Mislim da na nasem trzistu samo Samsung nudi wide monitore tog formata (22`).Nijesam pristalica Samsunga,ne samo kada su monitori u pitanju,ali mislim da cu uzeti (ako ikad skupim pare:)) Samsung 226 BW,kvalitet prikaza je odlican,monitor je lijepo dizajniran.
Verovatno samo tamo gdje se govori IJEKAVICA, jer ovde u Srbiji ima da se kupi i BenQ, FS-Scaleo, Viewsonic, Dell, itd...
Nijesi lijepo pregledao krijetnje na trzistu, ali si odgovor prije toga dao.
P.S. Nisam hteo da budem cinican nego da ti ukazem na onu staru ispeci pa reci, nema ljutis, trziste te je demantovalo.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Mislim da na nasem trzistu samo Samsung nudi wide monitore tog formata (22`).Nijesam pristalica Samsunga,ne samo kada su monitori u pitanju,ali mislim da cu uzeti (ako ikad skupim pare:)) Samsung 226 BW,kvalitet prikaza je odlican,monitor je lijepo dizajniran :: ::
U pravu si,priznajem da sam pogrijesio,ali sam naglasio `Mislim`. Sto se tice sustine posta koji si napisao,mogu primijetiti (BEZ CINIZMA) -Cinizam je tuzni rodjak bijesa. Tri tacke
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.