Ovo moze da bude i netacno, jer bejah cuo pre neke 3 nedelje da ce sledeca Nvidijina serija biti gtx 7xx (toliko ce, jelte, biti napredna) E sad, moze biti i da Nvidija vestacki drzi atmosferu napetom, jer jos uvek nemaju nista, a fanboysi ce sa pretecih pisama krenuti na pisma-bombe i sl. Prosli put kad preskocise celu seriju (zbog `naprednosti`) ispade katastrofa... A voleo bih da je ovo tacno...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Vala, ako i budu ovakve cene uz ovakve performanse, i nije lose, GTX670 ce biti best buy u tom slucaju, a onda ati mora da spusta cene dole, sto je opet svakako super za krajnje korisnike.
Jedino što ja vidim ovde je da performance per buck u low-mid segmentu jedva da je povećan, kao i tendenciju da cenovno low end segment zauzme mid, mid high itd.. U prevodu, prosečnu kartu ćete umesto sadašnjih 150ak eura plaćati duplo više.. Zašto bi jedan 660Ti koštao kao Intel 2500k + ploča + RAM + HDD ostaje mi nejasno...
...zanimljiva mi ona prva recenica ispod tabele, da citiram: `Source of this information is known for spreading unverified specifications only to increase pageviews...`
Sta reci...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.