Kako instalirati windows 7 na WD Blue kad ovaj koji god win 7 verziju stavim nece ? Do duse oce Xp :) Ali voleo bi da stavim 7 upitanju je X2 250 AMD ja mislim 2 gb patriot i maticna ploca msi c 65 mislim sta se kolje ? hvala unapred
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Ovako : Imam 3 vrste win7 sve rade cak sta vise jedna mi je instalirana na moj racunar,Knfiguracija je amd x2 250 kolik se secam procesora znam da ima 2 gb rama ddr3 msi maticna sa integrisanom grafikom. Znaci stalno vadi greske u razlicitim koracima instalacije, E da nije hteo da primi ni moju staru 8800gt 1gb ddr3 plavi ekran izbaci posle nekog vremena.Racunar ko da ima duhove :(
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Organizuj te HDDice i nece biti problema. Vidi sa komsijom da ti to odradi i nece biti problema...Pusti MIska i update BIOSa koji nema nikakve veze, samo mozes da zas...s, ali stvarno:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
do sada sam barem 10 puta u zivotu imao slican problem sa tudjim racunarima,da instalacija stane negde i nece da mrdne...cesto se desavalo da stane cak i na istom mestu,i nakon sto sam promenio 10 cd-ova,dvd uredjaja,grafika i sl,izgubio zivaca i sl,resenje je bilo MEMORIJA!!! znaci SVAKI PUT OD TIH 10-AK PUTA sam win instalirao bez problema nakon sto sam ubacio drugi stik ram memorije. probaj pa javi...
Koliko ja znam ne mose se instalirati W7 na plocu ciji BIOS to ne podrzava. Ako prolazi XP a nece W&7 valjda zdrav razum govori da su HDD i RAM fukcionalnie i da nije do njih? Meni se desavalo da mi se isto W7 zabode na pola instalacije (ali na novim masinama) i resenje je uvek bio update BIOS-a jer je RAM bio nekompatibilan. I kako ce da zasere stvar sa novim bios-om ?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
probaj da ga prebacis preko ghost-a na taj hard na koji zelis da instaliras windows sa drugog harda.. kako moze da ram radi na xp-u a na win7, uvek mozes da ga proveris sa memtestom
:: Kako instalirati windows 7 na WD Blue kad ovaj koji god win 7 verziju stavim nece ? Do duse oce Xp :) Ali voleo bi da stavim :: upitanju je X2 250 AMD ja mislim 2 gb patriot i maticna ploca msi c 65 misli :: sta se kolje :: hvala unapred :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G400
update biosa, univerzalno rešenje svih problema :) Zna da bude od koristi, a ništa ga ne košta da proba.
Inače lično sam instalirao Win7 na Asus A7V8X, naravno da bios ne podržava W7, jer sam se hteo uveriti u suprotno. Radilo bez problema sa 2GB rama, jedino je bilo problema sa zvukom, ali i to sam nekako rešio na kraju.
Ovako stvari stoje menjao sam memoriju isto se desava.. Izgleda da ne gine update biosa.Graficku sam testirao i radi na drugoj masini tako da ploca osta jedini problem koliko vidim.Ali citam po netu dosta se ljudi zali na WD blue i instalaciju sistema al ajd sad sta je tu je . Hvala u svakom slucaju ljudine ste nema sta
nije to nista strasno, samo se prekrstis i pritisnes next, sacekas da se update-uje bios kroz 10ak sekundi i volla
:: Ovako stvari stoje menjao sam memoriju isto se desava.. Izgleda da ne gine update biosa.Graficku sam testirao i radi na drugoj masini tako da ploca osta jedini problem koliko vidim.Ali citam po netu dosta se ljudi zali na WD blue i instalaciju sistema al ajd sad sta je tu je :: Hvala u svakom slucaju ljudine ste nema sta :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.