Moja preporuka ti je Samsung 913N,odziv mu je 8ms,19" ekran,garancija 2 godine. Licno imam Samsung(ne TFT) 19" CRT i kad bi menjao uzeo bi 913N.Video sam kako se ponasa u Doom-u 3,nema duhova i kasnjenja pixela kao na starijim monitorima. Pozdrav!
:: Moja preporuka ti je Samsung 913N,odziv mu je 8ms,19" ekran,garancija 2 godine :: Licno imam Samsung(ne TFT) 19" CRT i kad bi menjao uzeo bi 913N.Video sam kako se ponasa u Doom-u 3,nema duhova i kasnjenja pixela kao na starijim monitorima :: Pozdrav i koliko vec ima mrtvih pixela? par komada, sto je normalno za samsung i nece da zameni - servisira monitor? vidi sinak neki IBM...DELL... nisu oni jos to savladali... pozz :)
Ja sam preko PCBerze nasao i uzeo 19`` SAMSUNG 913n za 440 EUR. Monitor je odlican, prezadovoljan sam (nema mrtvih pixela). Za te pare se ne moze naci monitor sa odzivom od 8ms. Ako ne smeta sto nije podesiv po visini, i sto nema DVI ulaz, obavezno ga pazari!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.