Zadnjih par dana sam imao BSD koji je prijavljivao da je u pitanju ati drajver,veceras sam reinstalirao drajvere ubacio sam 10.12 i imao sa m ponovo BSD.To se desilo kada sam pregledavao slke, u igrama se to ne desava.U onom tekstu(BSD) se pominje fizicka memorija.Da li je u pitanju neispravan mem modul na grafickoj i kojim programom bih mogao da proverim ispravnos memorije?
pre moze biti da te zeza neispravan ram memorija... program sa kojim mozes da testiras memoriju je memtest86+, mozes da ga skines sa neta, narezes bootabilan disk i proveri onda, a imas taj program na hirens cd ako ga imas...
Nije graficka sigurno, nego je HTT i NB CPU linkovi kod amd procestora, jednostavno graficka preoptereti link i on pukne i izbaci BSOD sa greskom u memoriji i pominje ati drajvere.Probja da ih spustis ili podignes.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.