Graficka je Power Color 5770 512mb,JEDINI drajver sa kojim radi kako treba je 10.2!!!! NI SA JEDNIM DRUGIM DRAJVEROM NE RADI KAKO TREBA,probani su vala svi moguci drajveri koji postoje,probana graficka u drugom kompu,uvek isto se desava...tacnije sa bilo kojim drugim drajverom svakih 3-4 sekunde trepne slika na monitoru,ne mnogo ali dovoljno da nervira...i ponekad izbaci gresku SAMO SA NOVIJIM DRAJVERIMA da je drajver prestao da radi,sa 10.2 drajverom se to nikada ne desi,NIKADA ne trepne slika na monitoru,grafika prolazi apsolutno sve testove,markove,igrice,klokuje se normalno,temperature odlicne,veoma niske,ali slika trepce sa bilo kojim drugim drajverom osim 10.2!!!...da li je ova graficka za reklamaciju?
U komsiluku imam jednog klijenta ciji komp je `cisti` AMD.
03.02.2012. 21:48
status: user broj poruka: 10999
Procesor (stari) Phenom (7xxx) i 4850 (Safir). Juna meseca, prosle godine, imao je problem, po opisu slican ovome. Problem sam uklonio tako sto sam prilikom instalisanja zaobisao kontrolni centar. Kasnije sam instalisao ATi Tray tools i to radi bez problema (klinac igra Wow a malecka Sims3)...
OK, napisao si da je probana i u drugoj makini. To ne znaci da je na toj drugoj sve odradjeno kako treba (samo po sebi). Ali, ja ti verujem da si odradio...
mozda tvoj ortak kod koga si probao karticu ima istu verziju win-a (instalirali sa istog diska i sl)? Kod mog ortaka su bili isti problemi (samo 3650 i 9.2) sa nekim budzenim winom xp, promenio win-problemi nestali. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1075997
oho,jos jedan kolega sugradjanin:) sa dooobrim predlogom...u pravu si,win je bio instaliran sa istog diska na oba racunara...aj u ponedeljak cim odem na posao cu da probam da stavim grafu na neku makinu sa xp-om,i ubacim nove drajvere...pa da vidim sta ce da se desi...tnx za predlog:)
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: mozda tvoj ortak kod koga si probao karticu ima istu verziju win-a (instalirali sa istog diska i sl)? Kod mog ortaka su bili isti problemi (samo 3650 i 9.2) sa nekim budzenim winom xp, promenio win-problemi nestali :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=107599 :: ::
Re: Pa hajde da se nadjemo i da probam da ti resim problem. Ako ti...
04.02.2012. 00:58
status: user broj poruka: 3053
pa naraFno da nije ispod casti,u sustini,treba samo da docekam ponedeljak da odem na posao i isprobam na jednom od kompova u servisu,ili da se organizujem sa tobom za vikend,odradimo sve na tvom kompu,popijemo pivce,pojedemo palacinke...sta mislis,sta cu uraditi:))) posaljem ti mail pa se cujemo sutra ako si voljan da probamo grafu kod tebe? dve glave su pametnije od jedne:)))
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: to nije ispod casti (ima nas i sujetnih).. :: - - - - - - - - - - :: usput, pojedemo kolace, palacinke... apsorbujemo toceno pivo...nes-kafu `an pti kafe soluble`.. :: - - - - :: javni na dzon mejel.. :: :: ::
Re: Re: Pa hajde da se nadjemo i da probam da ti resim problem. Ako ti...
04.02.2012. 01:10
status: user broj poruka: 6650
Nikako! Maznuće ti ati-ja sve sa celim centrom katalista! Strogo samo pivo za šankom i ruke na šank!... ajd` srećno rešavanje problemosa.
Budale veruju u sreću.
:: pa naraFno da nije ispod casti,u sustini,treba samo da docekam ponedeljak da odem na posao i isprobam na jednom od kompova u servisu,ili da se organizujem sa tobom za vikend,odradimo sve na tvom kompu,popijemo pivce,pojedemo palacinke...sta mislis,sta cu uraditi:))) posaljem ti mail pa se cujemo sutra ako si voljan da probamo grafu kod tebe? dve glave su pametnije od jedne:)) :: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: to nije ispod casti (ima nas i sujetnih).. :: :: - - - - - - - - - - :: :: usput, pojedemo kolace, palacinke... apsorbujemo toceno pivo...nes-kafu `an pti kafe soluble`.. :: :: - - - - :: :: javni na dzon mejel.. :: :: :: :: :: ::
Javljam ti se, mejlom, tokom prepodneva - odmah nakon ciscenja
04.02.2012. 05:06
trotoara ispred ulaza u zgradu u kojoj stanujem (joj, sto je NAPADALOOOO!). - - - - - - - - - - @Pisko - barem sto se toga tice, opasnosti nema: ja AMD-a ni na poklon ne primam, pa zar da podlegnem iskusenju na koje ti upozoravas?!
Iamo sam doticnu kartu i nisam uspeo da resim problem, apsulutno sam sve probao! Kartica je felericna, tako da sam je odneo u servis i dobio sam drugu! Pozdrav.
* Naravno izbegao sam varijante ``promenis sve komponente i instaliras linux pa karta radi!``
Pa je li iko ikada uspeo da objasni zasto karta SAVRSENO radi sa
04.02.2012. 10:28
jednim `izdanjem` drajvera a NI SA JEDNIM drugim nece? Gde je tu logika (stono bi reko Haso: yebo log`ku, Muje mi neima!`)? Kakav feler (probusio je geler?)?
probudio se i kad sam pogledao napolje,samo slog sto me nije strefio...pogledam ne mesto ispred kuce gde mi stoji auto,kad ono auta nema....samo OGROMNA gomila snega u obliku ford eskorta:))))0 torto,broj tvoj imam,aj ako uspem da se organizujem da nekako osposobim auto javim ti se i dodjem do tebe,ali to ce biti uzasno tesko,ja zivim u poslednjoj ulici u naselju ``sumice`` a tamo putari ni ne znaju da ta ulica postoji:))))) sneg na putu preko pola metra... ce se potrudim da dodjem,jer kao sto rekoh,dve glave su uvek pametnije od jedne,a i druzenje uz pivce ili radzu ne odbijam:))))
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.