Imam ovu matičnu iz potpisa i interesuje me sledeće znaci nema veze sto imam u procesoru grafičku kad na matičnoj nemam prikljucak za monitor??? Ili ga imam a nije standardan kao na grafickoj pa zato sam u dilemi!
što znači da je i ASUS varao kao i Gigabajt na pojedinim modelima Z68 ploča. Po specifikaciji, sve Z68 ploče bi trebalo da imaju DVI, VGA i HDMI portove. U tvom slučaju, nažalost, to nije slučaj. Mada što kaže Iš, koji će ti integruša.
:: što znači da je i ASUS varao kao i Gigabajt na pojedinim modelima Z68 ploča. Po specifikaciji, sve Z68 ploče bi trebalo da imaju DVI, VGA i HDMI portove. U tvom slučaju, nažalost, to nije slučaj :: Mada što kaže Iš, koji će ti integruša :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.