Imam Dell Inspiron 1545 laptop sa Radeon 4330, koja ima samo VGA izlaz. Da li postoji neki nacin na koji bih mogao da nabudzim native HDMI ili DVI izlaz(ne mislim da konvertujem ovaj VGA, nego da dobijem pravi digitalni signal)?
Matori, ne mozes ni iz cega da napravis nesto. Ako je uticnica 110v, nijedan adapter ti nece dati 220v (ne pricam o konvertorima/transformatorima, to bi bilo ekvivalent drugom GPU)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A
:: Tako sam i mislio, nego aj da pitam za svaki slucaj.. :: To mi ne zavrsava posao, opet dobijam analogni kvalitet slike, hvala na odg.. :: :: ::
:: Imam Dell Inspiron 1545 laptop sa Radeon 4330, koja ima samo VGA izlaz. Da li postoji neki nacin na koji bih mogao da nabudzim native HDMI ili DVI izlaz(ne mislim da konvertujem ovaj VGA, nego da dobijem pravi digitalni signal) ::
I ja koliko znam to ne moze, al da proverim za svaki slucaj, mozda su u medjuvremenu napravili neki adapter koji od mikrofonskog ulaza pravi HDMI, ko ce ga znati sta sve kinezi mogu... Jos jedna stvar me zanima, posto planiram da koristim monitor kao tv, bice na drugom kraju sobe, a posto me mrzi da premestam laptop svaki put kad hocu da ga koristim, mislio sam da uzmem VGA kabal od 10 metara i da ga stalno drzim povezanog. Da li bih imao velike gubitke na tu duzinu, i ako bih, da li bi mi mozda bila bolja opcija da uzmem konverter na DVI ili HDMI, pa da uzmem DVI ili HDMI kabal do monitora?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.