U pitanju je ova graficka karta http://www.msi.com/product/vga/R6870-2PM2D1GD5-OC.html a zanima me da li je bezbedno (da li ce proci bez problema) da na nju instaliram zvanicni amdóv poslednji driver, ili moram da instaliram ovaj sa njihovog sajta?!
Inace ima AMD neki svoj mali programcic koji automatski pronadje model karte i poslednji driver za nju a potom ga skine i instalira, tako da ne moram cak ni da trazim, brinula me je samo kompatibilnost...
P.S. inace sto se tice same karte topla preporuka svima... extra tiha, extra hladna, extra jeftina i extra jaka... Platio sam je malo jace od 15k rsd u emmiú pre koji mesec. Igre rade na max podesavanjima a kartica ne prelazi 64 stepena u full loadú uz ventilator na 55%... I toliko se zagrejala samo na Alan Wake igri, sve ostalo je ispod toga...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: poslusacu te... Nadam se da necu zazaliti : :: :: Inace ima AMD neki svoj mali programcic koji automatski pronadje model karte i poslednji driver za nju a potom ga skine i instalira, tako da ne moram cak ni da trazim, brinula me je samo kompatibilnost.. :: :: P.S. inace sto se tice same karte topla preporuka svima... extra tiha, extra hladna, extra jeftina i extra jaka... Platio sam je malo jace od 15k rsd u emmiú pre koji mesec. Igre rade na max podesavanjima a kartica ne prelazi 64 stepena u full loadú uz ventilator na 55%... I toliko se zagrejala samo na Alan Wake igri, sve ostalo je ispod toga...
Dobra mu je ova `poslusacu te... Nadam se da necu zazaliti :D`! Hah!
BTW i ja imam tu kartu, samo dve u CF, jeste da se ne greju nesto, ali vec na 60% ventovi se cuju bogami, mada i nije strasno kako kod nekih karti ume da bude. .)
Hvala Miskonius a hvala i ostalima na saljivim ali verujem dobronamernim komentarima .)
Poslusao sam te i sve je Ok, neke od igara sa kojima sam zbog kompatibilnosti imao probleme pri pokretanju, sada rade kao sat, tako da ti se jos jednom zahvaljujem na brzom i korisnom odgovoru.
Pozz svima o/
Asus P8Z68 DELUXE/GEN3 Intel i5-2500K & Xigmatek Gaia SD1283 Patriot G2 8GB (2 x 4GB) R6870-2PM2D1GD5/OC WD Caviar Blue WD5000AAKX Chieftec CFT-650-14CS Zalman Z9 plus Benq GL2250 HD
Ubuduce, samo skidaj driver sa oficijelnog sajta, amd.com, i nema glava da te boli, a ako si stiklirao prilikom instalacije driver-a i check for update, onda ce sam software automatski periodicno da ti izbacuje upitnik za download i update nove verzije driver-a. Uzivaj. .)
:: Hvala Miskonius a hvala i ostalima na saljivim ali verujem dobronamernim komentarima . :: :: Poslusao sam te i sve je Ok, neke od igara sa kjima sam zbog kompatibilnosti imao probleme pri pokretanju, sada rade kao sat, tako da ti se jos jednom zahvaljujem na brzom i korisnom odgovoru :: :: Pozz svima o :: :: :: Asus P8Z68 DELUXE/GEN :: Intel i5-2500K & Xigmatek Gaia SD128 :: Patriot G2 8GB (2 x 4GB) :: R6870-2PM2D1GD5/O :: WD Caviar Blue WD5000AAK :: Chieftec CFT-650-14C :: Zalman Z9 plu :: Benq GL2250 H :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.