Imam lika ovde na poslu kaze stalno radi ovo ono trange frange sa USA preko ebay-a, 15$ mu uzimaju na carini pa cu sledecu kupovinu grafike da probam preko njega, valjda ce da bude sve ok.
Inace ubacim u search gtx i izadje sve i svasta ima gluposti ali ima extra stvari za jako male pare, i uglavnom zotac i EVGA, milina...
... da od crvene marame ne vidimo bika iza? Pazi, super, super ako je tako, ali, da nisu slučajno refurbished? Kako ćeš ostvariti reklamaciju? Ono.. nemoj da te zaslepi, ali ni da ti izmakne, nekako suviše lepo zvuči?
ma to je bre sve provereno veruj mi, mi smo navikli na prevarante preko limunda, ovde se to ne desava, videces, lik ce ti poslati sve kako treba, ma nece ni pomisliti da zadrzi ako je isao jedan obican CD u pack-u bez obzira sta pise tamo u opisu
:: http://goo.gl/T0Xa :: :: Imam lika ovde na poslu kaze stalno radi ovo ono trange frange sa USA preko ebay-a :: 15$ mu uzimaju na carini pa cu sledecu kupovinu grafike da probam preko njega, valjda ce da bude sve ok :: :: Inace ubacim u search gtx i izadje sve i svasta ima gluposti :: ali ima extra stvari za jako male pare, i uglavnom zotac i EVGA, milina.. :: :: http://goo.gl/s2Op :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22
Naravno od garancije nema nista, logicno. Rizik je naravno, ali uvek kupovati od likova koji imaju preko 1000 + pozitivnih , to je tim ljudima posao, bukvalno zive od toga, ne isplati im se da nekoga prevare. Inace to je cena za sad, posto je aukcija ali jos malo vremena ima.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ja nasao proverenog lika, koji ce mi nabaviti iz USA/Canada sve zivo sto mi treba... Nego dex, nategni se i uzmi nesto tipa GTX580, sa GTX470 ne vredi ici na GTX570. Vredi svakako, ali nije neki upgrade.
Ne planiram ja ovo da kupujem, samo sam okacio onako link za grafiku i link za search GTX,
super su cene kao i brendovi preovladava EVGA i ZOTAC,
ja perskacem 5xx seriju kao i 6xx od nvidije 7xx od AMD-a, sve mi radi sve leti, ne treba mi ni jedan frejm vise od 60.
Kad krene da bude manje tamo kasnije za godinu i kusur (nova generacija konzola tada cu da pazarim)
inace kolega koji je radio ovde u firmi ode za usa i dolazice jednom mozda 2x godisnje ovde da obidje svoje pa cu preko njega da uzmem nesto, isto vazi i za vas ako nekome nesto treba i nadje nek javi pa se sve lako dogovorimo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used. See the seller`s listing for full details and description of any imperfections.
:: `The item may be a factory second or a new, unused item with defects. ::
Seller information Member id everisems ( Feedback Score Of 19 536 Yellow shooting star icon for feedback score in between 10,000 to 24,999) 99.8% Positive feedback
19 536 kupovina/prodaja...
:: lol :: :: to pise kad otvoris onoj tvoj prvi link? :) ne bih rekao
moguce je, i mislim da je vrlo verovatno 100% ispravna, ali tu moze da se provuce i poneka felericna. lik daje garanciju samo da nece biti `dead on arrival`. ima dosta grafickih iz 5xx serije koje `rade, ali ne bas kako treba`.
Samo ti uzimaj 570-ku i ne veruj Pisku. Nije on mislio na crvenu
30.01.2012. 19:32
status: user broj poruka: 10999
maramu nego na Crvendekinu maglu. Od crvene magle koju ispusta do crvenog usijanja doterana karta, ne vidis onu pravu kartu - zelenu. Zelenbace svome kolegi, pa da vidis i zelenu kartu u svom kompu!
Preko ih tako zabole da se ciganisu za cenu polovnih stvari vec to gledaju kao rasprodaju i da ih se cisto brzo i loako otarase, po principu daj sta das, sto bi za nasu kupovinu tih karti bio raj...
ako bude moglo da se iskombinuje sa tim tvojim likom sto dolazi iz usa
drugar iz kraja se izgubio na 10 dana nema ga nigde i vidim ga juce, pitam de si ti budalo sta je sa telefonom itd, i on kaze bio u washingtonu kod bioloskog oca (on tamo zivi, a ovaj drugar sa kevom ovde i ocuhom) tuga kakve maloumnike ja imam oko sebe.
a jel ima neka odredjena kolicina koju bi taj mogao da prenese? :)
E pazi sad, on ce da ucini sto se njega tice, kinta nije problem to mi je dobar drugar moze kad donese da mu platimo, a ako on mozda i nema kod sebe mozemo da mu uplatimo na racun pa da kupi sta ko vec zeli, ali i mene brine carina aerodrom itd, verujem da mora da ima neko ogranicenje, malo je sumnjivo da lik unosi 7-8 grafickih karti kao nosi na poklon ima da ispadne neki svercer...
Mada raspitacemo se prvo naravno, da ne pravimo njemu problem, sve karte ce naravno biti izvadjene iz kutija jer su previse glomazne za transport kao takve, nego neko manje pakovanje i jedna na drugu u njegov prtljag rucni , e sad neka granica mora da postoji, ne moze bas da donese 10 komada grafickih sigurno ce neko od zakona da kenja i pravi problem.
Videcemo.
Kupovao sam mnoge komponente sa newegg-a preko drugara koji živi u US, s tom razlikom da su stvari bile nove, neke pod garancijom 3-5 god, iako bi se morao načekati za ostvarivanje iste zbog relacije, srećom ni sa jednom nisam imao nikakvih problema, o cenama da ne pričam + rabati, free shipping, ... i velikom čoveku koji koji je to sve mogao da utanači na najbolji mogući način. Bilo je opcija polovno, refurbished, ebay, goodbuy, maltene za dž, ali bih ti preporučio da to izbegavaš, jer novo je novo, čak i da zanemariš garanciju, pozz.
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Ti si ostavio link gtx570-ke kada joj je cena dostigla 150$. Ispratio sam aukciju do kraja i ta karta je prodata za 5. Kada se na tu sumu dodaju troskovi transporta i jos neke sitnice, izace te skuplje nego sto ovde kosta nova. :)
Isao sam redom i pratio aukcije, i slobodno mogu da kazem da je gotovo nemoguce naci takvu ili slicnu kartu ispod 0. Isprati do kraja aukcije pa ces se i sam uveriti.
Malo navratio u firmu, veceras ce da navrati na gajbu, a sve u svemu evo licno kaze nije frka da donese nesto iz usa sledeci put, ali da ne bude mnogo da ne bi bilo malo sumnjivo, dakle mozda u toku ove godine ili eventualno sledece, ja planiram da pazarim neku grafiku tipa amd 7xxx ili nvidija 6xx iz USA pa vam javim naravno. Jer je usteda bukvalno 30%-40% od cene ovde, sto nije malo za hi end karte.
Realno moze sve samo da nije glomazno, tipa kucista i slicne zajebancije, ploce i grafike mogu ali naravno bez glomazne default kutije jer je to preveliko za rucni prtljag zamisli samo 7-8 komada ...
Sad je trenutno tu, mozda dodje opet za 6 meseci a mozda pri kraju ove godine-na pocetku sledcce, javljam ja ovde sta kako gde itd. Ovo je cisto mini info za one koji su zainteresovani, nema carine i sranja ali naravno nemate ni garanciju, tj imate i racun i garanciju al mos se jebete sa njom :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.