dana po dolasku na naše tržište. Onda je plaćena 10900 din i koliko vidim da je cena još uvek ista.Sapphire je hiljadu dinara skuplji,garancija je isto 2 godine kao i kod P.C. Ono što ti mogu reći da sam ja prezadovoljan mojom kartom i mislim da vredi svaki dinar.Karta je dosta tiha trenutno se fan vrti na 40% i temperatura je oko 38-40 stepeni i skoro je nečujna.Posle 2 sata igranja Crysis 2 temperatura bude oko 60 stepeni.Nikada je nisam klokovao i ne znam koji bi joj bio krajni domet,ali i na difoltu meni završava posao. Možda bi jedino OC bolje legao Sapphire-u,mada ni to ne znam jer je nisam imao.
:: Planiram da kupim ovu graficku.. :: Zanima me zasto Sapphire ima 2 6pin a Powercolor 1 i da li neko ima ovu grafiku i kako je zadovoljan. :: Imam codegen 500w napajanje..mislim da ce izdrzati posto je napajalo boga oca kod ortaka i jos uvek radi i nije dobijeno uz kuciste nego je kupljeno posebno..bolje je od kineza sigurno. :: Hvala : ::
Taj Codegen nije uopste preporucljiv izvor struje za bilo koju 6790.
Ja bih licno isao na Sapphire i barem na LCPower od 600w.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Planiram da kupim ovu graficku.. :: Zanima me zasto Sapphire ima 2 6pin a Powercolor 1 i da li neko ima ovu grafiku i kako je zadovoljan. :: Imam codegen 500w napajanje..mislim da ce izdrzati posto je napajalo boga oca kod ortaka i jos uvek radi i nije dobijeno uz kuciste nego je kupljeno posebno..bolje je od kineza sigurno. :: Hvala : ::
Nvidia 8800gt sama vuče 100W a Ati 6790 sama troši 150W tako da to nije baš ista potrošnja i savetujem da zameniš prokletog Codegena pre nego što napraviš neko čudo.
Kad je taj codegen u pitanju, to što je već teralo ko zna šta mu nije plus već minus. 6790 troši nešto više od 8800 ali bi trebalo da radi - do daljnjeg, ipak preporuka za zamenu prvom zgodom.
Možeš powercolor, ok je karta, jeftinija je a garancija ista.
:: sa Bobijeve slike, pre nego što je pozvao vatrogasce.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: Ovaj moj codegen je gurao asus 8800gt top koji trosi isto kao i ova 6790 i sve je okej radilo i jos je bilo lufta : :: :: :: :: :: ::
Ti kupi 6790 i igraj se, samo nemoj da se začudiš ako odjednom izadje magični dim iz kućišta... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Ma uzmes VisionTek 6850 k`o sto je moja seja uzela ni`t natripovanije kartice nit` jeftinije. Elem platis sicu za grefiku koja se prijavljuje kao 6850 x2 :) Steta samo sto nema tih performansi, ali moras priznati da je rklama do j.... :D
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.