Gde bih mogao da nabavim ATI Remote Wonder bez graficke,nekad ga je bilo u posebnoj varijanti,znam da ga napolju jos uvek ima,al ovde ne mogu nigde da ga nadjem! u stvari ako imate bilo kakvu ideju gde bih mogao da kupim bilo koji daljinski za PC na taj fazon( radio veza) kazite,cena mi nije bitna!
Imas u Imtelu, evo ti isceka iz njihovog cenovnika: Club-3D CGA-AIWR Remote Control for All-In-Wonder 1,400 din, 17.2 eur. Oni su tacno pored novog Merkatora. Bulevar Mihaila Pupina 165b, 011 2013-460,011 2013-466. https://www.imtel.co.yu. Bio sam pre par dana kod njih i video ga izlozenog. Nadam se da si ovo trazio.
A jesi li mozda probao da malo `guglas`,ukucaj u Google `daljinski za PC` i izbacice ti gomilu linkova.Uvek probaj sam sebi da pomognes pa tek onda potrazi pomoc,suvise se lako predajes :)
Pa ako nemas ATI AIW njihov daljinac ili klon ti nece pomoci!!! Jer karta ima konektor za specifican RF senzor...ako hoces radio daljiince bez karte, srecno!!! To je dosta skuplje, nma ga a uglavnom rade (pa i ja) one IR, koji idu na serijski RS-232 port, pa preko Girder, WinLirc...
M i G
:: :: :: :: A jesi li mozda probao da malo `guglas`,ukucaj u Google `daljinski za PC` i izbacice ti gomilu linkova.Uvek probaj sam sebi da pomognes pa tek onda potrazi pomoc,suvise se lako predajes : :: :: BR
Ja sam imao ati x800 xt all in wonder,sa daljincem preko radio veze, i na kutiji od njega je pisalo da moze da radi na BILO KOJOJ kartici sa direct x overlay podrskom! Sad ste me skroz zbunili ljudi,ne znam dal govorimo o istoj stvari...
Ja imam X800XL AIW uz nju ide daljinac koji ima USB RF risiver, a softver za daljinac je potpuno nezavisan moze se skinuti i sa neta,tako da ne vidim razlog sto ne bi radio i kod tebe ako je prijemnik USB.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.