Ovako...imam gigabyte 965 ds3 plocu, e4600 procesor, 4 gb ddr 800mhz memorije i gainward 8600gt 256mb graficku.Komp odlicno radi bez ikakvih problema i nikada nisam primetio da de lose ponasa u operativnom sistemu ili nekim drugim programima(instaliran win 7). Problem zbog koga ovo pisem je u igricama.Sve novije igrice koje igram mi zakucavaju na otprilike 60 cekundi na svakih 15 minuta otprilike.U svakoj smanjim podesavanja bukvalno na naj minimun i ona radi bez problema do jednog momenta, onda zakucava otprilike jedan minut i onda opet sve bez problema.I tako se intervali ponavljaju na svakih 10-15 min.Graficku sam pobao na dve, tri masine i uvek se sve isto desavalo, tako da sam otklonio mogucnost da je problem u ostatku masine.Da li je problem u podesavanju drajvera koje nvidia izbacuje u poslednje vreme ili bi trebalo pokusati instalirati recimo XP...nemam pojma.Stvarno sam se mucio dosta vremena da otrkijem u cemu je fazon...ali, izgleda je problem neke dublje prirode, koji ja ne znam da resim.Hvala na pomoci ko god da se javi.
Meni se to desavalo ranije sa ubisoft naslovima, mislim da je konkretno bila prince of persia:two towers. Nisam ni resavao taj problem.
U svakom slucaju uninstaliraj postojeci drajver, probaj sa nekom verzijom koja je na sajtu proizvodjaca. Onda probaj sa reinstalacijom drajvera za muzicku kartu, kao i kombinacije razlicitih drajvera za graficku i muzicku. Mene sto se tice, neki konflikt drajvera je u pitanju.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
pa ne znam koliko da se cudim sto ti sa tom kartom bilo sta novo mozes da odigras. Jel tvoje konfa uopste zadovoljava min sys requirements za konkretnu igru? Proteraj kartu kroz Unigine Heaven benchmark, ako to prodje ne bi trebalo da je u procesu crkavanja. Probaj je i u starijim (nezahtevnim) igrama.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
e jedino na to nisam posumnjao...mada kad malo bolje razmislim, sada sam 99% siguran da je to. hvala na savetima, probacu da je ocistim, pa cu da vidim sta se desava...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.