Vuce mi se po fiokama Leadtek9600GT koju ne radi-vrti kuler ne baca sliku,pa reko da probam mozda iz dosade da joj fleshnem bios.Ima tutorijala kako se to radi kada fleshujes kartu koja radi, novim biosom,ali kada karta ne funkcionise nema.Zanima me koje se komande kucaju u DOS-u u ovom slucaju.Inace imam jednu grafiku PCI-kartu koja mi je potrebna da ovo probam.Ako vas ne mrzi,napisite.Pozz.
Teško će da joj pomogne fleš biosa ako je već nije ubio loš fleš.
Pre će da pomogne `obligatory sauna treatment` u udobnosti tvoje kućne rerne. Ukoliko te mrzi da se cimaš i ipak odlučiš da je baciš skini kuler da ti se nađe i baci je meni u torbu da se ja zanimam na ove hladne dane :)
Nisam jos stigao da je fleshnem,ako uspe javim se.Inace metodu rerne sam probao ali ne daje znake zivota.Tristrame,ako je nevratim u zivot javicu ti da otvoris torbu.
:: :: Nisam jos stigao da je fleshnem,ako uspe javim se.Inace metodu rerne sam probao ali ne daje znake zivota.Tristrame,ako je nevratim u zivot javicu ti da otvoris torbu :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.