Imam veći problem. Komšija je htio i nabavio preko mene TV/monitor od 82 inča prije 6 mjeseci. Šta je problem? Dok je u konfiguraciji bila 2xKFA2 GeForce GTX 570 WHDMI varijanta, slika se mogla raširiti i sve je funkcionisalo fenomenalno. Pa smo nabavili PNY XLR8 Liquid Cooled GTX 580 i sklopili i drugu konfiguraciju sa istim komponentama i to je funcionisalo fenomenalno. E sad ono prc :( Prodao je on tu drugu konfiguraciju, pa da sklopimo novu bolju. I tu nastaje moja muka. Nabavili smo sve što je tražio. Za treći računar nabavi on Asus Matrix GTX580 Platinum za 480e. Problem je što kad se slika raširi po celom ekranu, ubija koliko cepka(Crysis 2). Rezolucija je 3,840 x 2,160 na 60Hz, ali je neigrivo na max. podešavanjima, a on neće ni da čuje da ne može da mu klinac igra na maximumu. Ja mu kažem da je do grafike i da mu treba PNY, EVGA, Enforcer ili Omicron. On ne vjeruje, pa mu samo ovdje na PC Berzi objasnite da je to prevelika rezolucija za mainstream karticu, u odnosu na gore navedene modele. Razlika se kreće od 10 - 25% u odnosu na ASUS kojeg je on nabavio u NS-u. Pokazivao sam mu testove PNY grafičke što smo nabavili ranije, ali on ne vjeruje da je tolika razlika u grafičkim karticama i krivi mene što ne može. Sad odoh sa njegovim vozačem za BG, pa ako nije problem da mu i vi bacite nekoliko testova usporedbe ASUS-a i PNY-ja. Ili ću ja platiti ili prodavac, koji ga je slagao da neće imati problema, ali jedan sigurno je da će neko platiti. Ovdje u Srbiji nemam nikoga kome sam prodao PNY GTX580-ku, a trenutno se ne može nabaviti( za njega tek 26.12 je daleko). Da li neko zna da li se sutra ujutro može negdje nabaviti OC varijanta GTX 580-ke a da je sve na full podešavanjima? operator
Cak ni fabricki overklokovana karta ne bi smela da ima toliku razliku u odnosu na default a razlika u maksimalnom overkloku koji moze da se dostigne za bolje modele je do 5% a da se razumemo taj asus je daleko od loseg. Mislim da je problem negde drugo, sta biva kad se smanji rezolucija i detalji, cepka i dalje ili ide ok?
A moze biti da ga to samo onaj odozgo kaznjava za izivljavanje .)
@dajmalo Saljem ti moj broj na e-mail. Javi adresu da pošaljemo vozača po njega i ako namesti da ne secka, on će od sada servisirati za Gogija računare. Ali ako laže........ Ja samo tvrdim da mu treba druga PNY grafika ista kakvu je imao.
U Japanu ima da se kupi. Već sam do sada 6 prodao. Ima i u Južnoj Koreji. Ne znam da li ima u Evropi, nisam gledao, pošto je slabiji model od 73 inča 36 000e. operator
S obzirom da je ta graficka cudoviste za klokovanje, ako nista drugo, klokuj je pa probaj opet ako nista drugo ali kao sto Tristram rece, ako mu je radilo lepo sa jednom GTX580 a sada secka sa drugom, male su sanse da je do grafe, jer klok za klok, nebitno koji je proizvodjac, razlike su mizerne. Klokni pa probaj, mada i ja sumnjam da je do graficke. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Losh HDMI kabl, nedovoljne propusnosti za tolko informacija? Ili sam HDMI na tom ASUSu
Ili je mozda karta u Matrix efektu, usporava vreme XD
Aj bash kad provalish sta je javi. Nije da ce nekom od nas trebati u sledecih 5 godina, ti si PIONIR na tom podrucju. Zaso si u zonu granicnih vrednosti.
adresa doticnog Gagija. Hteo bih da mu pomognem, vidim da je covek u teskim mukama. Jadan covek mora cak i privatnog vozaca da ima, jadno dete, ne moze da igra Krizu na toj rezoluciji, jooooj kako mi se steglo oko srca.... ja sam za peticiju : Pomozimo gladnom Gagiju !
Stiže PNY iz Sarajeva. Imali Ameri u PX-u. Poslao mi Donald maloprije. 390$, plus koliko me Gogi časti :D. Dolazila dva lika jedan iz Slovenije, jedan iz Hrvatske da riješe i rekli isto što i ja(dok sam bio u bolnici). Inače, ja sam samo Gogiju u BG i Riletu u Šabcu to namještao, a po uputstvu druga iz Holandije Almira. On to radi skoro svake sedmice, pa je u toku, a ASUS je najstrašnije ispljuvao kao proizvođača grafičkih kartica. Vidjećemo ujutro. Inače probao sam do sada: -CPU na 5.071 GHz, -RAM sa 2133 na 2412 Mhz, -GPU 910/4460( daje niže rezultate nego na default !? Klokom do 870/4340 imam koristi, nakon toga, se čudno ponaša, ali temperatura ostaje u granicama normale(38 stepeni). Ni jednom nisam dobio više od 22.3 min frejma. Kaže Gogi ako bude radilo ujutro sa PNY, dobiću na poklon ovu ASUS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja sam ubjeđen da je do grafike i ni do čega drugog. Na TV-u sam podesio sa 120 Hz na 60 Hz i prvi put da bi bilo igrivo. Da Kriza je u DX 11. U DX 9 radi savršeno(min. 27.6 fps bez oc-a grafike i CPU na 4.5 GHz), ali pod DX 11 nikako( sa OC-om na 5 i grafikom na 870/4340 23.2 fps).
Ako dobijes tu Asus grafu, posle ces nam reci gde ti je gajba! :)))) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Stiže PNY iz Sarajeva. Imali Ameri u PX-u :: Poslao mi Donald maloprije. 390$, plus koliko me Gogi časti :D :: Dolazila dva lika jedan iz Slovenije, jedan iz Hrvatske da riješe i rekli isto što i ja(dok sam bio u bolnici) :: Inače, ja sam samo Gogiju u BG i Riletu u Šabcu to namještao, a po uputstvu druga iz Holandije Almira :: On to radi skoro svake sedmice, pa je u toku, a ASUS je najstrašnije ispljuvao kao proizvođača grafičkih kartica :: Vidjećemo ujutro :: Inače probao sam do sada :: -CPU na 5.071 GHz :: -RAM sa 2133 na 2412 Mhz :: -GPU 910/4460( daje niže rezultate nego na default !? Klokom do 870/4340 imam koristi, nakon toga, se čudno ponaša, ali temperatura ostaje u granicama normale(38 stepeni) :: Ni jednom nisam dobio više od 22.3 min frejma :: Kaže Gogi ako bude radilo ujutro sa PNY, dobiću na poklon ovu ASUS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :: :: Ja sam ubjeđen da je do grafike i ni do čega drugog :: Na TV-u sam podesio sa 120 Hz na 60 Hz i prvi put da bi bilo igrivo :: Da Kriza je u DX 11 :: U DX 9 radi savršeno(min. 27.6 fps bez oc-a grafike i CPU na 4.5 GHz), ali pod DX 11 nikako( sa OC-om na 5 i grafikom na 870/4340 23.2 fps) :: :: operator :: ::
Ako dobijes gpu, zovi nas da gledamo u nju uz kafu x))
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Stiže PNY iz Sarajeva. Imali Ameri u PX-u :: Poslao mi Donald maloprije. 390$, plus koliko me Gogi časti :D :: Dolazila dva lika jedan iz Slovenije, jedan iz Hrvatske da riješe i rekli isto što i ja(dok sam bio u bolnici) :: Inače, ja sam samo Gogiju u BG i Riletu u Šabcu to namještao, a po uputstvu druga iz Holandije Almira :: On to radi skoro svake sedmice, pa je u toku, a ASUS je najstrašnije ispljuvao kao proizvođača grafičkih kartica :: Vidjećemo ujutro :: Inače probao sam do sada :: -CPU na 5.071 GHz :: -RAM sa 2133 na 2412 Mhz :: -GPU 910/4460( daje niže rezultate nego na default !? Klokom do 870/4340 imam koristi, nakon toga, se čudno ponaša, ali temperatura ostaje u granicama normale(38 stepeni) :: Ni jednom nisam dobio više od 22.3 min frejma :: Kaže Gogi ako bude radilo ujutro sa PNY, dobiću na poklon ovu ASUS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :: :: Ja sam ubjeđen da je do grafike i ni do čega drugog :: Na TV-u sam podesio sa 120 Hz na 60 Hz i prvi put da bi bilo igrivo :: Da Kriza je u DX 11 :: U DX 9 radi savršeno(min. 27.6 fps bez oc-a grafike i CPU na 4.5 GHz), ali pod DX 11 nikako( sa OC-om na 5 i grafikom na 870/4340 23.2 fps) :: :: operator :: ::
I ti Snupi ponesi vise taj SSD da ga podelimo bratski na pola! xD NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Ako dobijes gpu, zovi nas da gledamo u nju uz kafu x) :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Stiže PNY iz Sarajeva. Imali Ameri u PX-u :: :: Poslao mi Donald maloprije. 390$, plus koliko me Gogi časti :D :: :: Dolazila dva lika jedan iz Slovenije, jedan iz Hrvatske da riješe i rekli isto što i ja(dok sam bio u bolnici) :: :: Inače, ja sam samo Gogiju u BG i Riletu u Šabcu to namještao, a po uputstvu druga iz Holandije Almira :: :: On to radi skoro svake sedmice, pa je u toku, a ASUS je najstrašnije ispljuvao kao proizvođača grafičkih kartica :: :: Vidjećemo ujutro :: :: Inače probao sam do sada :: :: -CPU na 5.071 GHz :: :: -RAM sa 2133 na 2412 Mhz :: :: -GPU 910/4460( daje niže rezultate nego na default !? Klokom do 870/4340 imam koristi, nakon toga, se čudno ponaša, ali temperatura ostaje u granicama normale(38 stepeni) :: :: Ni jednom nisam dobio više od 22.3 min frejma :: :: Kaže Gogi ako bude radilo ujutro sa PNY, dobiću na poklon ovu ASUS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :: :: :: :: Ja sam ubjeđen da je do grafike i ni do čega drugog :: :: Na TV-u sam podesio sa 120 Hz na 60 Hz i prvi put da bi bilo igrivo :: :: Da Kriza je u DX 11 :: :: U DX 9 radi savršeno(min. 27.6 fps bez oc-a grafike i CPU na 4.5 GHz), ali pod DX 11 nikako( sa OC-om na 5 i grafikom na 870/4340 23.2 fps) :: :: :: :: operator :: :: :: ::
Ljudi, samo neka ima PNY, a ako je Gogi ozbiljan, pa mi da, ide odmah u prodaju :D Ja sam zadovoljan i sa Core i3 2100, ATI 6850, 2x4 GB PC 1600( meni koliko se igram, puna kapa). Mali mi drobi od kako sam došao. I Gogiju ide na živce, samo da ga skine sa ..... Jest mu sin i odličan učenik i sportista, ali dosan ko vaška. Još nisam video dete da ima sve i jednu originalnu igricu za PC, PS3 i XBox 360, a da ovoliko kenja za medalju. Ja da ostanem ovdje dva dana skakao bih sa 4-tog sprata na glavu.
Dajte prijedlog za film ili seriju da skinem na brzinu na DVD, jer još malo treba da idem u gostinjsku sobu, a nisam ponio ni USB memoriju ni prenosni HDD.
Jbga, kad imas sve, ni to ti nije dovoljno, to je tako uvek bilo. :) extratorrent.com Najbolji sajt za filmove, serije itd. Prelistaj, ima svasta, ne znam kakve zanrove volis, ali tamo mozes da nadjes bukvalno sve i svasta. :) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
@ Bobi Gledao, ali nisam ništa našao, što nisam već odgledao. Skinuo sam 2-gu sezonu Mentalist-a, pa narezao na disk prvih 12. Ne znam kada ujutro dolazi grafika, pa da nešto gledam dok ne stigne. Odgledaću i Hronike Ridika ponovo. Imaju BR izdanje :D operator
@ Bobi Gledao, ali nisam ništa našao, što nisam već odgledao. Skinuo sam 2-gu sezonu Mentalist-a, pa narezao na disk prvih 12. Ne znam kada ujutro dolazi grafika, pa da nešto gledam dok ne stigne. Odgledaću i Hronike Ridika ponovo. Imaju BR izdanje :D operator
Hronike Ridika su mi omiljeni filmovi! I dan danas ih imam na hardu a skinuo ih ko zna kad. Pogledaj Dont Be Affraid Of The Dark ako nisi, solidan je film, meni se svideo. :) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: @ Bob :: Gledao, ali nisam ništa našao, što nisam već odgledao :: Skinuo sam 2-gu sezonu Mentalist-a, pa narezao na disk prvih 12 :: Ne znam kada ujutro dolazi grafika, pa da nešto gledam dok ne stigne :: Odgledaću i Hronike Ridika ponovo. Imaju BR izdanje : :: operator :: ::
Slabo ima dobrih horora sa nekom koliko toliko dobrom pricom. Probaj da nadjes i Cursed od Wes Craven-a. http://www.youtube.com/watch?v=3RxebaEloFU Malo ces ga teze naci ali je dobar film. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Odgledao :: Tražim nešto na taj fazon, ali nema :: HVala na prijedlogu :: :: operator :: ::
Ti bre operateru, uz duzno postovanje, ili radis esid ili ga mesas sa pecurkama ili si promasio forum O.o Kakav Gogi, Donald, Rile, Almira, Ukashikukaki i dva lika iz Slovenije i Hrvatske namestaju detetu crysis da ne secka...? Ako to nije plod esidisane ili na neki drugi nacin deluzivne maste onda svaka vama cast cime se vi bavite i za koje pare. ali i dalje je malo nejasno zasto bi ih uopste pominjao, a kamoli njihova imena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.