Rezultat tog poziva je neizvestan. Da bacimo sada logiku na test. To bi bila fora, staro za novo. Dakle, ti bi da zavaljaš grafiku uz doplatu istom onom koji ju je tebi prodao. Pretpostavka je da isti taj nije baš piglu jer zna da postoji mogućnost da si silovao tu grafiku, da si je nepravilno hladio, da si gađ`o njom mačku po sobi.
Kada ovo bacimo na vagu za i protiv mislim da šansa za pozitivnim (po tebe) ishodom pada na nulu.
i strpi se par dana bez grafe kada je prodas dok ne kupis novu. I ako ti uspe to sto si zamislio (a verovatno nece, pajsgudgud ti je bas lepo objasnio) nemoj da se nadas da ce ti prodavac dati neku postenu ponudu za tvoju graficku.
jasno ti je da su sanse ravne nuli cak i da imas vezu tamo, graficka je koriscena 7 meseci, to je sada vec uveliko polovna stvar, nema sanse to da zamenis, vec kao sto ti predlazu samo preko oglasa...
:: Da okrenem tamo gde sam kupio graficku pre 7 meseci i pitam ih da uz doplatu kupim bolju graficku? :: :: Bolje ovde da pitam nego ove u radnji da se mozda ne sokiraju sa pitanjem :) ::
nego reko da pitam, necu da ih zovem jer ce da mi spuste slusalic :D!! a stoji mi grafa vec duze na oglsima i nista, ma i onako mi nije hitno, nego samo bi nesto menjao :D!
msi 6770, ne znam koliko bi je cenili? :: Koja grafika i koja cena :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
jbg, to je 12eu jeftinije, i ja bih pre dodao i kupio novu, vise se isplati, moras da razmisljas malo i kao kupac.. nazalost ne vredi vise od 60, 65eu max. po meni
:: za doplatu mi pise oglas... skoro sam ga obnovio... :: koliko vredi sta bi ti rekao? ja je ne bi dao ispod 70e, to mi se uklapa u racunicu :: :: ::
6k, 6.5 max, je ok cena za tvog polovnjaka. Jako malo se doda za skroz novu iz radnje, a to sto se tebi ne uklapa , jbg, zato je i prodajes toliko dugo bez jedne jedine ponude verovatno...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
sanse su odlicne da ti prodavac ponudi 40-50e ako je pri kinti, toliko ces dobiti i u oglasima za tri sekunde ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.