Pozdrav. Moze li ovo da sse sredi i bez obaranja sistema. U pitanju je sledeci problem... Na SLI kombinaciji sa dve GTX 580 drajveri za grafiku mi puknu prilikom aktiviranja Surround na tri monitora. Probao sam i starije drajvere, sistem sam cistio sa DC ali opet se isto desava... Moze li nesto da se odradi bez obaranja sistema???
Jednostavno lažeš kao pas, kod savršenih drajvera i tako savršenih karti, to se ne dešava a ti si prikriveni ATI trol koji sad tu nešto namešta da nvidija ne valja.
P.S. Ne znam, a ono što mislim da je, da ipak mora reinstalacija ako čišćenje nije pomoglo... a pročešljaj malo i strane forume da se to još nekome ne dešava, egzotičan je to setup, nema svako takav hardver u kući, s druge strane, za toliko puknutih para da se ne potrude da fixnu drajvere, sumnjam, ali, možda još nisu rešili... Na kraju krajeva, probaj i taj clean install pa ispočetka, ali, bogati, napravi si sliku sistema sa acronisom ili ghostom, kako ovo ne bi ubuduće bio nik`i problem.
:: NVIDIA Control Panel > 3d Settings > Configure SLI, PhysX, Surround > SLI configuration > Activate All displays (or span for surround :: :: This will boot games on the main monitor in standard res using SLI.. :: - - - - - - - - - :: pogledaj i ovaj thread (iako se radi o quad-u) :: :: http://goo.gl/ghvA :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.