Hvala vam na pomoci nadjoh jedno 4 komada :D onako kako mi odgovara :D
ako neko ima jos koji predlog(poznanika) za racunare brand tipa hp 7700 itd da se prodaje 3-4 komada monitore iz uvoza slobodno na mail scarysd@gmail.com
Evo ti broj momka iz Subotice ja sam pre neki dan od njega uzeo 8 istih Fujitsu Siemens 19-ca iz A klase po 45 eura. Monitori su perfektni i bez greske, idu sa oba kabla u toj ceni i nece da spusti ali mu je roba extra i daje garanciju od mesec dana, uzeo sam i FS racunare potpuno iste su mi konfiguracije trebale. 064/0312388 Ima on robu i na kupujem-prodajem, radi samo brand stvari.
:: Evo ti broj momka iz Subotice ja sam pre neki dan od njega uzeo 8 istih Fujitsu Siemens 19-ca iz A klase po 45 eura. Monitori su perfektni i bez greske, idu sa oba kabla u toj ceni i nece da spusti ali mu je roba extra i daje garanciju od mesec dana, uzeo sam i FS racunare potpuno iste su mi konfiguracije trebale :: 064/031238 :: Ima on robu i na kupujem-prodajem, radi samo brand stvari
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.