Evo prodo sam moju graficku sta da uzmem u zamenu za nju budzet 300e.??? Nedavno sam bio postavio temu o masini da li da je menjam i vecina su rekla da ostavim ovako kako je. Pre par dana sam uzeo novi monitor a na red je dosla i graficka. Sta da se uzme a da se igram na ovom monitoru u Fullu ako to moze za ovu sumu.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W DELL U2312HM LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
HD6970 ako nadjes za te pare. Ako ne onda GTX570. :)
:: Evo prodo sam moju graficku sta da uzmem u zamenu za nju budzet 300e.?? :: Nedavno sam bio postavio temu o masini da li da je menjam i vecina su rekla da ostavim ovako kako je :: Pre par dana sam uzeo novi monitor a na red je dosla i graficka :: Sta da se uzme a da se igram na ovom monitoru u Fullu ako to moze za ovu sumu :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: DELL U2312H :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU ::
:: Evo prodo sam moju graficku sta da uzmem u zamenu za nju budzet 300e.?? :: Nedavno sam bio postavio temu o masini da li da je menjam i vecina su rekla da ostavim ovako kako je :: Pre par dana sam uzeo novi monitor a na red je dosla i graficka :: Sta da se uzme a da se igram na ovom monitoru u Fullu ako to moze za ovu sumu :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: DELL U2312H :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU ::
200 eura kosta, ustedis 100 i otkljucas je na HD6950.
Btw, 100% se kartica otkljucava i ima Bios Switch.
Kada je otkljucas i klokujes na taktove HD6970, bice prava HD6970, koja je po performansama ut sa GTX570.
Ja bih isao na to.. )
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Srbi... Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :-) Covek je trazio karticu za 300 evra, ne za 200 i da mu ostane kusur. Pri tom, verovatno mu, kada je vec u prilici (citaj moze mu se), tih 100 evra ne znaci toliko da bi se jebavao sa tamo nekim otkljucavanjem neceg sto nije nesto ali bi to moglo da bude... Da, jos samo da se javi jos neko da mu predlozi da malo saceka, jer treba da izadje, padne cena ili stagod....
PS. Super je fora da HD6950 otkljucas na mocniju 6950 .-)
S1000RR
:: Uzmi HD6950 Sapphire TwinCooler 1GB. :: :: 200 eura kosta, ustedis 100 i otkljucas je na HD6950 :: :: Btw, 100% se kartica otkljucava i ima Bios Switch :: :: Kada je otkljucas i klokujes na taktove HD6970, bice prava HD6970, koja je po performansama ut sa GTX570 :: :: Ja bih isao na to.. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Evo prodo sam moju graficku sta da uzmem u zamenu za nju budzet 300e.?? :: :: Nedavno sam bio postavio temu o masini da li da je menjam i vecina su rekla da ostavim ovako kako je :: :: Pre par dana sam uzeo novi monitor a na red je dosla i graficka :: :: Sta da se uzme a da se igram na ovom monitoru u Fullu ako to moze za ovu sumu :: :: :: :: ASUS P5Q PR :: :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: :: DELL U2312H :: :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: ::
Svakako, ako mu 100 eura ne treba neka uzme GTX570.
Ako mu 100 eura nesto ipak znaci, a nema kompleks da ce za 200 eura imati karticu koja je po performansama equal sa onom od 300 eura, onda neka uzme ovu od 200 eura.
Resen problem.
:: Srbi... Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :- :: Covek je trazio karticu za 300 evra, ne za 200 i da mu ostane kusur. Pri tom, verovatno mu, kada je vec u prilici (citaj moze mu se), tih 100 evra ne znaci toliko da bi se jebavao sa tamo nekim otkljucavanjem neceg sto nije nesto ali bi to moglo da bude.. :: Da, jos samo da se javi jos neko da mu predlozi da malo saceka, jer treba da izadje, padne cena ili stagod... :: :: PS. Super je fora da HD6950 otkljucas na mocniju 6950 .- :: :: S1000R :: :: :: Uzmi HD6950 Sapphire TwinCooler 1GB. :: :: :: :: 200 eura kosta, ustedis 100 i otkljucas je na HD6950 :: :: :: :: Btw, 100% se kartica otkljucava i ima Bios Switch :: :: :: :: Kada je otkljucas i klokujes na taktove HD6970, bice prava HD6970, koja je po performansama ut sa GTX570 :: :: :: :: Ja bih isao na to.. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Evo prodo sam moju graficku sta da uzmem u zamenu za nju budzet 300e.?? :: :: :: Nedavno sam bio postavio temu o masini da li da je menjam i vecina su rekla da ostavim ovako kako je :: :: :: Pre par dana sam uzeo novi monitor a na red je dosla i graficka :: :: :: Sta da se uzme a da se igram na ovom monitoru u Fullu ako to moze za ovu sumu :: :: :: :: :: :: ASUS P5Q PR :: :: :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: :: :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: :: :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: :: :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: :: :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: :: :: DELL U2312H :: :: :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: :: ::
Gledo sam ove Msi onu koja ima jedan cooler i kojoj memorija ide na 780mhz i ovu sto je predlozio Subz. Dal uzeti ovu sa boljim hladjenjem ili ici na ovu sa visim taktom. I ajmo odmah da resimo posto nisam na pocetku rekao zanima me samo nvidia. Dajte predlog nisu male pare u igri.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W DELL U2312HM LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
stvarno,zašto bi uzimao grafu za 200e kada sličnu možeš da kupiš za 300e? ovde jebe lud zbunjenog. Uzmeš 6970 iz oglasa,proveriš za garanciju kod uvozmika i pičiš
:: Gledo sam ove Msi onu koja ima jedan cooler i kojoj memorija ide na 780mhz i ovu sto je predlozio Subz :: Dal uzeti ovu sa boljim hladjenjem ili ici na ovu sa visim taktom :: I ajmo odmah da resimo posto nisam na pocetku rekao zanima me samo nvidia :: Dajte predlog nisu male pare u igri :: :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: DELL U2312H :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: :: ::
Pa i gtx 570 može po oglasima da uzme :) . No sve je to lepo sa amd 6950 koju imam i ja i stvarno po testovima je tu ali i gtx se oc veoma dobro pa stiže gtx 580 :) . Isto imam i gtx 460 msi i nervira me pa cu takodje da je prodam al cu definitivno da cekam da vidim prvo 7950 i seriju 78xx pa cu da vidim , al posto je tebi hitno neznam šta ti kažem...
Ortak je imao Gainward GTX570, kada se obe klokuju - mrtva trka. :)
Doduse, on je uvek bio bolji u sintetici. : D
:: Pa i gtx 570 može po oglasima da uzme :) . No sve je to lepo sa amd 6950 koju imam i ja i stvarno po testovima je tu ali i gtx se oc veoma dobro pa stiže gtx 580 :) . Isto imam i gtx 460 msi i nervira me pa cu takodje da je prodam al cu definitivno da cekam da vidim prvo 7950 i seriju 78xx pa cu da vidim , al posto je tebi hitno neznam šta ti kažem.. :: :: :: ::
Ebiga, ali stvarno bi trenutni savet bio da MALO sačeka - nove ATI kartice. Ne zato da kupi ATI karticu, jer ga ne zanima, nego, da vidi šta će u cenama NA DOLE odraditi nove ATI kartice kada se pojave... ali, kod nas, to je bar mesečak dana, tako da mu je to i podosta da čeka, što jes` - yes. A možda se kod nvidije ništa i ne desi sa cenama, videćemo. Moglo bi da mu se desi i da stvarno toliko sačeka - čisto zbog dostupnosti onoga što ga zanima, znamo svi da je na papiru gladac a u radnjama jadac i da se izbor na kraju svede na jednu i u najboljem slučaju jedva dve kartice koje stvarno može da kupi tog trenutka u radnji - svi ostali pallamoode o nečemu što je samo šarena laža u cenovnicima. I, da, 460... kad si je se rešio, onda nikako s konja na magarca i tu nema priče, za narednih skoro 6 meseci kod nvidije nema novih karti i 570 ili izakana 580 sa nekog oglasa su jedino u igri, nema šta da se mudruje. Nego, nešto nema FunSky-a da poleti u odbranu 460 karti i prokomentariše i `objasni` kako su svi nezadovoljni ovom kartom idioti, neznalice, zelenomrsci i slično.. i kako u stvari to nije tako, nego baš drugačije, i gle, bolje po zelene... a ja ću u to ime da `priznam` i podsetim da sam i ja nagovarao da se ista uzima kao odlično rešenje... u svoje vremem pa sad povlačim isto, i govorim da je to, u skladu sa ostatkom konfiguracije, dobra kupovina ali ne i odlična.
Uprvo tako, vredi sacekati, istina je: zale se ljudi na 460-tke, licno cekam novo chedo od NV karti, ako NV ukaki kao sa fermi-jem definitivno uzimam ATI kartu ...
:: Ebiga, ali stvarno bi trenutni savet bio da MALO sačeka - nove ATI kartice. Ne zato da kupi ATI karticu, jer ga ne zanima, nego, da vidi šta će u cenama NA DOLE odraditi nove ATI kartice kada se pojave... ali, kod nas, to je bar mesečak dana, tako da mu je to i podosta da čeka, što jes` - yes. A možda se kod nvidije ništa i ne desi sa cenama, videćemo. Moglo bi da mu se desi i da stvarno toliko sačeka - čisto zbog dostupnosti onoga što ga zanima, znamo svi da je na papiru gladac a u radnjama jadac i da se izbor na kraju svede na jednu i u najboljem slučaju jedva dve kartice koje stvarno može da kupi tog trenutka u radnji - svi ostali pallamoode o nečemu što je samo šarena laža u cenovnicima :: I, da, 460... kad si je se rešio, onda nikako s konja na magarca i tu nema priče, za narednih skoro 6 meseci kod nvidije nema novih karti i 570 ili izakana 580 sa nekog oglasa su jedino u igri, nema šta da se mudruje. Nego, nešto nema FunSky-a da poleti u odbranu 460 karti i prokomentariše i `objasni` kako su svi nezadovoljni ovom kartom idioti, neznalice, zelenomrsci i slično.. i kako u stvari to nije tako, nego baš drugačije, i gle, bolje po zelene... a ja ću u to ime da `priznam` i podsetim da sam i ja nagovarao da se ista uzima kao odlično rešenje... u svoje vremem pa sad povlačim isto, i govorim da je to, u skladu sa ostatkom konfiguracije, dobra kupovina ali ne i odlična :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Da znas da mi jeste toplo - bilo bi jos toplije kada ne bih bio dobro obavesten
02.01.2012. 17:35
status: user broj poruka: 10999
pa bih, greskom, imao kartu iz serije 5xxx ili 6xxx. Ciljam na sledece: u poslednjih nekoliko dana troje nasih kolega se pozalilo na `neocekivano visoke temperature` ovih karti (poslednji takav slucaj je karta 6870 koja je `isla` na preko 90 Celzijusa kod kolege koji se zalio na probleme sa AsRock-ovom mat. plocom - ispostavilo se da problem NIJE bila cistoca kulera niti provetrenost kucista itd. nego se SAMA KARTA tako greje, pa se greje i...usijava. Toliko bih imao da nabijem na nos onima koji su kenjali o toploti Fermi-ja - moja 470-ka ide do 85 stepeni C (i to samo u NAJZAHTEVNIJIM igrama, inace max. temperatura ostaje u granicama 75-78*C) i stabilna je onoliko koliko AMD-ljupci mogu samo da SANJAJU ).
Moj Sapphire 5850 nije savrsena karta, ali nije ni losa. Sa fabrickim kulerom max temp koju sam izvukao iz nje je 88c na sobnoj od 24c posle 5 min u FurMark stress testu u 1080p sa x8 AA sa ventom na default podesavanjima. U igrama nikada nije isla preko 75c. Sada ima na sebi AC Twin Turbo i u FurMarku ne ide preko 65c...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: pa bih, greskom, imao kartu iz serije 5xxx ili 6xxx ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.