S`obzirom da u firmi imamo dva slična takva, ne bih voleo da budem na tvom mestu. Ti jeftini Aceri su verovatno najgori TN paneli koji postoje. Boje se menjaju sa najmanjim pokretom glave.
Bolje uzmi Benq G2220... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
auu, ne znam kako sam ja video DELL, stvarno ne znam, sorry.. no no
:: S`obzirom da u firmi imamo dva slična takva, ne bih voleo da budem na tvom mestu. Ti jeftini Aceri su verovatno najgori TN paneli koji postoje. Boje se menjaju sa najmanjim pokretom glave :: :: Bolje uzmi Benq G2220.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
zaebi ti ovog kalifa a i nas.. ali molim te i te neproverene brendove(nisu bas ni ovi provereni provereni) ali trazi prvo da probas pre nego sto kupis.. ja bih ti preporucio da za te pare gledas neki ViewSonic (microsystems)
:: Hvala broj ja imam acer isto neki ali 19.5 je i nikad nisma imao problema sa njim sad cujem da umem da riknjava no stop. :: :: ::
Je dobar monitor njega gledaj slobodno. Samsung je nevidjeno smece valjda kod nas na trziste dospevaju te d klase. Dobro gledaj ko daje koliku garanciju. Pozdrav.
neka bude da je SAMSUNG krs.. i dalje je bolji od Benq 3x.. tebe ako poslusa neko nek mu je bog u pomoci
:: Je dobar monitor njega gledaj slobodno :: Samsung je nevidjeno smece valjda kod nas na trziste dospevaju te d klase :: Dobro gledaj ko daje koliku garanciju :: Pozdrav :: :: SkyFire Arhitektura : :: ::
:: neka bude da je SAMSUNG krs.. i dalje je bolji od Benq 3x.. tebe ako poslusa neko nek mu je bog u pomoc :: :: :: :: Je dobar monitor njega gledaj slobodno :: :: Samsung je nevidjeno smece valjda kod nas na trziste dospevaju te d klase :: :: Dobro gledaj ko daje koliku garanciju :: :: Pozdrav :: :: :: :: SkyFire Arhitektura : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.