E sad, glupo pitanje,ali mozda neko slucajno ima šanse da zna na šta mislim jer ne mogu da ga pronađem u bookmarcima,a naziva se ne sećam.
Reč je o media playeru koji se kači na kućnu mrežu. Crne boje,ima displej i omogucava strimovanje materijala,a podrzava i skidanje torenata. U njega je moguće ubaciti hard disk. Imao je sajt kod nas baš za taj proizvod,a cena mu je bila prošle godine ako se dobro sećam preko 250 eur. hvala
Takvih uredjaja ima bezbroj (cak i na nasem trzistu). Samo u VinuVinu
26.01.2012. 22:02
status: user broj poruka: 10999
sam prosle jeseni primetio barem 5 modela (neki su imali ugradjen HDD a neki drugi mogucnost ugradnje,,,svi modeli mogu da se povezu sa HDD-om ili flesom preko USB porta, svi imaju media streaming, svi surfuju i download-uju, svi nude pregled, pa i snimanje tv i radio `stanica` na Internetu...).
Re: Takvih uredjaja ima bezbroj (cak i na nasem trzistu). Samo u VinuVinu
26.01.2012. 22:19
status: user broj poruka: 19012
u WinWin-u od popa usi
:: sam prosle jeseni primetio barem 5 modela (neki su imali ugradjen HDD a neki drugi mogucnost ugradnje,,,svi modeli mogu da se povezu sa HDD-om ili flesom preko USB porta, svi imaju media streaming, svi surfuju i download-uju, svi nude pregled, pa i snimanje tv i radio `stanica` na Internetu...) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.