Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD 7970 guru 3d review!!!
STRANA 1 OD 3  
BEmpire AMD 7970 guru 3d review!!! 22.12.2011. 06:09 T42154

status: user
broj poruka: 439
Sta da se kaze,pogledajte:

http://www.guru3d.com/article/amd-radeon-hd-7970-review/1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Citam. 22.12.2011. 06:13 #386084

broj poruka: 3821

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

f0rever Sta reci.. 22.12.2011. 06:31 #386085

Odlicna kartica. Cenovno ce biti pozicionirana po 3DGuru negde kao GTX580.

U najmanju ruku, equal je sa GTX580, ali u igricama koje se oslanjaju vise na GPU odskace i do 40%.

Po mom misljenju je ovo odlican proizvod. Definitivno unapredjenje u odnosu na Cayman arhitekturu, koju ruku na srce(iako posedujem Caymana) stvarno ne moze nista GTX580/GTX570 :) Jedino sto su se neke referentne/nereferentne Cayman kartice otkljucavale u CaymanXT... I cenovno su definitivno bile bolje pozicionirane nego nVidia.

Odlicno je sto kartica ima 3GB. To ce dosta znaciti za Eyefiniti.

Definitivno, ovo je odlicna kupovina... Kartica je konacno u vecini slucajeva brza od HD6970/GTX580/HD5970, u najgorim slucajevima equal.

Ja mislim da je AMD odradio dobar posao sad. :) Vidim da se i ne greje nesto mLogo. Jos kada izadju nereferentni modeli, ispeglaju se drajveri...

Milina! .- )) Kontam da ce HD7950 biti equal sa GTX580. To je moja sl. kartica... : )

PhatPhuck Konkurencija još zdravija - cene za nas kmetove još niže :) Yippee-ka-ye! 22.12.2011. 06:37 #386086

broj poruka: 1886
`Where the game is not really GPU bound the GTX 580 would lead marginally here and there. However where the GPU really matters in the latest game titles, that`s where the Radeon HD 7970 shows it`s strength, and leads with a very decent margin. Really our ultimate tests always have been Crysis 2, Metro 2022, Battlefield 2&3 and Anno 1404. In all titles the Radeon HD 7970 with an excellent margin of 20, 30 sometimes even 40% Especially in the uber-high resolutions the card marches onwards fast in performance.`

`U igricama koje nisu ograničene samo brzinom GPU-a, GTX 580 bi bila u vođstvu marginalno, tamo i ovamo. Ali u igricama gde je ZAISTA BITAN GPU, u poslednje-izašlim naslovima, tu Radeon HD 7970 pokazuje svoju snagu, i vodi sa prilično pristojnom razlikom. Realno, naši ultimativni testovi su oduvek bili Crysis 2, Metro 2022, Battlefield 2 i 3 i Anno 1404. U SVIM OVIM NASLOVIMA 7970 VODI SA ODLIČNOM RAZLIKOM OD 20%, 30% a nekada i 40%. Naročito u super-visokim rezolucijama kartica uspeva da odmakne napred u performansama (u odnosu na GTX580).`

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
f0rever Re: Konkurencija još zdravija - cene za nas kmetove još niže :) Yippee-ka-ye! 22.12.2011. 06:43 #386088

Realno, koga briga da li MF3 radi na 100 ili 120FPSa, recimo?

Bitnije mi je da mi Crysis II radi na 60 nego na 40.

:: `Where the game is not really GPU bound the GTX 580 would lead marginally here and there. However where the GPU really matters in the latest game titles, that`s where the Radeon HD 7970 shows it`s strength, and leads with a very decent margin. Really our ultimate tests always have been Crysis 2, Metro 2022, Battlefield 2&3 and Anno 1404. In all titles the Radeon HD 7970 with an excellent margin of 20, 30 sometimes even 40% Especially in the uber-high resolutions the card marches onwards fast in performance.`
::
:: `U igricama koje nisu ograničene samo brzinom GPU-a, GTX 580 bi bila u vođstvu marginalno, tamo i ovamo. Ali u igricama gde je ZAISTA BITAN GPU, u poslednje-izašlim naslovima, tu Radeon HD 7970 pokazuje svoju snagu, i vodi sa prilično pristojnom razlikom. Realno, naši ultimativni testovi su oduvek bili Crysis 2, Metro 2022, Battlefield 2 i 3 i Anno 1404. U SVIM OVIM NASLOVIMA 7970 VODI SA ODLIČNOM RAZLIKOM OD 20%, 30% a nekada i 40%. Naročito u super-visokim rezolucijama kartica uspeva da odmakne napred u performansama (u odnosu na GTX580).
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
PhatPhuck I red bi bio da opet budu prvi... 22.12.2011. 06:52 #386091

broj poruka: 1886
1. ATI je prvi eksperimentisao sa teselacijom, još u DirectX 8.1 akceleratorima (ATI TruForm)
http://en.wikipedia.org/wiki/TruForm

2. Prvi su KOMPLETIRALI DirectX 10 specifikaciju (tek DirectX 10.1 implementacije podržavaju SVE funkcije koje je Microsoft zamislio za DirectX 10)

`DX 10.1`s goals are to offer the `complete` DX 10, giving developers better control over image quality and making mandatory some of the things that are optional in DX 10. For example, 32-bit floating point filtering is optional in DX10 (16-bit FP filtering is mandatory), but will be mandatory in DX 10.1. Also, in DX 10, the number of multisample anti-aliasing samples is optional—DX 10.1 will make 4x AA mandatory, and require two specific sample patterns. Graphics cards can offer more sample patterns, and developers can query them in their shaders. Graphics cards that are DX 10.1 compliant will have to offer programmable shader output sample masks and multisample AA depth readback. Game developers will be able to index into cube maps and perform bitwise copies from uncompressed textures to block-compressed texture formats.`

3. Prvi su narodu pružili DirectX 11 i 40nm (manju potrošnju), u vreme kada je Nvidia i dalje forsirala DX10, plaćala dezinformacione kampanje da `DirectX 11 nije mnogo bitan), i kada je nvidia još uvek gurala šporete Smederevce u 65nm procesu, kartice koje su JELE struju

4. Prvi su narodu dali IOLE UPOTREBLJIVU integrisanu grafiku - mislim na Radeone 4200/4250 i 4290 (chipsetovi 785, 880G i 880GX), u vreme kada je nvidia i dalje jedino u toj oblasti imala da ponudi DirectX 9.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
f0rever Re: I red bi bio da opet budu prvi... 22.12.2011. 07:07 #386092

Sve, sve - ali to i nije toliko bitno.

Ono sto je najbitnije i za sta se slazem:

4. Prvi su narodu dali IOLE UPOTREBLJIVU integrisanu grafiku - mislim na Radeone 4200/4250 i 4290 (chipsetovi 785, 880G i 880GX), u vreme kada je nvidia i dalje jedino u toj oblasti imala da ponudi DirectX 9.

True!

:: 1. ATI je prvi eksperimentisao sa teselacijom, još u DirectX 8.1 akceleratorima (ATI TruForm
:: http://en.wikipedia.org/wiki/TruFor
:: 2. Prvi su KOMPLETIRALI DirectX 10 specifikaciju (tek DirectX 10.1 implementacije podržavaju SVE funkcije koje je Microsoft zamislio za DirectX 10
:: `DX 10.1`s goals are to offer the `complete` DX 10, giving developers better control over image quality and making mandatory some of the things that are optional in DX 10. For example, 32-bit floating point filtering is optional in DX10 (16-bit FP filtering is mandatory), but will be mandatory in DX 10.1. Also, in DX 10, the number of multisample anti-aliasing samples is optional—DX 10.1 will make 4x AA mandatory, and require two specific sample patterns. Graphics cards can offer more sample patterns, and developers can query them in their shaders. Graphics cards that are DX 10.1 compliant will have to offer programmable shader output sample masks and multisample AA depth readback. Game developers will be able to index into cube maps and perform bitwise copies from uncompressed textures to block-compressed texture formats.`
:: 3. Prvi su narodu pružili DirectX 11 i 40nm (manju potrošnju), u vreme kada je Nvidia i dalje forsirala DX10, plaćala dezinformacione kampanje da `DirectX 11 nije mnogo bitan), i kada je nvidia još uvek gurala šporete Smederevce u 65nm procesu, kartice koje su JELE struj
:: 4. Prvi su narodu dali IOLE UPOTREBLJIVU integrisanu grafiku - mislim na Radeone 4200/4250 i 4290 (chipsetovi 785, 880G i 880GX), u vreme kada je nvidia i dalje jedino u toj oblasti imala da ponudi DirectX 9
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
mixer93 Re: 22.12.2011. 08:11 #386098

broj poruka: 4187
ZeroCore mi je interesantan. A veliki plus im je potrosnja.
Lepo ovo izgleda, ali ja bih sacekao ipak Keplera. Ali je AMD odradio dobar posao, samo te cene da odu maaaalkice dole, i fantazija! Taman dok nabavim 3 monitora, taman ce pasti cene! :D

f0rever Re: Re: 22.12.2011. 08:17 #386100

Pa cene su i sad na mestu. Kartica kosta nesto malo vise od GTX580, ali pruza dosta bolje performanse.

Keplera svakako treba sacekati, ali videcemo... :)

Da li ce Kepler kostati 500 eur? Sumnjam. .)

:: ZeroCore mi je interesantan. A veliki plus im je potrosnja.
:: Lepo ovo izgleda, ali ja bih sacekao ipak Keplera. Ali je AMD odradio dobar posao, samo te cene da odu maaaalkice dole, i fantazija! Taman dok nabavim 3 monitora, taman ce pasti cene! :
MaliAbner Hmmm... 22.12.2011. 08:27 #386101

broj poruka: 7769
A koji im je to Metro 2022, jel to neka LT verzija ili nesto novo???

Tomato Republic Of Serbia !!!

mixer93 Re: Re: Re: 22.12.2011. 08:28 #386102

Fazon je sto, ne moze se reci da je 7970 oduvala GTX580. Nije. Jaca je 7970 ali nije toliko da se moze reci da su opravdano nabili cene i to je to. Svakako mislim da ce cene NVIDIA kartica otici dole, ali mora i AMD da spusti cenu novih kartica. Dobar je posao odradio AMD, samo zato sto se sve vise obraca paznja na potrosnju. Svakako je to super stvar, zato sto ces moci na cifteku od 650W da teras dualku sa vise lufta nego sto si mogao pre, ako si uopste imao lufta. A samim tim, to znaci da ne moras da dajes para i para na napajanja. PS: Znam da sam smorio sa `luftom`. :D

:: Pa cene su i sad na mestu. Kartica kosta nesto malo vise od GTX580, ali pruza dosta bolje performanse
:: Keplera svakako treba sacekati, ali videcemo... :
:: Da li ce Kepler kostati 500 eur? Sumnjam. .
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: ZeroCore mi je interesantan. A veliki plus im je potrosnja.
:: :: Lepo ovo izgleda, ali ja bih sacekao ipak Keplera. Ali je AMD odradio dobar posao, samo te cene da odu maaaalkice dole, i fantazija! Taman dok nabavim 3 monitora, taman ce pasti cene! :
:: ::
f0rever Re: Re: Re: Re: 22.12.2011. 08:38 #386105

Kako nije oduvala GTX580? ^^

DX11: Crysis 2 - High Res Textures (1920x1200) - GTX580 49
DX11 Crysis 2 - High res Textures (1920x1200) - HD7970 61

Ista situacija i sa Metro. Tacnije, slicna. GTX580 ~33 / HD7970 ~ 44

3D Mark 2011: GTX580 6685 / HD7970 7924

Mislim, citao si test, nema potrebe da pisem...

Kartica je bolja od GTX580. Seti se koliko je dotican kostao kad je izasao? Pa cak je i sad oko 450 eur, ako se ne varam.

Kartica je danas prezentovana, i ima cenu od 500 eur. Pa to je odlicno. A pruza najbolje performanse kada je single-gpu u pitanju.

Dakle, ako se HD7950 pozicionira na nekih 400 eur, i kada se sve slegne kosta oko 350 eur(sto je veoma moguce) - to ce bit odlicna kupovina...

E sad, jedino ako GTX580 padne na 280-300 eur... Ali opet. Kartica vise trosi, verovatno se i vise greje od buduce HD7950.

Ja mislim da je ovo odlicno za sada. Videcemo Keplera, ne kazem nista, ali imaju tezak zadatak po mom misljenju.

1. Cena
2. Performanse
3. Potrosnja

:)

:: Fazon je sto, ne moze se reci da je 7970 oduvala GTX580. Nije. Jaca je 7970 ali nije toliko da se moze reci da su opravdano nabili cene i to je to. Svakako mislim da ce cene NVIDIA kartica otici dole, ali mora i AMD da spusti cenu novih kartica. Dobar je posao odradio AMD, samo zato sto se sve vise obraca paznja na potrosnju. Svakako je to super stvar, zato sto ces moci na cifteku od 650W da teras dualku sa vise lufta nego sto si mogao pre, ako si uopste imao lufta. A samim tim, to znaci da ne moras da dajes para i para na napajanja. PS: Znam da sam smorio sa `luftom`. :D
:: :: Pa cene su i sad na mestu. Kartica kosta nesto malo vise od GTX580, ali pruza dosta bolje performanse
:: :: Keplera svakako treba sacekati, ali videcemo... :
:: :: Da li ce Kepler kostati 500 eur? Sumnjam. .
:: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: ZeroCore mi je interesantan. A veliki plus im je potrosnja.
:: :: :: Lepo ovo izgleda, ali ja bih sacekao ipak Keplera. Ali je AMD odradio dobar posao, samo te cene da odu maaaalkice dole, i fantazija! Taman dok nabavim 3 monitora, taman ce pasti cene! :
:: :: ::
TheBear Brza karta 22.12.2011. 08:40 #386107

broj poruka: 6502
nisu slagali u vezi teselacije u Crysis 2 je brza 70% od HD 6970 !!! U drugim igrama kako gde, ali je brzanje osetno u svkaom slucaju u odnosu na prethodnu generaciju, i lepo je sto je najvece ubranje amo gde je najpotrebnije pri teselaciji koja je bil slaba tacka HD 5xxx i HD 6xxx serija... Takodje i skor kor od 30k za GPU u Vantage-u za single GPU kartu impresivno, ali garant ce s obzirom na promenjenu arhitekturu biti jos ubrzanja kroz drajvere...

U odnosu na GTX 580 karta je definitivno brza, au Metro-u je brza preko 30%, u Crysis 2 25%, u Alien vs. Predator 25-30%, cak i u Lsot Planet-u koji je poznat po tome da radi puno bolje na nVidiai brza je skoro 20% !
Jos sam se iznenadio, karta u odnosu na performanse smesno trosi ! Temperatura izgleda ok, buka na nivou prethodne generacije...

Overklok je takodje za pohvalu, sa 925MHz na 1050MHz, vidi se osetno ubrzanje.

450 evra sasvim korektna cena za ovkao mocnu single GPU kartu, ako pogledamo ostatak ponude AMD, nVidia... Ima ovo da se prodaje pored GTX 580 koja je slicne cene samo tako.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Brza karta 22.12.2011. 08:44 #386108

Medo jel ocekujemo neki test od tebe?

:: nisu slagali u vezi teselacije u Crysis 2 je brza 70% od HD 6970 !!! U drugim igrama kako gde, ali je brzanje osetno u svkaom slucaju u odnosu na prethodnu generaciju, i lepo je sto je najvece ubranje amo gde je najpotrebnije pri teselaciji koja je bil slaba tacka HD 5xxx i HD 6xxx serija... Takodje i skor kor od 30k za GPU u Vantage-u za single GPU kartu impresivno, ali garant ce s obzirom na promenjenu arhitekturu biti jos ubrzanja kroz drajvere..
:: U odnosu na GTX 580 karta je definitivno brza, au Metro-u je brza preko 30%, u Crysis 2 25%, u Alien vs. Predator 25-30%, cak i u Lsot Planet-u koji je poznat po tome da radi puno bolje na nVidiai brza je skoro 20%
:: Jos sam se iznenadio, karta u odnosu na performanse smesno trosi ! Temperatura izgleda ok, buka na nivou prethodne generacije...
:: Overklok je takodje za pohvalu, sa 925MHz na 1050MHz, vidi se osetno ubrzanje
:: 450 evra sasvim korektna cena za ovkao mocnu single GPU kartu, ako pogledamo ostatak ponude AMD, nVidia... Ima ovo da se prodaje pored GTX 580 koja je slicne cene samo tako
f0rever Re: Re: Brza karta 22.12.2011. 08:48 #386109

Siguran sam da. :)

:: Medo jel ocekujemo neki test od tebe
:: :: nisu slagali u vezi teselacije u Crysis 2 je brza 70% od HD 6970 !!! U drugim igrama kako gde, ali je brzanje osetno u svkaom slucaju u odnosu na prethodnu generaciju, i lepo je sto je najvece ubranje amo gde je najpotrebnije pri teselaciji koja je bil slaba tacka HD 5xxx i HD 6xxx serija... Takodje i skor kor od 30k za GPU u Vantage-u za single GPU kartu impresivno, ali garant ce s obzirom na promenjenu arhitekturu biti jos ubrzanja kroz drajvere..
:: :: U odnosu na GTX 580 karta je definitivno brza, au Metro-u je brza preko 30%, u Crysis 2 25%, u Alien vs. Predator 25-30%, cak i u Lsot Planet-u koji je poznat po tome da radi puno bolje na nVidiai brza je skoro 20%
:: :: Jos sam se iznenadio, karta u odnosu na performanse smesno trosi ! Temperatura izgleda ok, buka na nivou prethodne generacije...
:: :: Overklok je takodje za pohvalu, sa 925MHz na 1050MHz, vidi se osetno ubrzanje
:: :: 450 evra sasvim korektna cena za ovkao mocnu single GPU kartu, ako pogledamo ostatak ponude AMD, nVidia... Ima ovo da se prodaje pored GTX 580 koja je slicne cene samo tako
MaliAbner 3GB memorije... 22.12.2011. 08:55 #386110

broj poruka: 7769
Pa pojedinci nemaju toliko sistemske memorije...

A tek cena 500E kazete pa ovde u KL moze da se kupi nov novcat X-box i PS3 za te pare... a kamo ostalo...

Ako mene neko pita ovakvi proizvodi ne vrede tih para, pogotovu sto ima excllusiv-a koje nikad ne nadju put od PC-a...

Ovo i slicna cuda vrede samo ako se mogu iskoristiti za ubrzavanje necega sto moze doneti pare ovako je to cisto bacanje para...

Tomato Republic Of Serbia !!!

TheBear Ne verujem 22.12.2011. 08:57 #386111

broj poruka: 6502
Nemam vremena za testiranje, pa ce mozda neko drugi odraditi, bice review na PCAxe-u ali ne verujem uskoro mozda tamo pocetkom januara...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Ne verujem 22.12.2011. 09:00 #386112

Evo ja cu!

:: Nemam vremena za testiranje, pa ce mozda neko drugi odraditi, bice review na PCAxe-u ali ne verujem uskoro mozda tamo pocetkom januara..
obradmi .. 22.12.2011. 09:51 #386118

broj poruka: 7723
do 4 x bolja tessellation u odnosu na 6900 seriju ,stvarno impozantno.Eto koliko GPU napreduje vise od CPU.Uz isti TDP kao 6970.Trosi manje 50-60 W od GTX 580 a da je pri tome brza od nje.Mada je ovo bio beta Catalist u testu ocigledno je koja je najbrza single karta . Nvidia mora da spusta cene .....

3Dmark 11 P score oko 20 % je brza od gtx 580
3Dmark vantage gpu score brza oko 25 % od gtx 580

Na OC -u HD 7970 skoro ista kao gtx 590 u 3Dmark 11 P score.
http://www.guru3d.com/article/amd-radeon-hd-7970-review/24

Hilbertov komentar :

Vrlo impresivna je potrosnja ovog proizvoda,sa full stres testovima nije vise od 215 W.
U idle TDP pada na 2,7 W.
AMD ima konacno odgovor i skinuo je sa trona gtx 580 sa dosta naprednom marginom.

Ostale karakteristike:

max rezolucija 12800 x 1600 oko 20 Mega pixela
Stereo 3D - HD3D
Jedina karta koja podrzava 3Ghz preko hdmi za pakovanje frejmova za stereo 3D
DirectX 11.1 za Win 8
Pcie 3.0
6-pin + 8-pin
Daum ... 22.12.2011. 10:18 #386125

broj poruka: 12796
Evo prevedenog testa sa jednog Finskog sajta: http://goo.gl/SqSk6

Drago mi je da su izbacili konačno konkurentan proizvod, inače bi se osramotili da je karta brza kao GTX580. Ovo će barem dati neku inicijativu Nvidii da napravi istu, ili bržu kartu.

Jedino mi se ne svidja što preteruju sa cenom, a znamo svi da će da je preseku kad dodje Kepler.

obradmi Jos interesantnih detalja u vezi HD 7970: 22.12.2011. 10:40 #386130

Eyefinity do 6 monitora ,postoji i MDT-hub za jos monitora,odvojen audio (stream) preko 2 display porta i hdmi. Ovo dozvoljava gledanje televizije na jednom monitoru i igranje igrica na drugom dakle ,dakle zvukovi su posebni. Sta reci stvarno perverzije ..

Manji proces dozvoljava Nvidia povecanje Cuda jezgara sa kojima ce dostici ove perfomanse ,jedino me brine da ne zabrljaju nesto kao sa Fermi I u zelji da prestignu Radeon.

Vodos Nemamo mi pojma.... 22.12.2011. 10:48 #386133

broj poruka: 864
Sad će onaj izjedač torti da navrati ovde ( pre toga će ustati sa noše ) i da nam servira sveže `skuhane` fraze i retorike, kako smo u zabludi svi....
I još će nam preneti ( na englesko - portugalsko - xxx jeziku ) sledeće stavke :

1. AMD-ATI proizvod - U startu `ne valja` ništa

2. Ovo čak neće ni raditi bez Intel procesora

3. Bez tih 3GB zapravo ni sliku ne bi dobili

4. NVidia je kupila 3DFX zbog patenata, a ne zbog `tehnologija`, i gle čuda - AMD ih je ukrao !?

5. Drajveri `ne valjaju` i nikada neće ni `valjati`

6. Microsoft mora izdati Service Pack xxx inače će biti BSOD-ova kad se pokrene `Paint`

7. Na Pinku ne primaju plate redovno

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 22.12.2011. 11:11 #386137

broj poruka: 1872
Stvarno lepota, biće sigurno još par procenata gore kad utegnu drajvere za novu seriju.

A najviše me raduje potrošnja na nivou 560Ti, da troši još samo malo manje mogla bi da ima samo dva 6-pinska konektora, fenomenalno za kartu iz višeg segmenta.

Istina, da je skupo - skupo je.

mixer93 Re: 22.12.2011. 11:19 #386143

http://goo.gl/ptv2v
Ako je ovo istina, ovo je nenormalno dobro skaliranje u CF! Gore imate link 7970 test u CF.

f0rever Re: Re: 22.12.2011. 11:28 #386144

Lol... Po ovom ispade da SLI 580GTX radi cak i losije od HD7970 ponekad.

Btw, stigao mi lap.. :) Da znas.

:: http://goo.gl/ptv2
:: Ako je ovo istina, ovo je nenormalno dobro skaliranje u CF! Gore imate link 7970 test u CF
obradmi Ovo je dobra stvar 22.12.2011. 11:28 #386145

It is also worth noting once again that the 7970 has advanced power technology which is able to power down our second card completely when not gaming. This offers considerable power savings over competing architectures where the second (or additional cards) draw power, even when in desktop mode.

Gasi drugu kartu kompletno u CF-u kada se ne igraju igrice ,jos jedna novost od HD 7xxx serije.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1362/pg9/amd-radeon-hd-7970-crossfire-performance-review-conclusion.html

Batman Arkham City - DirectX 11 iste perfomanse u single i u CF ,ocigledno driver nije
ispeglan za tu igricu.
http://www.hardwareheaven.com/reviews/1362/pg8/amd-radeon-hd-7970-crossfire-performance-review-batman-arkham-city.html

F1 2011 - DirectX 11 8xAA, 16xAF 5760x1080 perfomanse su stvarno nenormalne (pozitivno)
http://www.hardwareheaven.com/reviews/1362/pg6/amd-radeon-hd-7970-crossfire-performance-review-f1-2011.html

STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs