Pozdrav narode imama jedan mali problem potrebna mi je graficka karta PCI-E sa CUDA i to minimum 96 cores... kvaka22 veoma limitiran budzet znaci treba ju mi predlozi za najjeftiniju sa navedenim karakteristikama podrazumeva se Nvidija..... koristi se za video konverziju i obradu.... ili ako neko zna moze i ATI sa preporukom za softwer koji moze da se koristi... u iste svrhe
Na Ati-ja zaboravi, kvalitet kompresije preko ATI streama je očajan u odnosu na sofverski kompresor (naravno, isti bitrate i ostali uslovi, čak isti program-xilisoft). Ne kažem da je kod Nvidie išta bolje, samo nisam probao. Bolje istraži to malo.
koliko znam ATI procesori su matematicki nafurani max.....ma da se oko tih konvertovanja i slicno ne razumem mnogo ma da vidim da ovi po servisima telefona sve rade preko ATIjevih grafickih procesora i kazu da nvidia tu nema mesta e sad sta njima treba za njihov posao pojma nemam ali znam da su ogromni znalci povodom tih stvari sad jbg...ocigledno da je svaka grafika za neki drugi posao SHOW ko ce to pohvatati....
:: koliko znam ATI procesori su matematicki nafurani max.....ma da se oko tih konvertovanja i slicno ne razumem mnogo ma da vidim da ovi po servisima telefona sve rade preko ATIjevih grafickih procesora i kazu da nvidia tu nema mesta e sad sta njima treba za njihov posao pojma nemam ali znam da su ogromni znalci povodom tih stvari sad jbg...ocigledno da je svaka grafika za neki drugi posao SHOW ko ce to pohvatati... :: ::
ma ko ce da pofata te OGROMNE znalce, ma totalno si moderna majke mi
:: koliko znam ATI procesori su matematicki nafurani max.....ma da se oko tih konvertovanja i slicno ne razumem mnogo ma da vidim da ovi po servisima telefona sve rade preko ATIjevih grafickih procesora i kazu da nvidia tu nema mesta e sad sta njima treba za njihov posao pojma nemam ali znam da su ogromni znalci povodom tih stvari sad jbg...ocigledno da je svaka grafika za neki drugi posao SHOW ko ce to pohvatati... :: ::
Hvala verovatno cu da uzmem ovo sto si predlozio.. dobra je i ona tortina 240 sto je predlozio ali kad pogledam 1000 din razlike a ovo je novija karta...u svakom pogledu....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.