Ako si iz nrekog drugog mesta (npr BG Nis NS) bolje naruci iz radnje mala je razlika u ceni ali si bar siguran da ces je stvarno dobiti!!!! Ne znam da li si u toku ali te varijante na slanje se u poslednjih par meseci bas nisu proslavile. Poslaju ljudi kutiju od grafike sa pola kile luka ili krompira unutra i gomilom papira. Pa ga posle nadji u Loznici. Naravno cast izuzecima Ima i postenih ljudi ali za 10e razlike ne bih se cimao.
A sto je ne odnese u servis, valjda imagaranciju... Sto bije prodavao kao neispravnu ne kapiram, kvari se svaki brend nema pravila...
Evo koristim ja Powercolor HD 6950 nereferentnu i vec 9 meseci i nemam problema...
:: Nije da ti nesto solim pamet ali Power Color ima 24 meseca garanciju :: Par njih su vec na limundu i prodaju se kao neispravne za 500 dinzi :: :: Ja sam iz tog razloga kupio Asus zato sto daju 36 meseci garanciju :: :: Dokaz > http://goo.gl/cN0lr
Ako je nova 11900, ovo ti se ne isplati da rizikujes za 600din, posto je evro oko 103, jos ako ti racuna gornji kurs, ima da trazi 105. U svakom slucaju, nesto mi tu smrdi cim daje 3god, a kad ga budes pitao kako to kad safir daje 2god, on ce da kaze kao greska u kucanju, nije video. I dobi ti overpriced lukac il koNpir. Da je 100e pa da razumem da rizikujes, ovako..
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
Platio je 13k i iskreno, zadovoljan sam kartom, nisam imao nikakvih problema. Cak i pri igranju igrica, stvarno se ne cuje i smesno se greje. Vidim da joj cena od tad nije mnogo pala i po meni predstavlja trenutni best buy kada uporedimo cenu i kakvu kartu dobijas za tu cifru. Kupovati preko limunda, shitmunda i ostalih muda zarad ustede od 500-1000 din je stvarno nepotreban rizik. Garancija je naravno dve godine na kartu. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
sa kupovinom preko takvih sajtova, pošto je skoro bila tema o majstorskoj prevari na Limunu, a niko ne želi da bude prevaren za svoje novce, ma koliko oni bili mali (ili veliki).
Prvo, to uopšte nije grafička kartica, već GRAFIČNA. Tj. nešto između grafitne masti i kartice. Drugo, nije od POWERCOLOR-A, već, supersonične firme POWEcolor, pa šta god to bilo.... bar pola nje, jer je posle powercolor. Ima u padežima zalutalu 3 godina GARANCIJA (svake godine po jednu)... E, kad se sve sabere, uz cenu, ovakav ti je zaključak: ako te zajebe taj lik, onda te je zajebao polupismeni đilkoš do y.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.