sta tebe boli kurac sta ja pitam ? Koj si ti kurac ? imas 5090 odgovora / postova .. kenjas svima no stop ....... Sta treba da stavim sve u jedan pa dobijem odgovor kada ?
bar pokusajte civilizovano da se ponasate ako nista drugo...
Sto se tice predloga...u tom cenovnom rangu zaista nista pametno nemas da kupis jbga. Juri bar nesto polovno u garanciji, do skoro je bilo pregrst monitora od 22 inca za nekih 70e, naravno polovnih ali dosta boljih.
:: sta tebe boli kurac sta ja pitam ? Koj si ti kurac ? imas 5090 odgovora / postova .. kenjas svima no stop ....... Sta treba da stavim sve u jedan pa dobijem odgovor kada :: :: ::
Ja bih Licno isao na Philips, imao sam jako slican od 22 inca+ nije bio led i samo analogno povezivanje je imao ali slika skroz ok kao i rezolucija i odziv odlican za igranje rad i filmove, nikaka mrtvi pixel, eno ga sad kod moje sestre ziv i zdrav radi ko sat, ima ga vec 4 godine.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Manje više je sve isto u tom cenovnom rangu. Možeš otprilike 21.5 inča fullHD display da uzmeš. Benq G2220 je dobar izbor, AUOptronics panel... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Verovatno si u pravu, ali ako ima para za AMD 1090+ MOBO 890 + 6850 + ... uz pitanje da li ce sve to moci da izgura bilo sta u narednih godinu dana... HMMM...
Ne moze se reci da bas nema novaca, a kao svaka normalna srpska budala najvise ima da stedi na sebi tj. na SVOJIM OCIMA (ili ocima svoga brata) !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ne kapiram kako neko ne shvata da neko nema para za skuplje/bolje, :: jednostavno je tako, pomozite coveku ili ga iskulirajte i cao :: :: A ne u fazonu kao `jao kako si glup, dodaj jos 100% para i kupi del od 20 000 to ti je bolje.. :: :: Jeste da decko malo malo pa otvara nove tema , ali bilo je i mnogo gorih likova , zar ne :: :: Peco za te pare nemas bas veliki a kvalitetan izbor :: :: Na tvom mestu u tom cenovnom rangu, ja bih nesto od ova tri :: :: 1.Philips :: 21.5 inca, full hd, led, odziv 5ms, DVI-D sa HDCP, VGA D-sub - > http://goo.gl/Mkx1 :: :: 2.Samsung :: 21.5 inca , full hd, led, odziv 5ms, VGA D - > http://goo.gl/lCah :: :: 3. L :: 21.5 inca , full hd, led, odziv 5ms, VGA D - > http://goo.gl/v1hx :: :: Ja bih Licno isao na Philips, imao sam jako slican od 22 inca+ nije bio led i samo analogno povezivanje je imao ali slika skroz ok kao i rezolucija i odziv odlican za igranje rad i filmove, nikaka mrtvi pixel, eno ga sad kod moje sestre ziv i zdrav radi ko sat, ima ga vec 4 godine :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
A mozda je covek puko sve te pare na komponente a monitor koji je vec psedovao je naravno neplanski crkao, pa sad jednostavno NEMA para za neki bolji skuplji, mozda je i tih 10 000 morao da pozajmi.
A realno nista nece da mu fali na 22 inca monitoru sa full hd rezolucijom 5ms odzivom, pa cak i da ide konekcija analalogno, ja sam imao takav monitor 3 i kusur godine a placen je isto tako nesto , oko 10 000. Nikakav problem sa ocima ili kvalitetom slike za tih 3 i kusur godina.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako mozes, kupi tamo na rate-mozes na 5 rata na cekove, bez kamate. (nije da ih reklamiram ali u mom slucaju su ispali skroz korektni i OK, probao sam monitor na licu mesta) Garancija u prvih nedelju dana na 1 mrtav pixel, a imas i free isporuku na kucnu adresu. Sasvim je OK monitor, mislim da je bestbuy za te pare.
Nadji neki polovan sa garancijom. Ako se ne varam, posto sam i ja skoro jurio takve, imas na oglasima pcberze jedan ili dva BenQ-a 24inch, fullHD. Za te pare tesko da ima bolje. Cak imas i na benchmarku nov, neotpakovan... tako nesto... ili jos bolje prelistaj kupujem-prodajem.
Razlika je 400 dinara-sto i nije puno, a moze da kupi na 5-6 rata (nisam siguran da li je 5 ili 6 rata) bez kamate, pa da ni ne oseti da je potrosio 11000 din. Izgleda da je coveku frka sa lovom,jbga ispalo tako i sta ce. A pitanje je i da li moze u emmiju cekovima.
Tako sam i ja slusao price.....i na kraju ipak uzeo Acer v233h u tehnomaniji pre jedno mesec dana za 9.490din (bio je na akciji).Logika mi je bila: nov sa garancijom,sto veci ekran,sto manje para. ZA TE PARE monitor je extra,tj nema nikakvih anomalija.Dijagonala mu je 60cm (ja merio ekran iako pise na kutiji 23`(58cm)), nema mrtvih niti zaglavljenih pixela, ima DVI, nema kasnjenja pixela,boje su ok. Znamo svi da je monitor koji kosta duplo naravno i bolji,ali.....Kajem se samo sto nisam narucio dva( tj dva dana kasnije sam narucio,ali su se vec rasprodali)
E betmenu svaka ti cast na odgovoru!! Morao sam ovo da kazem! Stalno pitash neshto i obavezno se nadje neko ko kaze upravo to sto si rekao! Svaka cast!
A da ne spamujem temu i pomognem co`eku ja bih mu toplo preporucio pomenuti viewsonic! skroz je dobar monitor za te pare :)
:: Ne kapiram kako neko ne shvata da neko nema para za skuplje/bolje, :: jednostavno je tako, pomozite coveku ili ga iskulirajte i cao :: :: A ne u fazonu kao `jao kako si glup, dodaj jos 100% para i kupi del od 20 000 to ti je bolje.. :: :: Jeste da decko malo malo pa otvara nove tema , ali bilo je i mnogo gorih likova , zar ne ::
koliko para toliko muzike, dobio si na akciji ok monitor za te pare.. koji je ok za te pare. Ali za vise para ima bolji monitor.. koji je isto ok za te pare.. ali bolji od tog, recimo eto tako funkcionise logika ovog tipa:)
:: A zasto Acer nikako :: :: Tako sam i ja slusao price.....i na kraju ipak uzeo Acer v233h u tehnomaniji pre jedno mesec dana za 9.490din (bio je na akciji).Logika mi je bila: nov sa garancijom,sto veci ekran,sto manje para :: ZA TE PARE monitor je extra,tj nema nikakvih anomalija.Dijagonala mu je 60cm (ja merio ekran iako pise na kutiji 23`(58cm)), nema mrtvih niti zaglavljenih pixela, ima DVI, nema kasnjenja pixela,boje su ok :: Znamo svi da je monitor koji kosta duplo naravno i bolji,ali.....Kajem se samo sto nisam narucio dva( tj dva dana kasnije sam narucio,ali su se vec rasprodali)
Covek je pravilno reagovao,msm na petorvicn,ne vidim u cemu je problem sto je otvorio novu temu.Crkao coveku monitoru(nenadano)i hoce da uzme novi,sta je sad problem?
Za te pare Benq i Philips imaju sasvim solidne modele.
vidim preporucujete Benq i Philips i ostale usmeravajuci ih automatski iznad ViewSonica.. to je bas super.
:: Covek je pravilno reagovao,msm na petorvicn,ne vidim u cemu je problem sto je otvorio novu temu.Crkao coveku monitoru(nenadano)i hoce da uzme novi,sta je sad problem :: :: Za te pare Benq i Philips imaju sasvim solidne modele :: :: ::
Philips I Benq jer su drugari i poznanici sa fakulteta uzeli nekoliko i stvarno su ok.Sa viewsonicom nemam nikakva iskustva.Mada ljudi kazu da su odlicni.
djoko, retko koji fax ima viewsonic, philips i benq su dupe za njega
:: Philips I Benq jer su drugari i poznanici sa fakulteta uzeli nekoliko i stvarno su ok.Sa viewsonicom nemam nikakva iskustva.Mada ljudi kazu da su odlicni :: :: ::
Ja sam ostavio link koji verovatno niko nije ni pogledao. :)
:: vidim preporucujete Benq i Philips i ostale usmeravajuci ih automatski iznad ViewSonica.. to je bas super :: :: :: :: Covek je pravilno reagovao,msm na petorvicn,ne vidim u cemu je problem sto je otvorio novu temu.Crkao coveku monitoru(nenadano)i hoce da uzme novi,sta je sad problem :: :: :: :: Za te pare Benq i Philips imaju sasvim solidne modele :: :: :: :: :: ::
izvinjavam se, nekako sam stvarno propustio da ga pogledam, ostavi sledeci put malo lepse :P
:: Ja sam ostavio link koji verovatno niko nije ni pogledao. : :: :: :: :: vidim preporucujete Benq i Philips i ostale usmeravajuci ih automatski iznad ViewSonica.. to je bas super :: :: :: :: :: :: :: Covek je pravilno reagovao,msm na petorvicn,ne vidim u cemu je problem sto je otvorio novu temu.Crkao coveku monitoru(nenadano)i hoce da uzme novi,sta je sad problem :: :: :: :: :: :: Za te pare Benq i Philips imaju sasvim solidne modele :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.