Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
PS4 Orbis
STRANA 1 OD 1
Dejzan PS4 Orbis 01.04.2012. 21:44 T45022

status: user
broj poruka: 3730
http://news.cnet.com/8301-17938_105-57406063-1/next-playstation-to-lock-out-used-games-report-says/?part=rss&subj=news&tag=title

Bacite pogled.Ako ste mislili da je sony pohlepan od ovoga vam nece biti dobro....

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
LOGITECH G400
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 01.04.2012. 21:51 #409866

broj poruka: 3529
Ne verujem! Najblaze receno idiotizam, ako ovo budu sproveli!

https://sites.google.com/site/qualitymod

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 01.04.2012. 23:44 #409886

broj poruka: 3008
Vec je bilo price o ovome, nista novo zarada na prvom mestu a korisnike ko j*be.

Inace cak je i Carmack rekao da veruje da bi sve igre trebalo da zahtevaju stalnu konekciju zbog piraterije.

A recimo i OnLive je takav, sve igre in the cloud pa ti streamuju video samo, jednostavno navikli smo da sve moze da bude free a to zlatno doba ce polako poceti da se zavrsava.

Ato se PC-ja tice stanje je nesto bolje, ali opet... korisnice sve vise odlaze u drugi plan.
djokosrb Ma problem je 01.04.2012. 23:48 #409887

broj poruka: 6876
Sto im se moze,kad korisnici isli po sistemu ko im jebe mater bezobraznu da vidish kako bi se opametili.Uzeli debele pare sa playstation 2 pa im zinulo dupe i prc trojka iza wii-a i xbox-a.

Slicna stvar i kod televizora,al su se tu opametili na vreme,ova nova bravia opravda cenu,koja je niza nego ranije,em tv nudi vishe duplo.Prosla Bravia je kao TV bio cist prosek,a naduvanu cenu je imao zbog imena.

Jedino za sta ima svaka cast sa moje strane su mobilni telefoni,za mene najbolji i najlepsi.

ilicstefan Pa da je igra 20 dolara kad izađe ne bi ni bilo piraterije 02.04.2012. 00:38 #409894

broj poruka: 1577
Ovako, kad izađe igra, olade te za dobrih 60 dolara. A mnoge igre koje su bile čist krš su takođe išle po toj ceni čim su izašle. Pa ti sad reci da li je to pravda. Pa naravno da će neko lepo da ode i uzme je za džabe.

Doduše mene više brine PC scena, nekako mi se čini da je polako gase, prelazi se sve više na MMO igre koju su živi očaj. Sve samo grindovanje i besomučno kliktanje i ubijanje svega što se kreće bez ikakve logike i priče. Kao da hoće dobre igre da prebace na konzole koje mogu da kontrolišu, a igre koje su šklj izdaju za pc. Bukvalno te teraju da pređeš na konzolu samo da bi više zaradili.

Malo morgen bi ovo bilo da nije onih debeloglavih amerikanaca koji po ceo dan obitavaju u podrumima i ne ustaju iz fotelje. Naravno čast izuzecima, nisu svi loši ali shvatate poentu, od njih najviše uzimaju.

Probaj da se ne nasmeješ

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

MaliAbner He, he, he... srbistanci... 02.04.2012. 05:59 #409928

broj poruka: 7769
@Dejzan
Ako si mislio da oni ovo rade da te razonode za DZABE onda si se grdno zajebao, oni ovo radi zbog para i iskljucivo zbog para...

@JovanZ
Ovo su odavno odradili navikavajuci ljude na on-line igranje...

@djokosrb
Za televizore me bole djole, ali za igranje ne bas... recimo PS3 je stvarno dobar pogotovu ako imas JB verziju konzole placenu 250E sa dva kontrolera... Eno klinac svako malo skida neke igre i probava ih...
Sustina je u tome da ces kad sve bude na placanje neces vise skidati sve i svasta cak i ono sto nikad neces zaigrati (licno iskustvo) nego ces kupiti samo ono sto te bas zanima...

Generalno nikad ono sto oni zovu piraterija nece biti iskorenjeno i samo je pitanje vremena kad ce male firme moci lagano da idu na trziste preskacuci distributere poput MS-a, EA, etc...

@ilicstefan
Sto te to brine, pa bolje imati konzolu za igru nego PC koji svako malo moras da update kako bi bio i dalje upotrebljiv za igranje... Ovo sto si naveo treba da brine proizvodjace GPU mada su oni pokriveni prodajom svojih proizvoda za prvu ugradnju u konzole...

Nije lepo ali bice sta bude...

1984...

Tomato Republic Of Serbia !!!

codeus ... 02.04.2012. 08:05 #409941

broj poruka: 4054

sta se brinete koji djavo .. imate PC-je .. pasijans forewer

a sonyka ce da popusi na prodaji .. opasno

sa druge strane pasce hack firmwarea pa ces igrati offline

ja vec trljam ruke i spremam jtag device

naravno sve cete vi da platite ..

gile23 ... 02.04.2012. 12:00 #409994

broj poruka: 9121
Sa cloud-om piraterija ce se svesti na 0 :(,... Prvi primer je SC 2 i WoW, obe igre zahtevaju online konekciju, moze da se piratizuje, ali nije to to,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: He, he, he... srbistanci... 02.04.2012. 12:57 #410000

broj poruka: 3730
Prijatelju odlicno znam o cemu se radi.Samo je pitanje jel vi svi znate o cemu se radi? Gasenje torent trekera ,file sharing,Sad ovo sto ce uvesti meni se cini da hoce da uspostave totalnu kontrolu u tehnoloskom svetu...
Ja sam imao sony 3 i sve naj naj o njemu ali brate na prste da nabrojis naslove koje da igras...
Videcemo sta ce Nintendo da uradi ja idem na njega kad izadje obecava :)

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
LOGITECH G400

:: @Dejza
:: Ako si mislio da oni ovo rade da te razonode za DZABE onda si se grdno zajebao, oni ovo radi zbog para i iskljucivo zbog para..
::
:: @Jovan
:: Ovo su odavno odradili navikavajuci ljude na on-line igranje..
:: @djokosr
:: Za televizore me bole djole, ali za igranje ne bas... recimo PS3 je stvarno dobar pogotovu ako imas JB verziju konzole placenu 250E sa dva kontrolera... Eno klinac svako malo skida neke igre i probava ih..
:: Sustina je u tome da ces kad sve bude na placanje neces vise skidati sve i svasta cak i ono sto nikad neces zaigrati (licno iskustvo) nego ces kupiti samo ono sto te bas zanima..
:: Generalno nikad ono sto oni zovu piraterija nece biti iskorenjeno i samo je pitanje vremena kad ce male firme moci lagano da idu na trziste preskacuci distributere poput MS-a, EA, etc..
:: @ilicstefa
:: Sto te to brine, pa bolje imati konzolu za igru nego PC koji svako malo moras da update kako bi bio i dalje upotrebljiv za igranje... Ovo sto si naveo treba da brine proizvodjace GPU mada su oni pokriveni prodajom svojih proizvoda za prvu ugradnju u konzole..
:: Nije lepo ali bice sta bude..
:: 1984..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Re: ... 02.04.2012. 14:08 #410012

broj poruka: 7769
Ma bole me djole basket ne može na cloud.
nabijem ih na djoku.

Cini se da je share problem zbog resursa neta koji su jos uvek slabi na globalnom nivou.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Sa cloud-om piraterija ce se svesti na 0 :(,... Prvi primer je SC 2 i WoW, obe igre zahtevaju online konekciju, moze da se piratizuje, ali nije to to,..
:: Pozdrav!
djokosrb Ma super je 02.04.2012. 14:36 #410016

broj poruka: 6876
Ps 3,hackovan fala bogu,neke eksluzive su zaista sjajne pre svega god of war 3 i little big planet.Ali problem je sto su se zestoko obezobrazili i generalno trojka je daleko od onoga sto je donela dvojka,tome je poprilicno doprinela i cena konzole i opreme,a dosta i igara,kaze stefan 60e,to je do skora za ps 3 bio minimum za igru,neke su isle i do 80e.
A to sto rece kad se sve bude placalo(a vrlo verovatno nece,mogu da se oni bore protiv piraterije kolko hoce,na kraju ce se uvek iskopati nacin,jer sve sto je covek programirao,covek moze i da hackuje)to je ok,generalno sad i ja skidam sve sto mi se iole ucini zanimiljivim,a 80% se ispostave ili shit ili cist prosek+su smorne do zla boga,15% je ok,a samo jedna od 20 je ono da kazesh extra(mozda i manje).
Ove godine jedino me je Rayman Origins bash odusevio,Alan Wake i Syndicate su ok,ostalo sto sam skinuo ili sam obrisao veoma brzo ili sam malo vishe igrao,i shvatio kolko smorno i onda uninstal.
I ovo sto kaze stefan,pretereashe ga vishe sa ovim mmorpg-ijevima,znaic imash ih miliona a da neshto vredi mozda 5.
Daum ... 02.04.2012. 14:39 #410017

broj poruka: 12796
Zato se igra jedan jedini MMORPG da valja... SWTOR...

nemanja21 Re: ... 02.04.2012. 16:34 #410050

broj poruka: 1227
PS3 je hakovan posle 3 godine, i to ga je hakovao lik koji danas radi u Fb, cetvorku verujem da nece hakovati nikada... Piraterija se gasi polako ali sigurno.

Dexter013 @Jabucar 02.04.2012. 16:57 #410060

broj poruka: 17093
Nece bre kolega nikad da se ugasi, mozda na druge nacine cemo da nabavljamo `robu`
ali da neko moze da kontrolise ceo internet je nerealno...

A te konzole retko koga ovde zabole za njih , barem nas ovde na forumu,
sto se mene tice nisu morali ni ps2 ni ps3 ni xbox da otkljucaju da cita narodne verzije...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs