Benq GL2250 zaboravio sam da ga ubacim u listu a i je u razmatranju. Btw taj Philips ima najbolje specifikacije koliko vidim ali ne znam nikoga ko ima iskusta sa bilo kojim njihovim `lcd` monitorom, pa ne znam sta bi mogao da ocekuje od njega.
Jedan drugar je uzeo Asus i dobio gratis mrtav piksel, drugi je uzeo Acer i isti slucaj. O Benq i njihovom kvalitetu ne bih da govorim, mnogi ih pljuju, a malo njih ih hvali. Za Viewsonic, jedina mana moze da bude sjajna plastika koja je magnet za prasinu. Za Philips sam milion puta procitao od drugih, da su monitori za izbegavanje, kada se porede sa Viewsonic-om, Samsung-om, LG-em... NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Ja samo iz licnog iskustva dajem glas za philips , imam 22 kupljen pre dve godine za 10 000 na nekoj akciji, radi ko i prvog dana nikakvi kvarovi problemi mrtvi pixeli ghosting i slicno.
Ako si iz Panceva ili okoline navrati pa probaj na njemu koje god testove hoces, jer nece sve radnje da otvarju i pale monitore da bi mogao da ih poredjas 5-6 jedan do drugog pa da izaberes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
U poredjenju sa ViewSonic-om, Philips nema tu sta da trazi, ViewSonic prvo a posle Philips.
:: Ja samo iz licnog iskustva dajem glas za philips , imam 22 kupljen pre dve godine za 10 000 na nekoj akciji, radi ko i prvog dana nikakvi kvarovi problemi mrtvi pixeli ghosting i slicno :: :: Ako si iz Panceva ili okoline navrati pa probaj na njemu koje god testove hoces, jer nece sve radnje da otvarju i pale monitore da bi mogao da ih poredjas 5-6 jedan do drugog pa da izaberes :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ja kazem da imam philipsa vec 2 godine i nikakav problem nisam imao, ja bih opet uzeo philipsa da uzmimam monitor jer nemam nijednu jedinu zamerku, mozda sam zato i uzeo philips tv , bem li ga... Philips boy sam postao :)
Ne kazem da Vsonik nije bolji , ali ne menjam konja koji dobija.
Realno idi na Vsonika ili dodaj jos malo i uzmes siguricu dell boy-a.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.