Imam Gygabite 7300GT 256DDR2, Silent, razmišljam da je menjam za 8500GT...da li vredi menjati za ovu dx10 karticu i gde bih mogao to da uradim, naravno uz moju doplatu, inace kartica mi je stara 5 meseci, bila u kucistu sve vreme...kupljena preko gappolon-a...
Veoma diskutabilno, moj bi ti savet bio posto i onako nemas bas neku jaku kartu, a i 8500 nije nesto bog zna sta(barem ovako preliminarno), a da si pitao za 8600 ili 8800 lako bi dobio odgovor, ovako ti je bolje da malo pricekas pa tek onda iz iskustva drugih(ili nekog licnog),kada se proda malo veci broj karti serije 8xxx, promenis kartu. Mislim da iskreno neces bas nesto mnogo biti u dobitku ovom zamenom!
Ne vredi. 8xxxx tek treba da dožive revalorizaciju - odnosno, spuštanje na realne vrednosti po pitanju cena/performanse. Nekako u tom trenutku, stvarno će biti i igara dx10 koje će tu kao nešto da imaju dobitak. Do tada, precenjeno, a i u preovladavajućem dx9 svetu, nepotrebne, neiskorišćene. U suprotnom, ostaće ti grč u grlu kad vidiš kako naglo pada cena nečemu što si masno, upravo, premasno platio. Strpaj se još malo.
:: Matična Asus M2 :: PROC AMD 3800X2 DUAL COR :: MEM Kingston 2x512 ddr2 66 :: :: jel zna neko kad će taj pad cena :: S` moje tacke gledishta, 8800GTS je vecc dovoljno jeftina za svoju snagu. A shto se tiche brzine, ako tvoj CPU mozzesh da podignesh na 2.6-2.7GHz i memoriju na 866-900MHz imaccesh sa jednom grafickom oko 8000-8500 poena 3Dmark06, a ako je overklokujesh mozzesh da dodjesh do 9500-10000. Granica nForce4 SLI i nForce 570/590 SLI tehnologije ti je tu negde da u SLI modu neccesh precci 10500-11000. Rekord je oko 11700 i neshto. Pozdrav, Marko
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.