Hteo bih da kkupim neki monitor,u cenovnom rangu do 180e. Zanimaju me vasi predlozi posto nisam bas neki poznavalac, pogotovo monitora, tj sta kod njih valja. Gledao sam neke specifikacije i cini mi se da bolji monitori svi imaju odaziv manji od 5ms, ako sam lupio ne uzimajte za zlo.
Ja sam uzeo Philips 236VLAB pre 2 meseca za 12000rsd i prezadovoljan sam... 23`, led, FullHD, 5ms, dobar kontrast, ima zvucnike ugradjene (koje ne koristim, ali ima)... jedina mana sto nema hdmi, ali je super monitor za 120e i ne moz da ima sve :) cini mi se da mu je kontrast 10M:1/1000:1
bitna stvar je da to NIKADA nije zaista ta cena zato sto svaka radnja ima svoj kurs, kupovni, evra tako da ti ovaj monitor ispada onoliko koliko oni kazu kada ih pozoves, na moje zaljenje monitor koji sam ja hteo nema HDMI i ne kosta 131 eur(koliko su cenu stavili na oglasima) vec 14300 din. Ja sam gledao jeftiniji model za sebe a sto se tice Benq monitora, posedujem jedan 22` vec 4 godine i besprekoran je kao i svaki komad na koji sam imao prilike da naidjem. Dakle, odnos cene/kvaliteta na prvom mestu i naravno VESA za kacenje na nosac sto RETKO koj monitor u ovom cenovnom rangu ima.Poslednjih 5 dana se ubih kombinujuci cenu i potrebe ali ne uspevam, na zalost.
LED ok.HDMI i ne vidim kao prednost jer je kvalitet slike isti,a to da je Dell u tom sa TN u tom cenovnom rangu kvalitetniji od Samsunga baš i ne pije vodu.Mnogima je i veličina bitna
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.