Hoće drug malo poštenije da se igra pa rešio da zameni 5200. Igra uglavnom starije strategije tipa Medieval 2 i Caesar-a. Ostatak cine Athlon x2 @3000 (nesto ne verujem al ajde), rama 512 mb al` dokupiće još 1 gb, i Rexpower sa citavih 16A na +12V grani!
Jedino sto mi pada na pamet da mu preporučim je 8600 ili 9500, ipak neće biti toliki šok za napajanje. Jel ima možda neki pametniji predlog do tih 3000 din?
cekaj,hoce da zameni FX 5200??? pa zar FX5200 nije AGP KARTICA???
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Hoće drug malo poštenije da se igra pa rešio da zameni 5200. Igra uglavnom starije strategije tipa Medieval 2 i Caesar-a :: Ostatak cine Athlon x2 @3000 (nesto ne verujem al ajde), rama 512 mb al` dokupiće još 1 gb, i Rexpower sa citavih 16A na +12V grani :: :: Jedino sto mi pada na pamet da mu preporučim je 8600 ili 9500, ipak neće biti toliki šok za napajanje. :: Jel ima možda neki pametniji predlog do tih 3000 din :: :: :: Hvala
Pa sad sam i ja zbunjen a nesto mi ne seze pamet tako daleko da znam ima li i pci-e verzija. Moracu izgleda licno da odem da to pogledam posto mi je sumljiv nesto i za Athlona (ne ide x2 i 512 rama).
KOLIKO JA ZNAM,TO JE AGP KARTICA,OD 6200 PA NA DALJE IMA U PCI-E IZVEDBI...ako gresim ek me neko ispravi... A moze dual core i 512 rama,vidjao sam ranije vise puta tu varijantu...
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Pa sad sam i ja zbunjen a nesto mi ne seze pamet tako daleko da znam ima li i pci-e verzija. Moracu izgleda licno da odem da to pogledam posto mi je sumljiv nesto i za Athlona (ne ide x2 i 512 rama) :: ::
Jeste to je AGP x8 graficka,a x2 3000 verovatno radi o socket 939,sa agp slotom i ddr1 memorijom,nisam siguran ali cini mi se da je tako...ako ima agp onda neka 7600 ili ima od atija i 2600/3850/4650 ali verovatno su te kartice i malo skuplje,bolje da proveris o cemu se tacno radi...
Imao sam dotičnu i kada sam prešao na Radeona 9550 dobio sam veliko ubrzanje. Praktično, koju god 128-bitnu kartu noviju od 5200 da kupi, dobiće solidno ubrzanje u najmanju ruku.
Pa grešiš, bilo ih je i u PCIE izvedbi, sad baš da ih je bilo i kod nas nemam pojma. Ni soket nam ne govori mnogo, bilo je 939 ploča i sa AGP i sa PCIE slotom. Nek vidi oznaku i javi tačno koja je.
Inače, sve i da je pcie ja ne bi stavljao 9600GT na taj rexpower na izdisaju.
:: KOLIKO JA ZNAM,TO JE AGP KARTICA,OD 6200 PA NA DALJE IMA U PCI-E IZVEDBI...ako gresim ek me neko ispravi... A moze dual core i 512 rama,vidjao sam ranije vise puta tu varijantu.. :: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK ::
Jeste 5200 bio u pci-e izvedbi ali se zvao 5300 pcx a imao i agp 5700 u pci-e izvedbi i zvao se 5750.ali pod imenom 5200 bio samo u agp izvedbi.ako me pamcenje ne vara...?!
Mozda covek ima s754, postoji taj Athlon i za taj soket,
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Hoće drug malo poštenije da se igra pa rešio da zameni 5200. Igra uglavnom starije strategije tipa Medieval 2 i Caesar-a :: Ostatak cine Athlon x2 @3000 (nesto ne verujem al ajde), rama 512 mb al` dokupiće još 1 gb, i Rexpower sa citavih 16A na +12V grani :: :: Jedino sto mi pada na pamet da mu preporučim je 8600 ili 9500, ipak neće biti toliki šok za napajanje. :: Jel ima možda neki pametniji predlog do tih 3000 din :: :: :: Hvala
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.