Nvidia - novi drajver, ver. 295.51. BETA, sta god to znacilo, s obzirom
STRANA 1 OD 1
tortojed
Nvidia - novi drajver, ver. 295.51. BETA, sta god to znacilo, s obzirom
31.01.2012. 21:28
T42949
status: user broj poruka: 10999
da je i u slucaju `official`/`WHQL` release odgovornost iskljucivo na ledjima (dzepovima) korisnika. Idemo da ga testiramo (karte da tostiramo, he, he!).
Radi sa igrama dobro mada sam probao samo 3. Mož zabolo oko flesa nesto ili mozile. Nema vise krasovnja i nadam se da ih nece ni biti. A sto se tice amd neznam nikad sa mad nisam imao probema a islreno ni sa nvidia. Ponekad se ovako desi nesto sa nekim ili je oc visok pa se to desi (primetio sam da oc kartice u zavisnosti od drajvera mogu dosta da variraju u maximalnom overkloku). Javljam ako puca ponovo. U svakom slucaju primetio sam malo poboljšanje mada ustvari nigde i ne pise da je nesto poboljšano. Pozz.
Razlika u problemima sa drajverima je sledeca: kod AMD-a...
02.02.2012. 04:16
status: user broj poruka: 10999
problemi pocinju vec PRILIKOM INSTALISANJA - ogroman (pazi: ogroman) broj korisnika (i to onih naprednih, koji sami, manje-vise uspesno odrzavaju svoj komp) je do sada prijavio i prijavljuje NEMOGUCNOST instalisanja (iz nepoznatih razloga, proces biva prekinut iako je prethodni drajver propisno odstranjen uz asistenciju DriverSweeper-a itd. itd.). To se sa NV drajverima SKORO UOPSTE ne dogadja (oni se uspesno instalisu cak i u `upgrade` mode-u, to jest `jedan preko drugog` - instalacioni mehanizam prepoznaje prisustvo `starog` drajvera i `gazi` ga k`o plitak potok). Naravno, problema u `eksploataciji` ima i ovde i tamo ali DALEKO, DALEKO vise kod AMD-a. UBEDLJIVO vise...
Da ce debilcina koja drka na zeleno da sere ovako nestojer je retard u glavu. Ja bre imam zelenu i vecinom nemam problema sa drajverom ali brate ima i trenutaka kad jebe da bi je zapalio. Malo malo drajver prestao sa radom niti je OC bilo sta svez vin najnoviji drajver sve uredno pa jel treba da upadam u svaku temu i da smaram za drajver. Al ovaj debil je bas debil.
Re: Razlika u problemima sa drajverima je sledeca: kod AMD-a...
02.02.2012. 15:50
status: user broj poruka: 7769
@tortojed Koliko puta se ovo sto si naveo tebi licno desilo?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: problemi pocinju vec PRILIKOM INSTALISANJA - ogroman (pazi: ogroman) broj korisnika (i t :: onih naprednih, koji sami, manje-vise uspesno odrzavaju svoj komp) je do sada prijavio i prijavljuje NEMOGUCNOST instalisanja (iz nepoznatih razloga, proces biva prekinut iako je prethodni drajver propisno odstranjen uz asistenciju DriverSweeper-a itd. itd.). To se sa NV drajverima SKORO UOPSTE ne dogadja (oni se uspesno instalisu cak i u `upgrade` mode-u, to jest `jedan preko drugog` - instalacioni mehanizam prepoznaje prisustvo `starog` drajvera i `gazi` ga k`o plitak potok) :: Naravno, problema u `eksploataciji` ima i ovde i tamo ali DALEKO, DALEKO vise kod AMD-a :: UBEDLJIVO vise.. :: ::
Ok . Što se tice same instalacije jesam imao 2-3 puta problema sa 4350. Nece nikako da instalira komplet drajvera i kontrolnog centra. Rešenje je bilo jednom rucno drajvere a drugi put samo su hteli stariji drajveri tj samo sa diska koji je išo uz grafiku. To su jedine graficke s kojim sam imao probleme. A bilo je isto tako i sa nvidia. Razlog. Uglavnom sam sistem, mada kolko se secam sa 4350 su bili novi sistemi (bar u jednom slucaju). I dalje rade kako treba mada nisam nista ni igrao a ni radio na komjuteru al je stalno upaljen. E sad nocas mi je spustio difoltne taktove sto najverovatnije znaci da je ponovo krasovalo al ja to ocito nisam vido. Ustvari nisam siguran. jer kad se to desi u afterburner-u i dalje stoji oc klok ali u gpu-z uvek pokazuje klok kako treba. Sinoc mi i tu pokazivalo oc dok u nvidia kontrol panelu je stojalo difoltno. Bem li ga.
Verovatno ni jednom. Osim ako nije isao kod nekog da instalira drajvere za ATI
Imao sam jednom nVidiu u zivotu i to je bila GeForce 7600GT Gainward. Kartica i drajveri su radili ok, osim sto kada izadje neka nova igra morao sam da recimo sveukupno 2 puta promenim drajvere, jer nesto nije htelo da radi. Posle instaliranja sve bude ok. Necu da kazem da ne valja nesto sto ne moze da se resi. Isto vazi i za ATI, ja bar do sada nikada nisam imao probleme koje pises. Bilo je samo par verzija drajvera kod kojih task bar u Win 7 bio ruzicast. Cak je i bax2003 pravio temu o tome. Problem je bio u podesavanju toplina boja. Nista neresivo.
Nosio sam graficku kod druga koji je imao 8800 GTX, pa sada GTX570, pa smo gazili AMD drajvere na Windowsu gde je bila nVidia, donosio je i on kod mene prvo 8800 GTX pa ovaj GTX570, dok sam imao HD 4850 pa sada HD 5850, pa smo gazili nVidia drajver preko Win-a gde su bili AMD drajveri. Nikakvih problema. Normalno uz predhodni uninstal suprotnih drajvera
Opustencija bre. Zezaju i jedni i drugi.
:: @tortoje :: Koliko puta se ovo sto si naveo tebi licno desilo :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: problemi pocinju vec PRILIKOM INSTALISANJA - ogroman (pazi: ogroman) broj korisnika (i t :: :: onih naprednih, koji sami, manje-vise uspesno odrzavaju svoj komp) je do sada prijavio i prijavljuje NEMOGUCNOST instalisanja (iz nepoznatih razloga, proces biva prekinut iako je prethodni drajver propisno odstranjen uz asistenciju DriverSweeper-a itd. itd.). To se sa NV drajverima SKORO UOPSTE ne dogadja (oni se uspesno instalisu cak i u `upgrade` mode-u, to jest `jedan preko drugog` - instalacioni mehanizam prepoznaje prisustvo `starog` drajvera i `gazi` ga k`o plitak potok) :: :: Naravno, problema u `eksploataciji` ima i ovde i tamo ali DALEKO, DALEKO vise kod AMD-a :: :: UBEDLJIVO vise.. :: :: :: ::
Kupi covek procesor za 25k.i kupi plocu za 18k.i kupi graficku za 25-30k. I onda skine Warez portovani sa X-boxa limitiran na 30 fps..???? I sad on Satro testira sistem i on je srecan....
Sinko Intel je za Profesionalce a ne za Frizere i Molere..
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.