Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Mag 19 Wide
STRANA 1 OD 1
hubclub Mag 19 Wide 23.05.2007. 18:13 T4482

status: user
broj poruka: 8

Sta mislite o ovom monitoru, da li je vredan novca ???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik MAG 23.05.2007. 19:01 #20039

broj poruka: 726

Zasto ne uzmes nesto provjereno?Ne kazem da je los proizvodjac,jer nijesam imao priliku da koristim MAG monitore,ali za ovih 10 godina koliko znam za tog proizvodjaca,nijesam cuo da je negdje pohvaljen ili preporucen.Naravno,to ne mora nista da znaci,ali i moze biti uputno.
Evo,ako hoces moj savjet,testiraj taj monitor (ako ti prodavac dozvoli) na optimalnoj/preporucenoj rezoluciji i obrati paznju na boju i ostrinu.Mrtvih piksela sumnjam da ima,to su prelezane bolesti,a treba obratiti paznju i na zamucenja u coskovima (mada,ako postoje,nijesu toliko izrazena da bi smetala).Dakle,bitno je da nema dominantnih zamucenja i tzv. ghostova (to se najlakse primijeti posmatranjem ikona i pripadajuceg teksta) i da su boje ravnomjerne,tj. da neka `ne strci` u odnosu na ostale (kao sto je bio slucaj kod mojeg starog Samsunga,gdje je plava bila dominantna,mada sam se vremenom navikao).Covjek se,ionako,vremenom,navikne na sitnije nedostatke kod monitora,sve dok prikaz nije `mutan`.
Takodje,ono sto je moja subjektivna procjena - treba izbjegavati Samsungovu `N` seriju - to govorim zato sto je to najpopularnija/najpristupacnija serija monitora kod nas.

smilex Nije loš ... 24.05.2007. 10:22 #20072

broj poruka: 1
... model T906 wide. I ja sam bio skeptičan ali je ispalo OK za te pare. Slika je oštra, duhovi jedva primetni ako znaš gde i šta da gledaš. Sigurno je bolja opcija od jeftinih Samsunga i ostalih firmi na glasu (i Samsung koristi kineske panele u jeftinim TFT monitorima, nisu njihovi). Ugrađeni zvučnici su nepotrebni ali šta je tu je. Jedini nedostatak je postolje koje je nežno ali i ono se namesti jednom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs