Samo sam se interesovao koliko i sta.......Hvala na ponudama ali to mislim da je malo za nju.......Evo za vas ko zeli,,naleteh bezveze na oglas pa ako ste za cimajte se..pozz
Uzmi gtx 550ti polovnu ako nadjes jer preferiras nvidiju, nije veliki potrosac ne moras da menjas napajanje a osetices veliki upgrade u odnosu na 9600 GT.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
9600GT realno od 25e jer za 30 ima 8800gt , 8800gts za 35e a 4850 i 9800gtx+ 40ak e Sto se preporuke tice uzmi ATI 5770 ili GTS 450
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
:: :: Neka uzme šta hoće, samo želim da mu ukažem da je u debeloj zabludi što insistira na nVidiji u pogrešnom cenovnom segmentu :: ::
velika vecina IT proizvoda koji se najbolje prodaju NEMA najbolji price/performance. intel je 100 godina vukao P4 arhitekturu iskljucivo na staru slavu, nvidia takodje od HD3xxx do fermija5, aple nikad ne bi docekao da napravi iphone da mu nije gejeva i hipstera, lista ide u nedogled... kad imas mnogo para, nije ti problem da ubijas konkurenciju marketingom
8800GT jednostavno nije dovoljno jaca od 9600GT da bi se uzela u razmatranje, po mom misljenju.
9800GTX+ i ajd`, to je kartica u 55nm, dobar OC potencijal, tu negde sa 4850/5750, mada i to nije dovoljan skok sa 9600gt, po mom misljenju.
Ja da sam na tvom mestu, prodao bih tu graficku karticu za 30 eura i dodao jos toliko, pa isao na GTS450.
Kartica je po jacini izmedju HD5770 i GTX550ti, bukvalno. Opet, jaca je od GTS250/4850, ima dx11, ne trosi nesto mnogo (TDP kao 9600GT otprilike) i odlican je kloker. Gotovo svaka se da spucati na 900MHz za GPU.
GTX550ti je kartica koja nije ni po ceni ni po performansama dobra investicija. Jedva nesto overall jaca od 5770, a ponekada i slabija.
9600GT vs GTS450 jeste primetna razlika, i mislim da ti je najpametnija investicija.
Naravno, ovde se prica o GTS450 polovnoj, da se razumemo.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Jbg ako covek nece, ne mozemo da ga nateramo i ja znam da gresi ali jbg :: Jedino polovnu gtx 550 ti da nadje, sve ostalo ce morati i napajanje da menj :: :: 9800 gtx + ili 8800 i slicno.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: GTX550ti je kartica koja nije ni po ceni ni po performansama dobra investicija. Jedva nesto overall jaca od 5770, a ponekada i slabija :: najjace mi je bilo kad mi se lik javio na oglas da mi ponudi 550i u zamenu za moju 4870x2-2gb bez doplate. smesno kad pogledas razliku u performansama, 4870x2 duplo jaca a trzisna vrednost ista....
Hah. Znam tog lika, vidjao sam oglas. Verovatno je on u pitanju.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: GTX550ti je kartica koja nije ni po ceni ni po performansama dobra investicija. Jedva nesto overall jaca od 5770, a ponekada i slabija :: :: :: najjace mi je bilo kad mi se lik javio na oglas da mi ponudi 550i u zamenu za moju 4870x2-2gb bez doplate. smesno kad pogledas razliku u performansama, 4870x2 duplo jaca a trzisna vrednost ista....
O kom liku pricate nije mi jasno?Ladno postavim jednostavno pitanje i likovi me vec cimaju da prodam iako to necu jos uvek..Mislim u cemu je fora? Hvala nekima na odgovorima a ostali..ako je budem prodavao javicu se prvo vama sa konkretnom cenom..poz
:: O kom liku pricate nije mi jasno?Ladno postavim jednostavno pitanje i likovi me vec cimaju da prodam iako to necu jos uvek..Mislim u cemu je fora :: Hvala nekima na odgovorima a ostali..ako je budem prodavao javicu se prvo vama sa konkretnom cenom..po ::
prvo, pitao si koliko treba da doplatis da bi uzeo jacu kartu, pri cemu nisi precizirao KOLIKO jacu. znaci jednostavan odgovor na jednostavno pitanje je da treba da doplatis toliko koliko ti jaca karta treba. drugo, ako mislis da je 25 -30e malo sta koji Q pitas? izvoli pa je prodaj za 100e, nikom nece biti krivo. ljudi ti sa najboljom namerom kazu 25e ako hoces da je prodas danas, 30 evra ako hoces da je oglasavas neko vreme dok ne naleti neko kome odgovara, 35 i vise ako ces da ti se vuce ko zna koliko dugo po oglasima i na kraju je uvalis nekom ko se ne razume (mene bi licno bilo sramota da trazim vise od 30). trece, lik o kome pricamo nema veze sa tobom-offtopic na temu koliko su nvidia kartice skuplje od ati kartica istih performansi zbog toga sto su ljudi `radije za geforce... nekako ati ne gotive uopste` a nemaju pojma zasto
Posedujem ovu grafiku http://www.itsvet.com/proizvod/asus-geforce-9600-gt-512mb-gddr3-en9600gt-top/comp_comp_vga/20/1089 pa me interesuje za koliko bih je mogao prodati i koliko bi treba kesa da dodam da bih uzeo jacu.....Hvala svima.......................................Sta tebi ovde nije jasno..i sta ti meni koji Q ja pitam??Nisi ovde da bi prosipao filozofiju koga je i za sta sramota nego ako imas neki normalan odgovor..napises..Ako ti se ne svidja post..produzis na sledeci i kraj.....Ako sam pitao i koliko i sta i da je meni malo..To je moj stav i prica i ako i se ne svidja..tvoj problem.Licno sam imao losa iskustva sa ati jem pa ih zato i ne gotivim..Na jeftinijim G force grafikam sam imao vise fps a od atijevih dosta skupljih..tako da......Moje iskustvo..mozda je sad drugacije...inace..nebitno..jednostavno volim G force i to je to i uopsteno mislim da su bolji i jaci.....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.