Ovo sa plocom treba da mi stigne, pa me zanima koju graficku (polovnu naravno) bih mogao da uzmem uz ovo, da odigram po neku igru? A da nije bacanje para jer znam da su ovo stare komponente i da ih je vreme pregazilo. Hvala.
da nadjes 3870 za 35 evra i i bog da te vidi\ ima vise modela...ali trazi ovaj...prodade se pre desetak dana za toliko http://alturl.com/xid5x PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE HD 6870 NZXT Lexa S KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz BENQ G2220HDA LC POWER LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
Prvo hvala svima. Svrljajuci po oglasima, naisao sam na XFX 9600GT 512MB/256bit za 25e i narucio sam je, treba da stigne.. Mislio sam da je to jeftino, jer sam 8800gt i 9600gt vidjao samo preko 35e(4850 preko 40e,3870 i ne videh), a u trenutnoj situaciji mi i 10e znaci puno. Nadam se da nisam pogresio. E da, zaboravio sam da kazem da sam na starom CRT 17`-om monitoru, tako da 1280x1024 bi verovatno bio neki plafon :)
ma opusteno mocices da igras dosta igara na toj rezoluciji, samo ces morati da snizis detalje ali ce verujem raditi..... i nije losa kupovina za 25 evra, bar ja mislim da je tako....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: :: Prvo hvala svima :: Svrljajuci po oglasima, naisao sam na XFX 9600GT 512MB/256bit za 25e i narucio sam je, treba da stigne.. :: Mislio sam da je to jeftino, jer sam 8800gt i 9600gt vidjao samo preko 35e(4850 preko 40e,3870 i ne videh), a u trenutnoj situaciji mi i 10e znaci puno. Nadam se da nisam pogresio :: E da, zaboravio sam da kazem da sam na starom CRT 17`-om monitoru, tako da 1280x1024 bi verovatno bio neki plafon :)
to je dobra povoljna cena za 9600 i radice fino sa tom konfiguracijom, ali nisi trebao da uzimas XFX jako je puno repariranih primeraka kartica tog proizvodjaca na trzistu da je velika veratnoca da ce ti zapasti poluispravna ili neispravna karica.
Iskreno se nadam da covek nece da dobije karicu xD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: :: to je dobra povoljna cena za 9600 i radice fino sa tom konfiguracijom, ali nisi trebao da uzimas XFX jako je puno repariranih primeraka kartica tog proizvodjaca na trzistu da je velika veratnoca da ce ti zapasti poluispravna ili neispravna karica :: :: ::
Cisto za nauk za sledeci put, obavezno trazi racun i garanciju od bilo koje polovne karte, tako da imas uvid u to da nije reparirani krsh i otpad iz inostransta koji ce mozda da radi neko vreme a mozda crnke odmah,
bez obzira sto je naravno istekla garancija sa njom i sa racunom imas dokaz da je karta regularno kupljena kod nas i da nije reparirani otpad iz inistranstva.
A za ovu sad situaciju ne mora nista da znaci mozda je sve ok i regularno...
Pitaj coveka samo da li ima racun i garanciju sad odmah telefonom , NEMA VEZE ako je istekla pa ces cuti odgovor sam...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
jbg dex, nekad si prinudjen da uzmes na rizik, ja sam tako uzeo ovu moju GTX260, platio sam je 70eu, i nije imala ni jedan jedini papir, niti kutiju, niti bilo sta uz nju, lik mi je samo rekao da je u garanciji jos 6 meseci i da su papiri kod drugog coveka, dao mi tel., naravno nisam proveravao, trebala mi je hitno graficka i uzeo sam, da kucnem u drvo radi besprekorno dan danas.
:: Cisto za nauk za sledeci put, obavezno trazi racun i garanciju od bilo koje polovne karte :: tako da imas uvid u to da nije reparirani krsh i otpad iz inostransta koji ce mozda da radi neko vreme a mozda crnke odmah, :: :: bez obzira sto je naravno istekla garancija sa njom i sa racunom imas dokaz da je karta regularno kupljena kod nas i da nije reparirani otpad iz inistranstva :: :: A za ovu sad situaciju ne mora nista da znaci :: mozda je sve ok i regularno.. :: :: Pitaj coveka samo da li ima racun i garanciju sad odmah telefonom , :: NEMA VEZE ako je istekla pa ces cuti odgovor sam.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Znam da nema covek racun i garanciju, navodno je prodaje jer mu je slabo napajanje, pa se gasio komp (LOL?) Sta znam, do sada kad sam uzimao preko oglasa, nisam imao nikakavih problema, mozda je bilo vreme da nasednem za nauk. Video sam da ima 2 tipa ovih kartica, ako nesto znaci, radi se o ovoj, sa kracim kulerom: http://pic.xfastest.com/Edwardmax/0902/090224_XFX96GT/XFX96GT_08.jpg
Pa kao sto sam i rekao mozda i Dukiju bude sve ok i radi kako treba, bez ikakvih problema a ti da si hteo si mogao da proveris za racun i garanciju kod tog treceg lika, dakle taj tvoj prodavac nije poceo da te zavlaci kao jao pa ja ne znam gde je te ovo te ono, bla bla... Vec je rekao da postoji i racun i garancija kod nekog treceg sto se lako proveri. Samim tim deluje kao ok kupovina, cim se da relativno lako proveriti.
@Duki Znaci nije da kartica radi 100% i da je u tom stanju nego je neispitana... Limundo sindrom
Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITANA
Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim , stoga ide kao neispitana
Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitano...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
prodaje je jer mu je slabo napajanje pa mu se gasi komp.. jao boze kako providno opravdanje.. isplativije mu je bilo da proda kartu nego da kupi drugo napajanje.. e sta bih mu ja sve rekao, nakon sto me zaboli stomak od smeha
:: :: :: Znam da nema covek racun i garanciju, navodno je prodaje jer mu je slabo napajanje, pa se gasio komp (LOL? :: Sta znam, do sada kad sam uzimao preko oglasa, nisam imao nikakavih problema, mozda je bilo vreme da nasednem za nauk :: Video sam da ima 2 tipa ovih kartica, ako nesto znaci, radi se o ovoj, sa kracim kulerom :: http://pic.xfastest.com/Edwardmax/0902/090224_XFX96GT/XFX96GT_08.jpg
XFX i EVGA karte polovne starije ne bih uzimao na tvom mestu, 90% su šanse da su reparirane karte, ali kako hoćeš... Bolje uzmi onaj Asus 8800GT što ti nude... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Uzmi lepo 3850/70, i uzivaj. Lepo ti kaze pmfrulez. Savremenija novija i bolja karta po svim parametrima od tih navedenih krseva grejalica i sporeta. Imam odlicna iskustva sa tom kartom. Sto se kaze kulturna stvarcica.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Da li se ti to zezas ili.........Od kada je to 3850/70 savremenija,novija,bolja od 8800gt? Ja mislim da si ti nesto pobrkao.Savremenija i novija nije(obe su se pojavile krajem 2007),a da li je bolja(mislim na performanse) to valjda vec i mala deca znaju(moze u nekim slucajevima da parira nvidia-i 8800gt,ali uglavnom zaostaje).Sto se tice sporeta tu valjda mislis na g80, a ne na g92
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Uzmi lepo 3850/70, i uzivaj. Lepo ti kaze pmfrulez :: Savremenija novija i bolja karta po svim parametrima od tih navedenih krseva grejalica i sporeta :: Imam odlicna iskustva sa tom kartom. :: Sto se kaze kulturna stvarcica :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.