Ја сам купио од човека по имену Владимир LG 32LK450 за 300 евра иако је писало да кошта 310 евра. Стигне за дан-два, отвориш пред куриром, провериш да ли је све у реду и платиш. Ја сам презадовољан за сада а колико видим нема незадовољних. Ево ти линк од његових огласа: http://goo.gl/48lgx
Kako si zadovoljan s tim tv-om, meščini da nije loš? Jel daje lik račun i garanciju kao i ovaj drugi ili?
:: Ја сам купио од човека по имену Владимир LG 32LK450 за 300 евра иако је писало да кошта 310 евра. Стигне за дан-два, отвориш пред куриром, провериш да ли је све у реду и платиш. Ја сам презадовољан за сада а колико видим нема незадовољних. Ево ти линк од његових огласа: http://goo.gl/48lg :: ::
Презадовољан сам, одлични су му углови гледања, нема пробијања светлости по ивицама екрана као код комшијиног доста скупљег лед тв-а, доста конектора... Да, добијаш и рачун са овереном гаранцијом од две године коју можеш и преко њега да оствариш у року од, како ми је рекао, 10-ак дана. Као што рекох делује ми стварно поштен и коректан. Поздрав!
Заборавио сам да напишем да тв пушта и .mkv формат прекo усб-а у било којој резолуцији што ме је пријатно изненадило!
:: Kako si zadovoljan s tim tv-om, meščini da nije loš :: Jel daje lik račun i garanciju kao i ovaj drugi ili :: :: :: Ја сам купио од човека по имену Владимир LG 32LK450 за 300 евра иако је писало да кошта 310 евра. Стигне за дан-два, отвориш пред куриром, провериш да ли је све у реду и платиш. Ја сам презадовољан за сада а колико видим нема незадовољних. Ево ти линк од његових огласа: http://goo.gl/48lg :: :: :: ::
Ima ljudi koji često putuju u Mađarsku, Nemačku, Austriju i tamo im je jeftinije da kupe TV. Sve što plate eventualno je carina, ako i to plaćaju, ima nekih koji znaju kako da je eskiviraju. Onda lepo prodaju tv po poprilično razumnoj ceni ovde kod nas, jedina je mana što nema garanciju, pa ako se ne daj bože nešto desi moraš da platiš popravku.
Naravno svakako prvo proveri šta kupuješ, ima i dosta prevaranata tako da uvek budi na oprezu.
Ma ima i garancija, naravno ne za sve brendove, Lg na primer priznaje garancije iz Madjarske dok za Panasonic treba da se registrujes na njihovom sajtu i imas garanciju, verovatno i za neke druge brendove postoji slicna stvar.
Dodaj jos 50e i uzmi 32D550 Samsung, dosta je bolji. Racun ostaje kod njega, da bi on mogao da uzme pdv sebi nazad, garancija i sve ostalo ide tebi, garanciju kao i kutiju cuvas, u slucaju da ti se tv pokvari ili nesto slicno. Tv saljes njemu, on ga nosi u Madjarsku i u roku od nedelju dana tv ti salje nazad, nov ili popravljen, zavisi od Madjara, inace on kaze da to oni resavaju u roku od 3 do 7 dana. Garancija je dve godine na Samsung. Ako te jos nesto zanima, pitaj, pa da ti odgovorim iz prve ruke. :)
:: Kako si zadovoljan s tim tv-om, meščini da nije loš :: Jel daje lik račun i garanciju kao i ovaj drugi ili :: :: :: Ја сам купио од човека по имену Владимир LG 32LK450 за 300 евра иако је писало да кошта 310 евра. Стигне за дан-два, отвориш пред куриром, провериш да ли је све у реду и платиш. Ја сам презадовољан за сада а колико видим нема незадовољних. Ево ти линк од његових огласа: http://goo.gl/48lg :: :: :: ::
Cuo sam i ja dosta pozitivnog oko toga. Delu je mi da je lik bas korentan, posto imam lose iskustvo oko takvog kupljenja. Da li postoji varijanta da narucim tv i da ja odem kod njega i to pokupim? Sto se tice isporuke da li mogu da pogledam kada mi to stigne da vidim sta sam dobio. Njegove cene su realne i bas one koje treba da budu. Ja sam zainteresovan za neki lg 42` pa mozda se i dogovorim sa njim i nesto od toga pazaarim.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Pa nazovi čoveka i vidi da li može da stavi opciju otvaranja paketa
02.03.2012. 13:34
status: user broj poruka: 3241
pre plaćanja.Ako ti nije cimanje, idi do njega i preuzmi sam, bolje nego da ti čobani iz LjAKS-a šutiraju TV po kombiju dok stigne do tebe.Svim prodavcima i odgovara da ti sam pokupiš, upravo zbog rizika od oštećenja robe zbog čobana iz kurirskih službi.
:: Cuo sam i ja dosta pozitivnog oko toga. Delu je mi da je lik bas korentan, posto imam lose iskustvo oko takvog kupljenja. Da li postoji varijanta da narucim tv i da ja odem kod njega i to pokupim? Sto se tice isporuke da li mogu da pogledam kada mi to stigne da vidim sta sam dobio. Njegove cene su realne i bas one koje treba da budu. Ja sam zainteresovan za neki lg 42` pa mozda se i dogovorim sa njim i nesto od toga pazaarim. :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.