imam kupca za ovu moju karticu pa mi je postavio pitanje da li moze SAPPHIRE Vapor-X HD4890 iz i3 2100 da izvuce maksimum
istovremeno se javio jos jedan sa pitanjem Pozdrav aleksandre da li moj 960T moze da izvuce maksimum iz te kartice imam 4gb rama kingstona maticna gigabyte od 5000 AM3+ socket i hteo sam da vas pitam koliko graficka vuce struje imam 600w LC power
nek pomognu iskusni ne bih da lazem ljude :)
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
i3 - može, 960T -može, LC - ja ne bih stavljao karticu sa 200w TDPa na napajanje koje čak i ne postoji na sajtu proizvođača, ali će mnogi ovde tvrditi suprotno, tako da..
da 5000 dinara koliko sam razumeo :) Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Dao sam ljudima ovaj link pa nek vide misljenja...hvala na brzim odgovorima.Respect Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Nisi u pravu: LC Power Office 600 W se, istina, ne javlja kao zaseban proizvod, već se prodaje ugrađeno u neka kućišta.
Pozdrav!
Vlada
:: i3 - može, 960T -može, LC - ja ne bih stavljao karticu sa 200w TDPa na napajanje koje čak i ne postoji na sajtu proizvođača, ali će mnogi ovde tvrditi suprotno, tako da. :: :: :: ::
Za LC600H, nema nigde na oficijalnom sajtu specifikacija. Ali je tu link koji je vlada postavio. Na samom napajanju pise da je 2x20A na +12V.
:: http://www.lc-power.de/index.php?id=246&L= :: :: Navedena je najelementarnija specifikacija kablova i konektora. Ali to je SVE što se može naći u ovom napajanju :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
@Vlada - Nema garda, loše si shvatio moj ton. I dalje tvrdim da napajanje nema tretman kao regularan uređaj u prodaji i to izaziva manjak poverenja. @mixer93 - AKo ima 2x20A, onda verovatno ima oko 32A kombinovane snage.
Ja imam 6600GP2 V.2.3 Pise na plocici da daje 37 A.jacinu na 12v naponskoj grani [ ispravite me ako gresim u kucistu je da ne otvaram ] Otprilike 400 W realne snage.[ + - 20W ]Neki rasip na stekeru itd....
Moja greška. Nepostojanje detaljnijeg opisa kao što postoji za ostala napajanja iz Office serije nikako ne uliva poverenje.
I dalje ne znam šta da mislim o napajanju koje ima 1 x 6 i 1 x 6+2 konektore, a jeftinije je poprilično od napajanja iz GP klase. Da li je GP precenjen?
Pozdrav!
Vlada
:: @Vlada - Nema garda, loše si shvatio moj ton. I dalje tvrdim da napajanje nema tretman kao regularan uređaj u prodaji i to izaziva manjak poverenja :: @mixer93 - AKo ima 2x20A, onda verovatno ima oko 32A kombinovane snage.
Generalno gledano LC napajanja zavrsavaju neki posao u srednjoj klasi....[ MADA ] Ne bih smeo da se zakunem u njih kad bi se tu nesto jace nabudzilo od max.TDP-a 350W.
Ne bih rekao da je precenjen u odnosu na office seriju. S druge strane, nigde nema detaljnih testova ni jednog ni drugog, tako da možemo da nagađamo. Ipak, GP ima možda malo precenjenu snagu (neverovanto je da su napravili da prost zbir grana daje kombinovanu snagu), ali prihvatljivu regulaciju napona pri osrednjem opterećenju. O riplu i efikasnosti nema podataka.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.