bilo koji procesor sa radnim taktom VECIM od 2ghz i minimum 512 cache je dovoljan da isprati tu grafiku u potpunosti,ovo x2 i ostalo je preterano!!! ne treba ti tako jak proc za 2600xt grafiku
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Novije igrice nece ispratiti kako treba sa single-core procesorom :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Cek`, ako je rekao da ce sve raditi odlicno sa tom karticom?
Da, sa nekim Athlon II, radice Crysis, Crysis II, GTA IV i ostale gluposti.
Sa Single Core Sempronom nece.
Niko ovde ne prica o high podesavanjima i FULLHD rezoluciji, ali znam osobe koje su sa 8600GT i e3300 prelazile bez problema Crysis, Far Cry II itd.
S obzirom da je 2600XT otprilike tu negde kao 8600GT, ne vidim u cemu bi bio problem?
Ne igramo svi igrice na HIGH, ULTRA i na FULLHD. Nekome je mozda i low dovoljno.
Zato sam i rekao da bi mu Dual-core pomogao.
I cemu to vredjanje knjigu u ruke itd? Znam ja dobro sta pricam, ne brini se ti.
Kad si nasao mene da vredjas, i ti bi mogao malo da odes na neki sajt gde edukuju ljude da postanu malo pismeniji.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: A s`tom kartom hoce??? :: :: Ajmo e-book/forum/ IT sites u ruke pa polako.... :: :: Posto ti nije prvi put da ovako obijas plafon :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Novije igrice nece ispratiti kako treba sa single-core procesorom :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: ::
Sad ne znam da li ima GDDR4 verziju, ali kao sto vidis graficka se sasvim solidno nosi sa novijim igricama ako ne preterujes sa detaljima i rezolucijama.
Pa mi sad objasni, zasto bi isao na neki singlecore procesor i samo pogorsao vec lose performanse?
A da ne pricam o tome da DualCore kosta za 775 oko 20e, a za am2 oko 25e.
Tako da zaista ne vidim poentu kupovine single-core procesora za 10-15e.
Imao si ti jos ovakvih bisera, jos kad ti ljudi skrenu paznju ti se jos dublje ukopas za nekim copy-paste varijantama, umesto da prihvatis da iznad popa ima pop.
Vidi neko je ovde imao potpis da je `Iskustvo proporcionalno broju unistene opreme, dok nisi naucio` , sto je 100% tacno, ali to ne znaci i da se to odnosi na broj poseta odredjenim IT prcvarnicima.
Linkove nema potrebe da otvaram jer sam imao tu kartu i sa x2 5000+ i sa LE1640 i opet ti kazem da nisi u pravu, ili ti koje citas nisu izucili materiju.
Pozz.
PS: Nemam ja razloga da te vredjam, nit mi je to cilj.
Pa ne znam sta si ti imao drugar, ali ja jos uvek mogu svaki dan da odem i vidim ono sto pricam.
Materiju jesam izucio, ali namere nemam da te ubedjujem.
Nisu to copy-paste varijante. To je prosto argument, cinjenica.
Ja barem imam neku, gde su tvoje? Zasto mislis da ti se treba verovati na rec?
2600XT jeste dovoljan za vecinu novijih igrica na low. I mogu da razumem kupovinu single-core procesora da kosta 5 eura.
S obzirom na cene sa PCBerze i ostalih sajtova gde se stacionira polovna roba, mogu samo da ti kazem da polovan dual-core vredi 20-25, a singe-core nece naci ispod 10 eur.
I dalje mi nije jasno kako si imao 5000+ i 2600XT i nisi zakljucio da novije igrice primetno bolje rade nego na tom LE athlonu?
Mora da se salis, or what?
A sto se tice bisera i fejlova, sve je to normalno. To bi barem ti, kao iskusniji `Pop` trebao da znas.
Procesljas li malo forum, siguran sam da ces naci i svoje netacne informacije i konstatacije.
Problem je, samo, sto nije poenta spustiti nekog, sto ovde nekolicina radi recenicama poput:
`take an book and read from her, learn some things and comeback`.
Kazem to, jer ovo sto sam napisao nema nikakve veze sa materijom, ucenjem i tako time.
Obican laik koji nije nikada u zivotu video vise od tastature monitora i misa, moci ce da ti kaze ovo sto sam ti i ja rekao.
2600XT + Dual-core = dovoljno zabave za nekog ko igra na low-medium i 17inch CRT monitoru, ili LCD na rez. 1024x768.
I neces me ubediti u suprotno. :)
:: Imao si ti jos ovakvih bisera, jos kad ti ljudi skrenu paznju ti se jos dublje ukopas za nekim copy-paste varijantama, umesto da prihvatis da iznad popa ima pop :: :: Vidi neko je ovde imao potpis da je `Iskustvo proporcionalno broju unistene opreme, dok nisi naucio` , sto je 100% tacno, ali to ne znaci i da se to odnosi na broj poseta odredjenim IT prcvarnicima :: :: Linkove nema potrebe da otvaram jer sam imao tu kartu i sa x2 5000+ i sa LE1640 i opet ti kazem da nisi u pravu, ili ti koje citas nisu izucili materiju. :: :: Pozz :: :: :: PS: Nemam ja razloga da te vredjam, nit mi je to cilj :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Evo potvrdiću ja. Imao sam kod sebe i tu kartu i 8600gt koja joj je pandan, matori crysis možeš da odigraš na nekim niskim podešavanjima i tu s njom neće videti mnogo razlike između single i dual core. Druga je priča ako je igra novija i procesorski zahtevna pride, ali to onda više nije situacija da je procesor slab za tu grafičku i da je koči već da se bi se borio za goli život koju god grafičku da mu staviš jer ga guši suviše posla. Single core je pregazilo vreme kao deo gaming platforme i to je to, osim ako se držimo igara godišta starijeg od 2007.
Svejedno, pitanje zašto uzeti single core je na mestu jer su obe varijante trenutno jeftine. Bilo bi lepo da se ovaj kuglager što je otvorio temu javi i kaže šta je u pitanju, već ima komplet a oće da kupi grafiku, ima ploču i grafiku a treba mu procesor, ima ploču koja ne prima dual pa pita da bi promenio sve komplet, ima samo grafiku a hteo bi da kupi neki krš za siću...
Slazem se sa tobom i potpuno si u pravu da matori Crysis moz` da radi normalno i na SingleCore.
Ali GTA IV sigurno nece. Postoje jos igrica koje su potpuno procesorski nastrojene vise ka dual, nego single CPU.
I opet, argumentovano si sve rekao i to cenim.
Ne volim kada neko kaze: `to tako ne radi` - i to je to.
:: Evo potvrdiću ja. Imao sam kod sebe i tu kartu i 8600gt koja joj je pandan, matori crysis možeš da odigraš na nekim niskim podešavanjima i s njom neće videti mnogo razlike između single i dual core. Druga je priča ako je igra novija i procesorski zahtevna pride, ali to onda više nije situacija da je procesor slab za tu grafičku i da je koči već da se bi se borio za goli život koju god grafičku da mu staviš jer ga guši suviše posla. Single core je pregazilo vreme kao deo gaming platforme i to je to, osim ako se držimo igara godišta starijeg od 2007 :: :: Svejedno, pitanje zašto uzeti single core je na mestu jer su obe varijante trenutno jeftine. Bilo bi lepo da se ovaj kuglager što je otvorio temu javi i kaže šta je u pitanju, već ima komplet a oće da kupi grafiku, ima ploču i grafiku a treba mu procesor, ima ploču koja ne prima dual pa pita da bi promenio sve komplet, ima samo grafiku a hteo bi da kupi neki krš za siću...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.