Ubedljivo najgora grafika koji sam imaio u zivotu. Imao sam ASUS (Voltage Tweak) grafika je djubre neopevano. Kakav crni Voltage tweak i OC. Ova je mozda malo bolja u koliko ovo hladjenje nije maska. Da mi poklone 465 ne bi je uzeo.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Nasao sam, ali izgleda da se kartica ne otkljucava :: :: Svakako, solidno se klokuje :: :: Sa 600 na 820 za core i 1640 za shader. Memorija ide do 1800 :: :: Sa tim klokovima, ono sto sam probao :: :: 3D Mark Vantage - 15,80 :: 3D Mark 2006 - 21,12 :: :: Crysis FULLHD na high avg. FPS je 35 :: :: Sto je najsmesnije, na 70% ventu kartica idluje na 27c, a u full-loadu ne ide preko 65c :: :: Kartica na 70% uopste nije bucna, a radi se o ovom modelu :: :: http://goo.gl/jsyi :: :: Jos uvek nisam utvrdio da li ima 10 memorijskih cipova ili osam, ali ono sto znam, jeste da sa Asus unlock tool-om, nece da otkljuca sejdere :: :: Sto, ne znam :: :: Navodno, one sa 10 mem. cipova mogu da se otkljucaju u full gtx470 :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ubedljivo najgora grafika koji sam imaio u zivotu. Imao sam ASUS (Voltage Tweak) ali je grafika djubre neopevano. Kakav crni Voltage tweak i OC. Ova je mozda malo bolja u koliko ovo hladjenje nije maska :: Da mi poklone ne bi je uzeo :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Nasao sam, ali izgleda da se kartica ne otkljucava :: :: :: :: Svakako, solidno se klokuje :: :: :: :: Sa 600 na 820 za core i 1640 za shader. Memorija ide do 1800 :: :: :: :: Sa tim klokovima, ono sto sam probao :: :: :: :: 3D Mark Vantage - 15,80 :: :: 3D Mark 2006 - 21,12 :: :: :: :: Crysis FULLHD na high avg. FPS je 35 :: :: :: :: Sto je najsmesnije, na 70% ventu kartica idluje na 27c, a u full-loadu ne ide preko 65c :: :: :: :: Kartica na 70% uopste nije bucna, a radi se o ovom modelu :: :: :: :: http://goo.gl/jsyi :: :: :: :: Jos uvek nisam utvrdio da li ima 10 memorijskih cipova ili osam, ali ono sto znam, jeste da sa Asus unlock tool-om, nece da otkljuca sejdere :: :: :: :: Sto, ne znam :: :: :: :: Navodno, one sa 10 mem. cipova mogu da se otkljucaju u full gtx470 :: :: :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: ::
Ako si zadovoljan tim bolje. Ja sam se razocarao skroz. Na difoltu je bila vrela(80+), a o oc-u sam mogao samo da sanjam. Ako je taj model sredjen onda pici. Ventilator je bio bucan kao da polece avion. To je ono tunel hladjenje. Na kraju mi se ispunila zelju i crkla je:)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Jebem li ga, vidis, ja sam bas zadovoljan... : :: :: Stvarno se lepo klokuje, kontam da moze jos :: :: Videcu posle :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: ::
Za 100e me bas odusevila kartica, skroz na skroz. : )
:: Ako si zadovoljan tim bolje. :: Ja sam se razocarao skroz. :: Na difoltu je bila vrela(80+), a o oc-u sam mogao samo da sanjam. Ako je taj model sredjen onda pici :: Ventilator je bio bucan kao da polece avion. To je ono tunel hladjenje :: Na kraju mi se ispunila zelju i crkla je: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Jebem li ga, vidis, ja sam bas zadovoljan... : :: :: :: :: Stvarno se lepo klokuje, kontam da moze jos :: :: :: :: Videcu posle :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: ::
Kolika ti je sobna temperatura kad ti je value procesora 20C ?
:: http://goo.gl/qyvP :: :: Eto trenutno :: :: Okacicu koji ss s nekim testovima kasnije :: :: Za 100e me bas odusevila kartica, skroz na skroz. : :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Ako si zadovoljan tim bolje. :: :: Ja sam se razocarao skroz. :: :: Na difoltu je bila vrela(80+), a o oc-u sam mogao samo da sanjam. Ako je taj model sredjen onda pici :: :: Ventilator je bio bucan kao da polece avion. To je ono tunel hladjenje :: :: Na kraju mi se ispunila zelju i crkla je: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Jebem li ga, vidis, ja sam bas zadovoljan... : :: :: :: :: :: :: Stvarno se lepo klokuje, kontam da moze jos :: :: :: :: :: :: Videcu posle :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemo` se uzbudjavas, ne cita lepo to. CPU mi idluje zapravo na 30-35.
Jezgra iz nekog razloga baguju na 20c.
Opste poznato za Thuban ili derivate doticnog.
:)
A sobna je... ne znam. Nije bas vruco, al` nije ni `ladno. :)
:: Kolika ti je sobna temperatura kad ti je value procesora 20C :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: http://goo.gl/qyvP :: :: :: :: Eto trenutno :: :: :: :: Okacicu koji ss s nekim testovima kasnije :: :: :: :: Za 100e me bas odusevila kartica, skroz na skroz. : :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Ako si zadovoljan tim bolje. :: :: :: Ja sam se razocarao skroz. :: :: :: Na difoltu je bila vrela(80+), a o oc-u sam mogao samo da sanjam. Ako je taj model sredjen onda pici :: :: :: Ventilator je bio bucan kao da polece avion. To je ono tunel hladjenje :: :: :: Na kraju mi se ispunila zelju i crkla je: :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: :: :: Jebem li ga, vidis, ja sam bas zadovoljan... : :: :: :: :: :: :: :: :: Stvarno se lepo klokuje, kontam da moze jos :: :: :: :: :: :: :: :: Videcu posle :: :: :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jes` nvidia i ono kad covek pogleda bolje i nju imati nego one crvene djavolske,zeleno-prirodno, ali da je izrod i jeste.Mada nista nije gora od one Caymanske groznice,ono je tek poseban promasaj.
Jes` da je fejl od kartice ako se gleda koliko je kostala, ali sada je veoma pristupacna. :D
:: Jes` nvidia i ono kad covek pogleda bolje i nju imati nego one crvene djavolske,zeleno-prirodno, ali da je izrod i jeste.Mada nista nije gora od one Caymanske groznice,ono je tek poseban promasaj :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: AMD Graphics Cayman Fail -> http://i42.tinypic.com/qs4kqr.jp :: AMD= *Advanced Marketing Deception*Another Major Disappointment* :: ::
Re: Nemoj tako, Slash, ne valja to nista, to je NVidia...
01.02.2012. 02:28
status: user broj poruka: 4641
Kako ne valja? Nisam hteo ATI bas zbog toga sto je nvidija bolja. Tako i narucim. Superiornija tehnologija i arhitektura, bolja izrada i komponente kvalitetnije od konkurencije. Umesto Gigabyte 460 dobih Asus 465(mislili da uvale ali se zeznuli), kao malo je jaca od 460. Ubacim i posle par minuta vidim u sta sam se uvalio. Sve kako ne valja i ne treba. Hvala bogu crce. Zamenim za Gigabyte 460,i mislim se konacno uzeh `normalnu` grafiku. Malo sutra, kako koju igru startujem slika drhti i secka kao da je -20C u sred leta. Ne moze da se igra normalno zbog LGU-a. Overklokuj , siluj, podizi napon, i maltretiraj ceo setup zbog karte. Na kraju naravno nista. Prodam gtx 460 liku iz KG, trebalo mu je za SLI( rasturio sve kad je video da nije to to ). Uzmem 6850PE i procvetam. Sve klizi kao podmazano. Ubrzo posle toga i ploca izdahnula(najverovatnije od maltretiranja). Eto to je moje zadnje iskustvo sa zelendekom. E vise nece da ga ubode kod mene !!!
Re: Re: Nemoj tako, Slash, ne valja to nista, to je NVidia...
01.02.2012. 03:18
status: user broj poruka: 3821
Jebiga.
Zao mi je sto si imao lose iskustvo sa karticom.
Ja stvarno ne mogu da kazem da radi lose.
Lepo se klokuje, ne zagreva se mnogo, trosi 200w(sto je i jedina mana) - za 100 eura, koliko sam je platio sa pisanom garancijom, danas nisam mogao bolje da prodjem.
Sutra, prekosutra - mozda, neki 6850/gtx460, koji su u principu equal sa gtx465 manje-vise.
Cak sam gledao neki test na netu, gtx465 klok za klok ima prednost od 5 do 10% u odnosu na gtx460.
Ja sam stvarno zadovoljan sa karticom.
Kada bih nasao gtx465 Gainward ovaj jos jedan, isao bih bez razmisljanja na SLI. Gledao sam, fino skalira. :)
:: Kako ne valja? Nisam hteo ATI bas zbog toga sto je nvidija bolja. Tako i narucim :: Superiornija tehnologija i arhitektura, bolja izrada i komponente kvalitetnije od konkurencije. :: Umesto Gigabyte 460 dobih Asus 465(mislili da uvale ali se zeznuli), kao malo je jaca od 460. Ubacim i posle par minuta vidim u sta sam se uvalio. Sve kako ne valja i ne treba. Hvala bogu crce. :: Zamenim za Gigabyte 460,i mislim se konacno uzeh `normalnu` grafiku. :: Malo sutra, kako koju igru startujem slika drhti i secka kao da je -20C u sred leta. Ne moze da se igra normalno zbog LGU-a. Overklokuj , siluj, podizi napon, i maltretiraj ceo setup zbog karte. Na kraju naravno nista. Prodam gtx 460 liku iz KG, trebalo mu je za SLI( rasturio sve kad je video da nije to to ). Uzmem 6850PE i procvetam. Sve klizi kao podmazano :: Ubrzo posle toga i ploca izdahnula(najverovatnije od maltretiranja). :: Eto to je moje zadnje iskustvo sa zelendekom. :: E vise nece da ga ubode kod mene !! :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Pokloni nekome ili menjaj za 4550.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.