bezbroj puta sam reinstalirao windows 7 i iz nekog razloga mi monitor vidi kao generički,tj ne daje mi max rezoluciju.Max rezoluciju mogu da nateram sa catalystom,ali su slova iskrzana.Reč je o monitoru Asus VW221D . Evo već sat vremena browsujem i ne postoji drajver!? Na njihovom sajtu nema, nigde okolo nema,nakačio sma kilo softwera koji naplacuje dijagnoziranje drajvera i slicni
Zna li neko kako da nateram vindwos ili gde da nadjem drajver? hvala
Dugo nisam sljakao sa catalystom, pa sam morao da googlam. Probaj ovo sa njim. Nadji `Use Extended Identification Data (EDID) or driver defaults` i probaj sa stikliranjem i odstikliranjem. U medjuvremenu sa jednim od ta dva rezima, probaj da promenis rezoluciju.
Varas se Dexteru. I ja sam tako mislio dok mi nije upao jedan racunar sa ATI 4650 i LG T2243t. Onda sam vidio koliko drajver za monitor znaci. operator
moguce da je kabel u prekidu i nemoze da procita edid .. onda dobijas generic displey
probaj drugi kabel
googlaj soft za citanje edid podataka.. ako soft nemoze da procita edid iz monitora ili je pukao eeprom u monitoru (mora na reprogramiranje) ili je kabel u prekidu
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.