Skoro pa da i nece moci nista da se skine sa neta, sklopiti bolji racunar bogme i nije jeftino : cpu-ploca-graficka karta cija cana maltene pa izadje kao konzola, sta je pametno uzeti PC ili konzolu +krsh pc za net???
Ako si strastveni gamer,onda je najbolje i dobar pc + konzola(recimo xbox 360,lakse se hackuje,jeftinija i manje igre zauzimaju nego za ps 3).Al posto ocigledno love nema za i jedno i drugo,presaberi se sta igrash i odgovor je tu.
recimo da kupim nov xbox 360 i resim da hakujem konzolu, znaci odnesem nekom ko se bavi tim stvarima i sta tacno on uradi sa konzolom (menja li hardwer ili ...) sa takvom radnjom garancija na konzolu = 0 meseci ili je bolje resenje polovna vec hakovana konzola???
Mnogo bolje resenje ti je polovna hackovana konzola
12.03.2012. 09:58
status: user broj poruka: 6876
Idi lepo na sajt xbox republika,forum,pa ponuda i potraznja tu imash likove koji prodaju hackovane konzole(nekoriscene)znaci nove + hack+jasper ploca koja se dosta manje greje(sto je mnogo bitno),daju 1 god. garancije,poprilicno kupaca kod njih,one sto sam ja pitao(kad sam ja hteo da uzmem konzolu)probleme nisu imali.Perisa msm da je tamo glavni lik u tom poslu.
Inace(za dezurne podjebace)ne poznajem ni Perisu ni nekog drugo :)
Nece, Proizvodjaci grafickih adaptera to nikad nece dozvoliti, u to budi sigura. Nista druge ne mogu da ti kazem, jer ne znam sa kojim parama raspolazes i sta vec od kompjutera imas. (monitot, etc) Po meni je skroz bez veze sad kupovati konzolu kad krajem sledece godine izlazi nova generacija konzola.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: gledajuci video igre/net hoce li pc lagano odumreti i njegovo mesto zauzeti konzole/tablet/...?
...mislim da se ovako nesto nikad nece desiti, na konzolama postoje igre koje su trenutno samo za njih, ali postoje pandani za PC... dok neke igre koje su za PC nikad nece doci na konzole...
Racunari imaju svetlu buducnost, uostalom, stalno mozes da ga upgradujes (skup je sport, ali zar nije svaki?), a konzole... pa kad odsluze, odsluzile su...
Pozz...
Nekad sam se igrao na pentium 4, nije bilo neta, i bilo mi je do j . :-)
onda polako bolji i bolji komp,pa dosao net,pa sve skidam sa neta,dinara vise ne dajem nikom .... VRH...
I sad sta god mi treba,i dalje je tu...torenti,share-ovi,sve je tu ...
I neznam kako je moguce da to ikom zabrane. Mislim mogu po americi i evropi,al ajde probaj RUSE,koji su verovatno najbrojniji hakeri zajedno sa kinezima,itd...
Mislim,nas mogu da zezaju,al druge svetske sile tesko...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: :: Skoro pa da i nece moci nista da se skine sa neta, sklopiti bolji racunar bogme i nije jeftino : cpu-ploca-graficka karta cija cana maltene pa izadje kao konzola, :: sta je pametno uzeti PC ili konzolu +krsh pc za net???
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.