Gde da nadjem kuler za ovu graficku ,da nije preterano skup.Kakav kuler mi treba(kada trazim vga kulere ne pise mi koji je za koju graficku).Ako nekog ne mrzi i da kaze koliko vredi konfiguracija: Core 2 duo e4600 2.4 Pomenuta graficka Hard 500gb 4gb DDR2 napajanje frontier 600w Hvala unapred na odgovorima i svima Srecan Bozic
Ja sam uzeo ovaj i mogu ti reci da sam odusevljen,geldao sam testove po netu razlika izmedju njega i AC Twinturba je sto nema kontrolu ventilatora.Uz njega dobijes Pastu(Blefrost) one hldanjake za memoriju.A to nema kad kupis AC.Sto se tice hladjenja evo ja sa njim Hladim klokovanu 5770 na 1ghz u igrama ne prelazi 55c a u testovima 60c....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.