Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Asus 7800GTX
STRANA 1 OD 1
alexakralj Asus 7800GTX 20.05.2007. 14:33 T4433

status: user
broj poruka: 424
Za koliko moze da se nadje polovna Asus Nvidia 7800GTX, 256MB DDR3, 256bit?
i kako se rangira u odnosu drugih kartica tipa 7900GTO,1950...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 20.05.2007. 14:57 #19755

broj poruka: 4521

previse ti je to matoro brate..slabiji je dosta od 79xx serije a pogotovo neceg jaceg...ne isplati se uzimati nista ispod 79xx + serije ili radeon 19xx + ..znaci ili ove ili jace karte...
ajde uzdravlje :)
Oglasnik 7800GTX 20.05.2007. 15:13 #19758

broj poruka: 726

Ne znam da li ces uspjeti da nadjes tu (polovnu) karticu.Pogledaj u oglasima.
Sto se tice poredjenja sa slicnim modelima,neces primijetiti neku razliku u ucinku,osim ako se ne odlucis da maltretiras karticu i igras Oblivion ili Vegas na vecim rezolucijama sa ukljucenim bla,bla modovima.Inace,ta kartica ima identicnu S/P/T/V arhitekturu kao 7950 GT,iako je stariji (G70) GPU.Razlika je u nesto boljem opsegu memorije, rejtovima i brzem procesoru.Dakle,ako je klokujes (mislim da nema realne potrebe,za sad),mozes je pribliziti 7950 GT.
Dyca re 20.05.2007. 15:37 #19760

broj poruka: 1574
Mislim da se ne ispalati sada kupovati tu karticu,pogotovu zato sto su novije i bolje kartice od nje dosle do sasvim pristojnih cena..Kada kupujes nesto polovno nikad nisi sto posto siguran da ce sve raditi,a kad kupujes novo onda cak i ako te zadesi problem tu je garancija tako da ti ja to ne bih predlozio..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs