Поздрав свима. Размишљам о набавци ATI 5970 картице па ме занима у коликом ценовном опсегу се крећу половни примерци. Дуже време сам пратио огласе али их није било у понуди па не знам како се крећу цене за овај модел. Хвала унапред.
Koji je ostatak konfiguracije i zasto bas ta karta? Pre bi logicno bilo da ides na 6850 (ili 6870)CF
:: Поздрав свима :: Размишљам о набавци ATI 5970 картице па ме занима у коликом ценовном опсегу се крећу половни примерци. Дуже време сам пратио огласе али их није било у понуди па не знам како се крећу цене за овај модел :: Хвала унапред ::
pa imas u oglasu za 290eu sa Accelero kulerom, prodaje lik neki iz NS Miljenko:)
:: Поздрав свима :: Размишљам о набавци ATI 5970 картице па ме занима у коликом ценовном опсегу се крећу половни примерци. Дуже време сам пратио огласе али их није било у понуди па не знам како се крећу цене за овај модел :: Хвала унапред ::
Bilo je u Emmiju. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
i ja kazem da je bolje da uzme GTX570 mada sam precutao kurvinski.. i ako moze bez argumentovanja jer znamo svi gde to vodi
:: Neki argument zasto je bolje uzeti gtx570 :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Recimo gtx 570 :: :: :: :: :: ::
Vrhunska karta, nema sta. E sad, malo vise trosi i malo se vise greje, ali posto nju planiras i mislis da uzmes onda ti verovatno potrosnja i mozda `grejanje` i ne predstavlja problem(dobro provetreno kuciste).
Od cekanja nema nista, na to zaboravi, zivot je jedan, i nemoj bas preterano da se opterecujes i razmisljas, mislim uvek moze bolje, uvek moze racionalnije, al jbg-a, ceo zivot ljudi nesto cekaju. .)
Prelomi, i sta god da uzmes neka te dobro sluzi, pa bilo to 5970, gtx 570 ili nesto trece, para imas dovoljno za dobru kartu. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: i ja kazem da je bolje da uzme GTX570 mada sam precutao kurvinski.. i ako moze bez argumentovanja jer znamo svi gde to vodi :: :: :: :: Neki argument zasto je bolje uzeti gtx570 :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Recimo gtx 570 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
tako je, tako se razmislja, evo i ja sa nadprosecnom platom u Srbiji ne zelim da cekam nego moram da kupujem komponentu po komponentu svakog meseca
:: Vrhunska karta, nema sta. E sad, malo vise trosi i malo se vise greje, ali posto nju planiras i mislis da uzmes onda ti verovatno potrosnja i mozda `grejanje` i ne predstavlja problem(dobro provetreno kuciste) :: :: Od cekanja nema nista, na to zaboravi, zivot je jedan, i nemoj bas preterano da se opterecujes i razmisljas, mislim uvek moze bolje, uvek moze racionalnije, al jbg-a, ceo zivot ljudi nesto cekaju. . :: :: Prelomi, i sta god da uzmes neka te dobro sluzi, pa bilo to 5970, gtx 570 ili nesto trece, para imas dovoljno za dobru kartu. : :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: tako je, tako se razmislja, evo i ja sa nadprosecnom platom u Srbiji ne zelim da cekam nego moram da kupujem komponentu po komponentu svakog meseca :: :: :: :: Vrhunska karta, nema sta. E sad, malo vise trosi i malo se vise greje, ali posto nju planiras i mislis da uzmes onda ti verovatno potrosnja i mozda `grejanje` i ne predstavlja problem(dobro provetreno kuciste) :: :: :: :: Od cekanja nema nista, na to zaboravi, zivot je jedan, i nemoj bas preterano da se opterecujes i razmisljas, mislim uvek moze bolje, uvek moze racionalnije, al jbg-a, ceo zivot ljudi nesto cekaju. . :: :: :: :: Prelomi, i sta god da uzmes neka te dobro sluzi, pa bilo to 5970, gtx 570 ili nesto trece, para imas dovoljno za dobru kartu. : :: :: :: :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.