Mujo kaže: dvaput je dvaput. A Haso sluša. Ja bih ga uzeo, meni je bitnija veličina od perfekcionizma - koji je uostalom, dobrano pokriven manjom cenom. Samo, budi svesan svih njegovih nedostataka (i koliko su stvarno veći ili čak manji od drugih sličnih) i proveri ima li mrtvih pixel-a, i uživaj.
Samo tolika razlika? Za istu dijagonalu (usput, kako se povezuje - digitalno ili analogno)? Ako je sve isto ili slično, onda svakako benqurion otpada... al` nešto mi sumnjivo?!? 22 inča?
DVI, WideSreen cini mi se, to je povlascena cena. Ne znam MPC za njega ali recimo da nije vise od 350e...u svakom slucaju dalekooooooooooo bolji i pouzdaniji
M i G
:: Samo tolika razlika? Za istu dijagonalu (usput, kako se povezuje - digitalno ili analogno) :: Ako je sve isto ili slično, onda svakako benqurion otpada... al` nešto mi sumnjivo?!? 22 inča?
Pa proveri na koliko mrtvih pixela daju garanciju i ne znam zashto bash wide screen, je l` ga planirash za filmove ili...?? Jer ako budesh hteo da igrash igre na njemu mozhda cesh imati problema sa nekim igrama koje nemaju podrshku za wide... ( razvlache sliku ili ostave prazna mesta sa strane...)
ViewSonic od 22` košta 538â¬.... toliko od 25⬠razlike, a, BenQ - bez DVI-ja, samo analogni priključak (iako za ovaj model postoji, ali ne kod nas) košta ispod 290â¬... jasno je da ti monitori nisu isti, da je jedina ista mera onaj podatak u inčima, ali, da je toliko bolji - odnosno, ovaj lošiji - nije.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.