Дакле, резолуција екрана ми је 1366 икс 768 и та резолуција ми је стављена као резолуција десктопа. кад покренем игру у којој је резолуција нпр 1280 икс 720 као што је једино могуће у кантер страјку 1.6, слика није скроз развучена преко целог екрана, већ се појаве црне ивице таман толико колика је разлика између 1366 икс 768 и 1280 икс 720.. пре ми то није било проблем, тј није се појављивало.. како да то искључим, зна ли ко? ужасно ме нервира, поготово за игре које су мало `старије` па не подржавају све резолуције `вајд скрина`
Mislis horizontalno, s leve i desne strane? Jel` imas na tom lapu mogucnost da das `Auto Image Adjust` ? _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
pod Display u Adjust Desktop Size and Position, pod Scaling verovatno ti je podešeno No Scaling, a trebalo bi da bude Full-Screen ako hoćeš sliku razvučenu od ivice do ivice.
Ako je laptop u pitanju i ne možeš baš nikako drugačije da središ taj problem obično pomaže da staviš drajvere za grafičku sa sajta proizvođača (osobito asus laptopovi)
са свих страна, и хоризонтално и вертикално, уоквирено у црни оквир... у свим игрицама се сада то појављује, кад смањим резолуцију, пре се није то дешавало.. .С
од првог дана користим драјвере са н видијиног сајта и било је ок.. да лаптоп је у питању..
мајти немам те опције у н видија контрол пенелу...
Нема ништа под дисплеј, тачније не постоје подешавања екрана.. само 3Д сетингс и Видео и плусићи испред њих, вероватно зато што је оптимус па је за то задужен интел драјвер, углавном сад скидам најновији овај бета нвидиа драјвер па ћу са њим да пробам...
Едит. Мамицу му %%&, једванађох решење! фора је да ставим резолуцију екрана десктопа на много нижу него што је нативе и онда тамо у адванцед опцијама се појави то за скалирање слике...
бем ли му колачић, ево па ако неко буде имао проблема у будућности .Д
P.S. Dobijem alergiju kada neko upotrebi taj glupavi naziv `kanter`. Prvo što mi padne na pamet je limena bušna kanta. Znam da je cepidlačenje ali mi ide na živce.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.