Imam grafiku iz naslova u XP-u radi najnormalnije,medjutim kada se pokrene neka igra zamrzne sliku,ili se pojave artefakti,ili je pokrene normalno i posle nekog vremena zamrzne i opet artefakti...temperatura grafike u miru je oko 53 C dok u igri ide do 62 C.
Nemam originalne drajvere, nego sam koristio ove sa neta: 296.10,285.58,175.19 i jos neke 162.nesto,ali ista prica....
Pitam zato sto sam imao Asus X1650pro,koja radila iskljucio sam asusovim drajverima i catalistom,dok sa drajverima skinutih sa atijevog sajta brljavila,nije davala sliku uopste,nego samo crtice i izmesane boje.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Imam grafiku iz naslova u XP-u radi najnormalnije,medjutim kada se pokrene neka igra zamrzne sliku,ili se pojave artefakti,ili je pokrene normalno i posle nekog vremena zamrzne i opet artefakti...temperatura grafike u miru je oko 53 C dok u igri ide do 62 C :: :: Nemam originalne drajvere, nego sam koristio ove sa neta: 296.10,285.58,175.19 i jos neke 162.nesto,ali ista prica... :: :: Pitam zato sto sam imao Asus X1650pro,koja radila iskljucio sam asusovim drajverima i catalistom,dok sa drajverima skinutih sa atijevog sajta brljavila,nije davala sliku uopste,nego samo crtice i izmesane boje :: :: Potajno se nadam da to slucaj i ovde....
probaj grafiku na drugoj masini, prosto i jednostavno
:: Imam grafiku iz naslova u XP-u radi najnormalnije,medjutim kada se pokrene neka igra zamrzne sliku,ili se pojave artefakti,ili je pokrene normalno i posle nekog vremena zamrzne i opet artefakti...temperatura grafike u miru je oko 53 C dok u igri ide do 62 C :: :: Nemam originalne drajvere, nego sam koristio ove sa neta: 296.10,285.58,175.19 i jos neke 162.nesto,ali ista prica... :: :: Pitam zato sto sam imao Asus X1650pro,koja radila iskljucio sam asusovim drajverima i catalistom,dok sa drajverima skinutih sa atijevog sajta brljavila,nije davala sliku uopste,nego samo crtice i izmesane boje :: :: Potajno se nadam da to slucaj i ovde....
Rece da je skidao i cistio kuler,ventilator je crkao i nabudzen je drugi,a da je srafove koji drze kuler izolovao da ne bi bacali na masu (ne razumem se bas najbolje), jer ako se to desi kartica prijavljuje problem sa memorijom,ako sam dobro interpretirao....
U GPUz-u su sva ocitavanja u redu,prikazuje i rad memorije i rad GPU-a na onim frekvencijama koje su i postavljene....
Ijaoooooo, pa jesi ti blago meni kupio kartu preko limunda ili kupinda?
Taj te tako zajebao fino da nisi svestan. Očistio cooler i prodao ti polusjebanu grafiku. Koliko si dao za nju, da ti kažemo barem jel te opljačkao ili OPLJAČKAO? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Rece da je skidao i cistio kuler,ventilator je crkao i nabudzen je drugi,a da je srafove koji drze kuler izolovao da ne bi bacali na masu (ne razumem se bas najbolje), jer ako se to desi kartica prijavljuje problem sa memorijom,ako sam dobro interpretirao... :: :: U GPUz-u su sva ocitavanja u redu,prikazuje i rad memorije i rad GPU-a na onim frekvencijama koje su i postavljene... :: :: :: :: :: ::
Onda da ti ukratko objasnim: zajebali su te žestoko. Kartica je verovatno već bila mrtva kod njega, ubacio je u rernu da stopi pojebane konekcije i karta je dobra samo da izbaci sliku u windows. Klasična muljačina kojom se bave mnogi na limundu i kupindu.
To ti je ovaj fazon:
`Prodajem kartu 7950GT, najjača AGP karta, tera sve igre danas u fullu, nemam napajanje dovoljno jako za nju pa je prodajem teška srca.`
Nažalost mislim da nećeš ni navatati tog lika sem ako mu ne odeš na vrata. Nemoj slučajno da nosiš kartu u servis neki jer joj je otkucao finalni čas. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Tacnije,kolega mi je uzeo od nekog tipa iz Surcina za 2000.Radila je lepo dok nisam probao igrice,tu su krenuli problemi.. :: :: ::
Ako je taj lik iz Surcina uopste... Inace u pravu si za oglase, na limunu ima svakakav krsware, svakakve budzevine i nebuloze, od `pozlacenih` napajanja pa do ovakvih `zver` karti, uzas blagi. Ne bih se slozio sa Miskom, jer fakticki, on sad treba da prevari nekog drugog, sa takvom logikom, nadam se Misko da ne radis u maloprodaji negde, inace smo najebali u najavi. .-)
@neva Do sad si i sam zakljucio da je grafi odzvonilo, pogledaj malo i na Bench oglasima, cesto ume da naleti neki ispravan krsware na prodaju. :: Ne podržavam prevaru. Bolje da uzme pare nazad i pred njim je prelomi na dva dela.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Mislim da je ta graficka sa ITSveta, video sam je.
Moguce da je i na PCBerzi okacen oglas.
Ja ne bih tako zurio sa tim `ratobornim` stavovm - `jebacu ja njemu familiju` - and that kind of stuff.
Prosto bih pozvao coveka, rekao mu sta i kako - pa video sta dalje.
A sve ovo slobodno ZABORAVI - ako je proslo vise od sedam dana.
Evo ja prvi dilujem komponente - nikada se ne bavim prevarom, ali desi se da nesto prestane da radi posle mesec dana od kupoprodajnog dana - pa mi isti taj lik od pre mesec dana dodje i kaze:
`nece da radi, sta cemo sad?`
Ja mu samo lepo kazem:
`Ja sam dao radnu garanciju sedam, a ne trideset i sedam dana`
Jednostavno, kada uzimas polovno - nikada se ne zna, uvek je to macka u dzaku ako nema pisanu garanciju, a ponekada cak i ako ima, verovao ili ne.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Recite mi koji je to `prevarant` koji ce da zavalja losu robu i pritom ostavi dokumente, papire, i sve podatke u kutiji?! Prosto ne mogu da verujem sta sam upravo procitao!!! JER JA SAM TAJ COVEK KOJI JE PRODAO TU GRAFICKU KAO POTPUNO ISPRAVNU! Licno sam joj zamenio pastu i stavio drugi kuler jer je njen fabricki zaribao. KARTA JE BILA ISPRAVNA! Igrao sam Fallout 3 i Stalker CS dan pre nego sam je prodao coveku, nasli smo se kod studenjaka na NBGD-u i licno sam mu predao kartu u kutiji! Rekao mi je da je kupuje za prijatelja... Iako to sad ne mogu da dokazem ipak mogu da stanem iza toga sto sam napisao jer tako i jeste bilo! I STOGA SE OBAVEZUJEM DA COVEKU POD NICKOM `NEVA` KOJI TVRDI DA JE KARTU KUPIO OD MENE VRATIM NOVAC!!! Neva, ne sumnjam u tvoju tvrdnju i jako mi je zao sto je do toga doslo, najiskrenije nemam pojma sta se desilo! Tvoj prijatelj mi je dao 2000 din za kartu i ja zelim da ti te pare vratim, osecam se odgovorno iako sam 1000% siguran da je karta radila! Ja sam prvi vlasnik, nije bila pecena niti popravljana, jedino je kuler bio los. Kod mene je radila na napajanju od 600w.
Javi mi se na broj 061/289-0130, lako cemo se razumeti, vraticu ti novac...
ps: molim prevarante i sljam koji misle da mogu lako da izvuku korist iz ovoga da razmisle, jer cu Nevu lako prepoznati... Pricao sam sa njim, znam kako covek zvuci, ima karakteristican naglasak a imam i serijski broj od kartice koji ce samo on znati. A znam i kako izgleda covek kome sam kartu predao. Prema tome... Znate vec, nista od prevare...
NEVA COVEK JAVI SE. NEMA RAZLOGA DA SE ZAVRSI NA OVOME. Drugarski POZDRAV od Igora Marinkovica iz Surcina.
svaka cast na javljanju ovo se desava jednom u 1000 slucajeva Uveren sam da je graficka i prodata u ispravnom stanju posle ovog javljanja sta reci SVAKA CAST
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.