ovo jos nisam cuo. ajd opisi malo dublje, predlog je da udjes u safe mod i pomocu cleanera ocisti stare drajvere pa udji onda normalno u windows pa pokusaj opet da instaliras,. ako ti se isto desava imas problem najverovatnije sa virusima
:: :: Dzigi...Graficka GTY570...pri startovanju racunara brisu se drajveri od grafike!!!
Aj malo jos opisa sta kako gde kada sta se desi itd.
Ti imas instalirane drajvere za grafiku i ona radi ok, ali kad se restartuje tj. ugasi komp pa sledeci put upali tebi windows prijavljuje da nemas grafiku, tj. unknown device found?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Dzigi...ovako drugari...kada se restartuje samo brise drajvere, ne prijavluje nikakav problem, graficku prepoznaje, a frka je nastala kad sam zamenio napajanje, opet vratio ono staro i tada je pocelo da zeza!
onda deinstaliraj drajver od grafičke... pa onda sa driver sweeper-om obriši sve `repove` starih drajvera koji ostanu. pa onda restart... pa onda instaliraj svež drajver sa Nvidia sajta.
I ja prvi put čujem da se drajver sam deinstalira.Koja napajanja su u pitanju baj d vej?
Ovde nije problem u grafici, vec u HDD-u, prilikom promene napajanja, negde je hdd ostetio zapiane podatke, odnosno windows, i naravno on je sad poludeo.Probaj sistem restore, na dan pre promene napajanja, ako ti to ne pomogne ne gine ti novi windows, u najgorem slucaju je HDD crko, tj. pocelu su da se pojavljuju bad sektori.
Mozda je HDD pretrpeo i nekakav udar pa je glava zaorala po podacima, proveri HDD, chkdsk.exe /r u cmd.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.