Pridruzujem se, mada nisam miljenik BT878A Fusion ili Conexant chipa vise volim Philips, mada je ovde tuner dobar analogni. Imas za iste pare digitalni Gigabyte Hybrid DVB/TVFM u Imtelu...dobar je!!!
Imam dotichni Leadtek 2000 xp expert,nije los,sto se tiche gledanja programa software je prilichno upotrebljiv ali ako hoces da snimas neshto na njemu desava se da posle 15-ak minuta zvuk u snimku pochne da kasni(treba eksperimentisati sa kodecima i razlichitim drajverima).Za snimanje je najbolje upotrebljavati neki poseban program kao recimo `Fly DS` koji ima mnostvo opcija. Steta je sto vise ne prave tv kartice sa philips chipom kao sto je bila ASUS-ova od pre 3 godine zato shto je to odlichan chip za ripovanje a postoji i program koji direktno komunicira sa philips chipom tako da su gubici nepostojechi u slici i zvuku.Ove sto se sada prave sa philips chipom su jako lose i treba ih izbegavati. Tako da ti jedino preostaje Leadtek kao sto su ti i moji predhodnici savetovali.
Pa imas i sa Philips chipom (+ Samsung, Philips tuner) npr. Miro Pinnacle, Hauppuge ali su one oko 60-70e...najbolje je za snimanje i gledanje koristiti ChrisTV sa ukljucenim DScaler i FFDshow filterima, cak i meni na 800MHz pri snimanju ne ispusta zvuk, a isputi po 1 frame ne svakih 15min...
M i G
:: :: :: :: Imam dotichni Leadtek 2000 xp expert,nije los,sto se tiche gledanja programa software je prilichno upotrebljiv ali ako hoces da snimas neshto na njemu desava se da posle 15-ak minuta zvuk u snimku pochne da kasni(treba eksperimentisati sa kodecima i razlichitim drajverima).Za snimanje je najbolje upotrebljavati neki poseban program kao recimo `Fly DS` koji ima mnostvo opcija :: Steta je sto vise ne prave tv kartice sa philips chipom kao sto je bila ASUS-ova od pre 3 godine zato shto je to odlichan chip za ripovanje a postoji i program koji direktno komunicira sa philips chipom tako da su gubici nepostojechi u slici i zvuku.Ove sto se sada prave sa philips chipom su jako lose i treba ih izbegavati :: Tako da ti jedino preostaje Leadtek kao sto su ti i moji predhodnici savetovali :: :: BR
ja sam uzeo najjeftiniji leadtek 2000RM, koji je kostao 2600 dindzi, i odusevljen sam, imam kablovsku TV, pa je jak signal i slika je vrh. Ako ti ne treba FM, moja preporuka.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Resenje problema sa kasnjenjem je da kod audio codec stavis PCM, a onda ako ti treba da kasnije u Virtual Dub-u kompresujes samo zvuk u neki mp3.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: :: :: :: Imam dotichni Leadtek 2000 xp expert,nije los,sto se tiche gledanja programa software je prilichno upotrebljiv ali ako hoces da snimas neshto na njemu desava se da posle 15-ak minuta zvuk u snimku pochne da kasni(treba eksperimentisati sa kodecima i razlichitim drajverima).Za snimanje je najbolje upotrebljavati neki poseban program kao recimo `Fly DS` koji ima mnostvo opcija :: Steta je sto vise ne prave tv kartice sa philips chipom kao sto je bila ASUS-ova od pre 3 godine zato shto je to odlichan chip za ripovanje a postoji i program koji direktno komunicira sa philips chipom tako da su gubici nepostojechi u slici i zvuku.Ove sto se sada prave sa philips chipom su jako lose i treba ih izbegavati :: Tako da ti jedino preostaje Leadtek kao sto su ti i moji predhodnici savetovali :: :: BR
ta (ne)sinhronizacija ti zavisi iskljucivo od snage masine... dok nisam presao na s.939 i meni je bilo tako... sad je ok, mada su i noviji drajveri i skinuo sam winfst pvr2 i njega koristim umesto standardnog winfast pvr
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.