Nesto sam na brzaka udenuo kartu u x4 i provrteo 3d mark, pa rekoh mozda ce nekoga da interesuje, i to bas sa ovom kartom 6870 Asus DCII. Setio sam se da imam instaliran i dirt 3 i f1 pa rekoh i to da provrtim. Da napomenem da mi je sistem mator dosta, da je preziveo 3 razlicite karte (AMD/nV/AMD) i 2 razlicite ploce (asus i gb), a nesto sam sinoc po*ebao pa ne mogu ni da otvorim CCC. Razlike u 3dmarkovima su smesne, al mi igre nesto daju sumnjivo velike razlike, pa sam zato napomenuo sve ovo gore. Evo slika
f1 2011 (x4) min- 42.23 avg- 46.38 f1 2011 (x16) min- 43 avg- 54
Karta se pod punim opterecenjem uopste ne cuje, ne menja se zvuk nikakav. Kao da je nema :) Kada budem sredio sistem i sve osvezio i upicanio, odradicu ponovo da bi bilo merodavnije. To je to od mene.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Instaliraj MSi Afterburner. Pa ides na Settings/Monitoring i podesis da ti gpu usage bude u OSD-u Podrazumeva se da Afterburner radi kada radis testove
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Ma ne zaludjujem se testiranjem i klokovanjem pa zato i nemam to. Ovo sam na brzaka posto krece intenzivno ucenje, zakazana 4 ispita za sledeci vikend :-\
@toothy- odgovorio sam ti u temi, thx za dojavu..
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Instaliraj MSi Afterburner :: Pa ides na Settings/Monitoring i podesis da ti gpu usage bude u OSD- :: Podrazumeva se da Afterburner radi kada radis testov :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.