Drugar me pita sta bi mogao da bocne umesto karte iz naslova, do nekih 150-160e? Preferira Nvidiu, ali moze i ati. I koliko bi mogao da dobije za ovu njegovu u garanciji je jos godinu dana?
Ako za 460 1gb traže 110-120 on može da uzme 90 sigurno, pogotovo što je u garanciji.
A šta bi mogao da bocne umesto nje, od novih 560 ili 6870 ali to mu je 60+ evra doplate a neće dobiti toliko bolje performanse. 6950 ili 560Ti su mu već lep apgrejd, ako nađe polovnu za 160e to bi bilo idealno.
GTX460 768mb je slabija od modela sa 1gb. oko 15% nije tu samo fora u kolicini vrama, oslabljen je taj model solidno.. sto se tice 6870, dobio bi napredak od 25-30% sto je odlicno po meni.. Moj glas ide za 6950 1gb ili gtx560ti polovnu sa obaveznom garancijom! pozdrav
Ja bi uzeo NV GTX560ti. Tu grafiku može da proda za 70-80€. Više neće dobiti sigurno obzirom da sam ja nove sa garancijom prodavao po 80€ i društvo se nije pokidalo oko njih...
Pa jedino smisla ima od 560ti il 6950 mada je i to pod znakom pitanja. Pravi apgrejd ti gtx 570 pa na gore. 6870 ti je dostignuta oc gtx 460 bez dizanaj voltaže i to svakako nije apgrejd. Ja bi sacekao mesec dva kad vec izlaze nove karte pa bi tad menjao , što cu i da uradim najverovatnije sa gtx 460 1024. Inace ova tvoja nije mnogo slabija od moje posebno ako je oc- Ako nisi oveklokovao uradi to i sacekaj još malo.Neznam za druge al meni apgrejd nije bar bez 50 posto boljih performANSI pa i vise.
I ja sam mu savetovao da saceka malo, al zapeo covek... Kaze da je planirao da je proda za 9k ali bi verovatno pristao i na 8. Gledao sam nesto po netu da su ove 560ti felericne (imaju kao neki bag)?
Ne fali 560 Ti nista, odlicna je to karta. Ali je totalno nepovoljno uzimati sad kartu jer je Kepler na vratima, kao i Radeon 7xxx Mid/Low segment. Ako ne moze da ceka 2 meseca do keplera, nega saceka barem sredinu februara jer izlazi 78xx koje bi trebale kostati bas toliko.
Otkljucava se u 6970, ima bios switch, nereferentna je, hladna, overklokabilna...
Uzmi sve ovo sa malom razervom, ali cak je i na difoltu nesto jaca od gtx560ti.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: I ja sam mu savetovao da saceka malo, al zapeo covek.. :: Kaze da je planirao da je proda za 9k ali bi verovatno pristao i na 8 :: Gledao sam nesto po netu da su ove 560ti felericne (imaju kao neki bag) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.